- 31 Mayıs 2018
- 48
- 11
- 88
- Konu Sahibi kendihalindebirii
Evleneli 2seneye yakın oldu, uzun süre bir beraberlik sonrası çok severek evlendik ama ben hiç iyi hissetmiyorum kendimi. Aslında kavga etmezken aşırı derecede mutluyuz, birbirimizi hala çok seviyoruz ama ailesine dayanamıyorum. Annesi bana çok ciddi hatalar yaptı eşim hepsinde çok haklısın ama ne yapayım böyle biri işte insan annesini seçemiyor ne yapayım bu saatten sonra değişmez gidip boğazını mı sıkayım deyip duruyor. O kadar bunaldım ki.. içimden atamıyorum çünkü durmuyor hep yenisi ekleniyor. Bu sefer tekrara düşüyorum eski mevzuları açıyorum unutmadım diye ben suçlu oluyorum. Bazen ağlıyor benim suçum ne bana neden yükleniyorsun aramızı 3.kişiler için bozuyorsun diye. O da haklı ama 3.kişi dediği annesi yabancı değil ki.. Mutlu olacaksan görüşmeyelim dedi ama ben böyle bir şey hayatta isteyemem, onun da gönülden dediğine inanmıyorum zaten. Geçen gün annem ölümsüz değil gibi bişey dedi ben ölümsüz müyüm? Yarına çıkacağımız belli değilken ben sırf eşimi seviyorum diye tüm hayatımı psikolojimi bozarak mı geçireyim.. tavsiyeniz var mı zamanla geçer mi? Ve artık kayınvalidem suçlu bile olsa ben haklı da olsam eşimin gözünde ben dırdırcı gibi duruyorum yani öyle hissediyorum, eşime hiç anlatmamalı mıyım yaşadıklarımı? Tecrübeli gelinlerden tavsiye bekliyorum nasıl davranılmalı? Gördüğüm kadarıyla kayınvalidem durmayacak. Psikoloğa gitmeyi düşünüyorum ama bi türlü aksiyon alamadım. Kusura bakmayın uzun oldu ama yakın arkadaşlarıma dahi anlatmak istemiyorum artık kimseye güvenmiyorum