Eşimle 2 yıl olucak evlenmemize ama bu 2 yıl içerisinde hep bir anlaşmamazlik tartışma ben bişey dedigimde hemen olumsuz şekilde konuşuyor oturupta güzel sohbetimiz yok . Beni sinir hastasi etti beni çatlatiyor hic birşey umrunda olmuyo cok sakin hic bişeyi takmiyo ama düzgün vir evliligimizde yok gören diyo nasil bir evlilik iki yabanci gibiyiz. Para konusu geldiginde yada ben bişey istedigimde her zmaan para yok diyo asla benim istedigim bişey olmuyor .bana guvensizligide var evin içinden dışarıya cikamam asla bir markete bile gidemem kıskanmak degil artık baskı yapıyor kısıtlıyor beni .evde oldugunda gezmeye gitmeyiz vakit gecirecek hiç birşey yapmiyoruz bunu her zaman dile getiriyorum gezelim diye nereye geziceksin her tarafi biliyoruz diyo kestirip atiyo asla beni mutlu etmek için cabalamiyor ben o evde yemegini yapayim evi temizleyeyim bu şekil hasta olurum dışarı çıkıyor kalk doktora gidelim demez neyin var diyo hiç inanmiyo evde iki yabanci gibiyiz benim degerim kiymetim hiç bilinmez hiç bir dedigim olmaz ben bişey istesem hemen bir bahane uyduruyo yok diyo bende usandim o evde eş olarak degerim ilgim yok evliliğimden soğudum evin icinde ruh gibi gülmemiz eglencemiz yok hep bir tartışma ve çok oldu aileler toplandi konuşuldu 1 hafta iyi oluyo eş gibi davraniyo sonra tekrar evde iki yabanci oluyoruz çocukta yok ve ben mutlu değilim hiç hep başkalarına özeniyorum benim evliligim eşim neden böyle diye bana yardimci olun napmaliyim evde huzur mutluluk güven yok .
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Eşimle anlaşamıyoruz
- Konu Sahibi esrkrttt
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #evlilikproblemleri