Eşimle anlaşamıyoruz

2 bucuk yıl önceydi eroin olayı hastanelere vs gittik ve üstesinden geldik zaten daha yeni çocuğumuz oldu o zamanlar böyle bir şey yoktu
Eroin den sonra çocuk yapman zaten en büyük hata , aaa hayatım eroini bıraktın mı hadi gel çocuk yapalım mı dediniz, bu kafa ile yaşayacağınız hayat az çok belli, sen boşanmazsın otur çek bari ...

Kız kardeşimin 4 eltisi var ve içlerinde en hakkı yenen , en hor görülen kaçan gelin, hepsinin evleri rahat konforlu ama bu zavallıya hizmetçi muamelesi yapıyorlar, evi çok kötü, 3 çocuk var , yani kaçan kadınlara yapılan max muamele bu maalesef ...

Aynı fikirdeyim. Gerçekten hayret verici. Şuradaki konuları okuyunca ayrıldığım eşimin melek olduğunu falan düşünmeye başladım. Gerçekten burda yazılanlar kadar büyük hataları yoktu. Hatta son zamanlarda zihnim bana sürekli eşimi aklamak, kendi hatalarımı sorgulamak, suçluluk duymak adına oyunlar oynamaya başladı. Forumun büyük etkisi var. Ufak tefek sorunlarımızı dahi çözemememiz sebebiyle bende aynı sizin gibi çocuk defterini kapatmıştım. Sonra çocuk yapmayacağım bi evlilikte bulunmanın eşime de haksızlık olacağını düşünerek ayrıldım. Bazen oturup düşünüyorum “sende çekilecek dert değildin, sende az değildin, adam şimdi biraz nefes almaya başlamıştır” falan diye takılıyorum kendime:) Eşimi çok sevmeme rağmen mutsuz bi evlilik vardı ortada. Mutsuz iki insan vardı. Şuan artık birbirimizi üzmüyor olmamız bile, onun bundan sonra mutlu olacağını ümit etmek, sağlıksız bir ortama çocuk dünyaya getirmemiş olmak vs teselli ediyor beni. Hayatı bu denli tiye alanları gördükçe şaşırıyorum . Benim gibiler de otursun burda kalbi ve mantığıyla savaşsın ama günün sonunda hep mantık galip gelsin:) bizde bilirdik kedi köpek gibi didişip didişip ama aşığım diyip bi çocuk doğurup oturmayı ama ne kendimize, ne hayatımızdaki insana ne de henüz hayata gözünü dahi açmamış olanlara kıyamadık:)

Yürüyecek gibi olsa asla bırakmazdınız, ümidi kesmişsiniz demek ki. Kendinizi suçlu hissetmeyin, kimse o noktaya kolay kolay gelmez

30 dan sonra çocukla baba evi çekilmez.

Ne yapsın peki?
Eroin kullanan, şiddet gösteren, herkese ezdiren, saygısız, sevgisiz bir adam daha mı çekilir?

SinemEsin en baştan düğmeyi yanlış iliklemişsin sonrasında bir daha dikiş tutmamış.
En azından bu süreçten sonra adımını doğru at. Bir iş bul, 1 oda bile olsa ev tut, çocuğunla kendine düzgün ve temiz bir yaşam kur.
Bunları yapamam dersen de git babanın evine otur ama bu adamla çocuğunu büyütme.

Offf akşam akşam içimi mahvetti bu konu. 17 yaşında bazılarının gerçekten aklı uçuyor sanırım.

eroini bıraktığını nerden çıkardın? iyi misin sen? bir de üzerine bebek yapıyorsun ya şaka mı bu?

Ben buradaki herkes gibi sana saldırmayacağım. Demek ki gerçek şefkati göremediğin bir hayat yaşamışsın, yaşadığın her şey için çok üzgünüm. Ancak senin için en iyi yollardan biri bebeğin 4 aylık olduğu gibi işe girmen ve kendine bir hayat kurmaya başlaman yani demem şu ne ailen ne eşin hiçbirinin psikolojik veya fiziksel şiddetine katlanmadan kendine bir hayat kurmaya çalış ve bu sadece çalışmakla oluyor. Bir süreliğine kadın sığınma evinden de destek alabilirsin. Şiddet vb durumlarda devlet yeni bir hayata başlaman için destek oluyor bunların hepsini araştır aile bakanlığını arayıp bilgi al her zaman B planın aklında olsun. Bol şans..

Ohh neyse ki çocuk da yapmışsınız boşanmamak için tüm şartları sağlamışsınız.
Ailenizle kalmak istemiyorsunuz bebek küçük çalışamıyorsunuz.
Ne yapabilirsiniz şu durumda
Bebek sadece boşanmamak için değil aynı zamanda çalışmamak için de lütfen.bir taşla 2 kuş. bunun bahanesi bitsin, 2.çocuk da korunurken olur zaten.

Sene 2023
Kaçmak ?

İş sende bitiyor ya politik davranıp onu yöneteceksin adama benzetmeye çalışacaksın ki bunda bayağı zorlanacaksın ya da yol yakınken boşanacaksın .

Insanlar bosan kurtul vs demiş ama sen o cesareti bulup bosansan bile gidip başka benzer bir model bulursun. Önce kendini psikolojik olarak tedavi et instadan psikologları takip et. Kendinle ilgili farkındalığını yükselt neden böyle bir adam tercih ettin bulmaya çalış. Zor ve uzun bir yol. Ama mutlaka destek al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…