Eşimle anlaşamıyoruz

Şimdi uyuşturucuyu bıraktı güzel ailen destekçi.Esin sana iyi davranıyor ama yaşadıklarını unutamiyorsun.Kendiniz bilirsiniz.Beraber terapi ye gidin isterseniz.

Ailem arkamda durur ama laf eder diyorsunuz ya o adamın saçmalıklarını çekmektense kendi anamın babamın lafını çekmeye razı olurdum. Adam bağımlıymış. Küçücük bebeği onun yanında nasıl güvende tutacaksınız? Kendinizi geçtim, çocuğunuz için bile boşanmanız gerekiyor.

Eroinman adama kaçıp ustune bebe yapmissin, hayatinin sonu basindan belli, ne bekliyordun ki bu saçma tercihlerden?
Eroin kullanan birinin çocuğu olmuyor malesef bunu yaşayarak öğrendim olması bir mucize demektir testlerden geçtik ve eroin kullanan birini çok net anlayabiliyorum artık bu yüzden eşimin bıraktığını biliyorum ve bu uzun zaman önceydi atlatalı 2 bucuk yıl oluyor sonrasında çocuk yapmaya karar verdik ve eşimde böyle biri değildi her şey bir kaç ay içinde değişti

Ben de onu diyecektim de, adam bosanmadan da birini getirir mi getirir aldim o vaybi ben

2 bucuk yıl önceydi eroin olayı hastanelere vs gittik ve üstesinden geldik zaten daha yeni çocuğumuz oldu o zamanlar böyle bir şey yoktu

Evliliğimde dayak, ihanet, madde, içki, kumar, hakaret, ilgisizlik vs hiçbiri yoktu, eski eşim annesi ve ablasının güdümünde, kompleksli biriydi, zaten yaşım küçüktü (23), düşünmüyordum hemen ama sorunlar yaşanınca çocuk defterini tamamen kapatmıştım, güvenemem, çocuk olursa huzurlu şekilde büyütemem diye.
Sizlerdeki cahil cesaretine diyecek söz yok.
Kavga dövüş, şiddet, madde, ailecilik ve tüm bunların üstüne isteye isteye yapılan bir bebek. Yazık gerçekten.

Eroin kullanan birinin çocuğu olmuyor malesef bunu yaşayarak öğrendim olması bir mucize demektir
Bu kadar zor bir şey değil bağımlı birinin çocuk sahibi olması. Gayet rahat kullanırken hamile bırakabilir sizi.
Ki muhtemelen hala kullanıyor, ama sizi kandırmayı öğrenmiş. Zira eroin en zor bırakılan maddelerden biri.

Sizi döven adamdan çocuk yapmak için uğraşıp durmuşsunuz bir de şükür ediyorsunuz çocuğunuz var diye. Zaten 3 senedir evliymişsiniz 2 senesi de çocuk için uğraşmakla geçmiş. Sizinki bile bile lades. Hiç mi düşünmediniz bu çocuk bu ailede nasıl yaşar diye?

Annenizle babanızdan örnek vermişsiniz, kaç sene sonra düzeldi babanız 10,15,20? Bir ömür geçmiş gitmiş sonrasında kocanın iyi olması önemli mi? Çok iyi bir aile yapınız olsa zaten onları çiğnemeyi göze almaz elin adamına kaçmazdınız. Yapacağınız tek şey boşanmak ha ben boşanmam illa evli kalacağım diyorsanız da sessiz bir kadın olun en azından belki çocuğunuz annesinin babasıyla dövüştüğü bir evde büyümez

Geçmişte ne b'k olduğunu bilmeyen bir adamla evlenmişsin be kardeşim içici olduğunu evlendikten sonra öğrenmişsin. Kaçarak evlenenlerin max %2'i falan mutludur. kaçmakla ilgisi tabikide var kendini kandırma
Ailemin her şeyini çok iyi biliyorum her şeyim tam olarak çok fazla içindeydim malesef böyle biri değildi neden böyle oldu bilmiyorum
ailende olsa sana gösterilen kadarını bilebilirsin.
Madem evliliğe devam etmek istiyorsun hamleleri doğru oyna eşine ailesi hakkında birşeyler söyleme veya kavgayı bırak. çünkü sevgisiz kopuk bir aile bile olsa bir erkeğe sürekli ailesini kötülersen (gerçekleride söylesen) daha çok onlara itersin. Aile terapisti veya psikoloğa eşin yanında gelmiyorsa bile görüşmelere kendin git. Sana böyle birine nasıl davranacağını gösterir.

Zaten çok farklı iki kültürde yetişmiş insanlarsınız üzerine bir de kaçarak evlenmişsiniz. Adam uyuşturucu bağımlısıymış bir de. Burada okuduğum konulardan biliyorum madde bırakılması çok zor bir şey. Umarım gerçekten bırakmıştır o illeti. Bu kadar problemli bir evliliğe çocuk da yapmışsınız... Aileniz destek çıkar mı? Çocuğa bakarlar mı? Çalışıp kendi ayaklarınızın üzerinde durmaya bakın tez elden.

Bazen cok sasiriyorum. Ben anne babamin evindeki mutlulugun biraz daha azina bile razi olmadigim icin tr sartlarinda birrrrrcok kadinin ok diyecegi bi adamla nisanimi bozdum, kadinlar kaciyor koru korune kor gelecege kosa kosa gidiyorlar. Adam eroinmanmis dayakciymis saygisiz kopegin tekiymis hic onemli degil cocuk yapiyolar.
Simdi diceksiniz ki prenseslik taslama herkesin ailesi iyi olmayabilir, eee bu daha da guclu bi sebep kacmamak koru korune adamlara kolelik yapmamak icin. Kendi kan bagi olan anasi babasi bakmamis istememis kotu gecinmis vs. elin zurnasi mi bakacak size? Elin uyusturucu kullanan siddet gosteren denyosu mu size saygi sevgi verecek? Kizlar biraz akil ya.

Bu kadar derdin içinde ailenize dönmeniz durumunda size biz demiştik vs modunda olacak olmalarını dert ettiyseniz demek ki evliliğinizdeki bunca sefalet size gayet normal geliyor. Katlanılabilir geliyor. O yüzden boşanmanıza gerek yok. Öyle her kadın da el bebek gül bebek sevilecek diye bir dünya yok siz de bu hayatı, sefaleti, şiddeti tercih etmişsiniz. Boşanmayı da düşünmüyormuşsunuz hala e ne güzel, siz direnin bakalım belki bu manyak adam bir gün bir vahiyle bir aydınlanmayla sizin üzerine düşen iyi bir adam olur, bir test edin bakım

Hayatını mahvetmişsin yetmemiş küçücük çocuğu da buna zorla dahil etmişsin, boşanmaktan başka yolun yok bu adam düzelmez, ailen de arkanda iken kurtulmaya bak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…