- 5 Temmuz 2014
- 1.321
- 1.026
- 333
- Konu Sahibi limoncicegii
-
ay illa gelin görümce düşman olmak zorunda değil, zaten konu sahibiyle görümcesi birbirini seviyormuş sorun başka
haklısın yarım saat oturmanız daha normal işi vardı gelemedi demesinden
belki işin içinde başka iş vardır kimbilir, duymanı istemeyeceğin bişey mi vardı diye düşünüyor insan
Yok öyle bir şey olacağını sanmıyorum. Eminim kuzucuğum yengem yok mu diye sormuştur çok düşkünüz birbirimize.
ay ne güzel Allah bozmasın, tamamen eşinin düşünememesi demekki, belki gece için planları vardı o da yattı şimdi:)
O zaman haksızsın.Evet sanırım sende. Tövbe tövbe.... Burda problemli insanları tespit etmiyoruz maalesef sadece birbirimizi anlamaya çalışıp yardımcı olmaya çalışıyoruz zannımca
Bir de limonciceginin evde işi var gelemedi demiş.
Adam bu açıklamayı yaptıktan sonra uzatmışsınız. Dışlamak niyetiyle yapmamış ki. Basiretiniz bağlanmış sizin. Kafayı takmışsıız o kısma eşinizin açıklaması sizi kesmemiş. Muhtemelen algılayamadınız. Ve geceyi mahveden sizsiniz eşiniz değil. Yani mahvettik değil mahvettim demeliydiniz :)Gücüme gitti. Kendimi dışlanmış hissettim
Siz de abartmışsınız sanki biraz :)Emin olun hiç bir görümce gelini görmek için can atmiyor. Allah rızası için şu adamlar huzur verin. Çanta gibi yanında olmayın.
Açık ve net insan bazen abisini yalnız görmek ister anlayın yahu! Adamın sahibi değilsiniz sizden önce ailesi vardı.
Bazısı da diyor ki eşim illa beni yanında götürüyor emin olun ki görümce sizi görünce sinirden hasta oluyor kimse size merakli degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?