- 18 Nisan 2015
- 2.245
- 6.064
- 158
- Konu Sahibi limoncicegii
-
Bizimde var bi benzeri gelinimiz. Bende gelinim ama hiç böyle şeylere takılmıyorum. Problem bende.
Emin olun hiç bir görümce gelini görmek için can atmiyor. Allah rızası için şu adamlar huzur verin. Çanta gibi yanında olmayın.
Açık ve net insan bazen abisini yalnız görmek ister anlayın yahu! Adamın sahibi değilsiniz sizden önce ailesi vardı.
Bazısı da diyor ki eşim illa beni yanında götürüyor emin olun ki görümce sizi görünce sinirden hasta oluyor kimse size merakli degil
Eşimi bunaltan biri değilim asla inanın bana lütfen... bu akşam alındım sadece. Ne yani o kardeşini gördü bu kadar mı? Ben de görmek istiyordum. Aile dışından biriymişim gibi hissettim.
Kimse kimseyi sevmek zorunda değil. Ama saygı duymak zorunda. Ben kardeşi ile aile olmuşum karısı olmuşum ben nasıl onu görmeye katlanıyorsam oda katlanacak. Yoksa bizde meraklısı değiliz görümcelerinEmin olun hiç bir görümce gelini görmek için can atmiyor. Allah rızası için şu adamlar huzur verin. Çanta gibi yanında olmayın.
Açık ve net insan bazen abisini yalnız görmek ister anlayın yahu! Adamın sahibi değilsiniz sizden önce ailesi vardı.
Bazısı da diyor ki eşim illa beni yanında götürüyor emin olun ki görümce sizi görünce sinirden hasta oluyor kimse size merakli degil
Evet kardesini gördü ve biraz sohbet etti, suc mu? Siz niye ille herseye dahil olmak istiyorsunuz? Bu olay mesela siz ve aile kavrami ile hic alakasi yok. Ki evet su da bir gercek onlar 20-30 yilini beraber gecirdi, bazen evet yalniz kalmakta isteyebilirler.
Siz cok abartiyorsunuz. Hani sizi saatlerce yalniz birakip ve bunu bir kac defa yapsa anlarim. Adam alt üstü bir kardesi ile görüsmek istedi ya. Bu sekilde adami cidden sikbogaz ederseniz ve artik istemeyerek sizin ile bir yerlere gider.
Kimse kimseyi sevmek zorunda değil. Ama saygı duymak zorunda. Ben kardeşi ile aile olmuşum karısı olmuşum ben nasıl onu görmeye katlanıyorsam oda katlanacak. Yoksa bizde meraklısı değiliz görümcelerin
ben sadece limonçiçeğinin işi vardı gelemedi demesine takıldım, yani aile meclisinde yanlış anlaşılcak bişey, onun dışında 10 dk kaldıysa sorun etme bence
Mesele ne kadar kaldığı değil ki... ben de ona takıldım ve böyle söyleyince ayıp olmuyo biz yarım saat oturunca ayıp oluyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?