- 5 Temmuz 2014
- 1.321
- 1.026
- 333
- Konu Sahibi limoncicegii
-
Haksızsınız. Gitsin cok mu önemli sizce
Şuna sinir oluyorum neden gidip birazcık oturup çıkamıyoruz?? İlla bütün akşamımızı orda mı geçireceğiz? Bu mantığa kızıyorum galibaSanki çok abartmışsınız, yarında birlikte gidersiniz ne olacak. Hem sizinle daha cok vakit gecirmek icin 10 dk ugrayip gelmis. Gerçekten gecenizi berbat etmişsiniz.
Şuna sinir oluyorum neden gidip birazcık oturup çıkamıyoruz?? İlla bütün akşamımızı orda mı geçireceğiz? Bu mantığa kızıyorum galibaSanki çok abartmışsınız, yarında birlikte gidersiniz ne olacak. Hem sizinle daha cok vakit gecirmek icin 10 dk ugrayip gelmis. Gerçekten gecenizi berbat etmişsiniz.
Ama yanlis zamanda ve yanlış şekilde patlamışsın. Bence esinle aranı düzeltmeden uyuma ve kendini, duygularını sakin bir zamanında anlat ona. Art niyetli degil sonucta. Ama bu gece bu kuslugu kesinlikle bitirmelisin bence.Şuna sinir oluyorum neden gidip birazcık oturup çıkamıyoruz?? İlla bütün akşamımızı orda mı geçireceğiz? Bu mantığa kızıyorum galiba
+1Sizinle vakit gecirmek ivin yaptıysa haksizsiniz.
Sizinle gitse 10 dakikada kalkamazsi ama yalniz kalmak icin gitmis 10 dakikada halletmis aradan cikarmis.
Yaaa benimle zaman gecirmek istedin falan diye sirnasip simarsaydiniz daha guzel olurdu.sizde yarin bi 5 dak ugraradiniz
Şuna sinir oluyorum neden gidip birazcık oturup çıkamıyoruz?? İlla bütün akşamımızı orda mı geçireceğiz? Bu mantığa kızıyorum galiba
Cünkü beraber gitseydiniz ailecek ziyaret etmis olursunuz ve evet mecburen 10 dakikadan fazla kalmak zorunda kalirdiniz yoksa ayip olurdu. Ki velev ki bu kural olmasaydi, yine yaptiginiz sey yalnis.
Artik ergen degilsiniz, yapisik ikiz hic degilsiniz. Birbirinize biraz özgürlük verin, nefes alin.
Insan sadece ailesi vakit gecirmekte ister. Ben mesela bazen sadece ablam ile annem ile vakit gecirmek istiyorum. Esim benim kuyrugum degil ki benimle her yere gelsin.
Yani esinize özür dilemeniz lazim bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?