- 19 Mayıs 2009
- 647
- 422
-
- Konu Sahibi kediii1506
Gerçekten bu iki seçenek arasında kalıyor musunuz?Eşim annemlerle konusurum anlatirim durumu, bundan sonra böyle olcagini diyo. Kimse de bana karisamaz bundan dolayi diyo. Eşim ailesinin yanina yalniz gitmeyi göze aliyo yani.
İşte bu durumda ne yapmaliyim bilmiyorum şu an. Kendi ailemde mi kalsam sadece yoksa kayinvalidelerde de kalsam mi bilmiyorum
Yok yanlış anlamışsın arkadaşım. Sadece kendi ailemde mi kalmaliyim yoksa kayinvalidelere de gideyim mi o konuda karar veremedim??Gerçekten bu iki seçenek arasında kalıyor musunuz?
Yani ailenizde kalmama ihtimalini onları bayramda görmeme ihtimaliniz var mı yani kafanızda?
Eşim istersen gelme ben yine de gitmeyecegim annene dedi bana. Kayinvalide yasadigimiz sorundan bikac hafta sonra aradi beni hal hatir sormak icin. Ama annem eşimi hiç aramadi. Bayrami eşimden ayri gecirmeyi cok istemiyorum. O yüzden gideyim kayinvalideye diyorum. Bir de isler daha da icinden cikilmaz bir hal alsin istemiyorum. Ama yine de kararsizim gitsem mi gitmesem mi diye bilemiyorum.iyi de sen de onun ailesiyle sorun yaşamışsın ama gidiyorsun yine de
o zaman sen de gitme
Eşim de kendi ailesiyle konuşmam veya onlara gidip gelmem konusunda israrci davranmiyo bana. Ben eşimden ayri bayram gecirmek istemedigim icin gitsem mi acaba diyorum kayinvalideye??Bu anlaşmada senin lehine olan kısım ne sende sorun yaşamışsın ama gidiyorsun.
Yok babam da aramaz kimseyi. Kayinvalide ve kayinpeder eşime söylerler hep uzatma git barış diye ama esim onlari da dinlemiyo bu konuda. Hatta 4-5 ay önce izine memlekete gitmeden önce kayinpeder eşime demiş eşinin ailesine gitmeyeceksen bize de gelme diye. Eşim de tamam gelmem o zaman demiş tartismislar babasiyla. Sonra kayinvalide telefonda araya girmiş de düzeltmiş aralarini. Yani eşim ne olursa olsun hicbir sekilde gitmeyecegini söylüyo annemlere. Annem esimi aramadan tabi.Babanızın durumu ne bayramda kayınpederinizi arasa bayramlaşma bahanesiyle.
Sizde sııntınızı kayınvaideye anlatsanız yapmak ben sizi le aram bozuldu istemiyorum deseniz.
Kayınvalidemiz yapıcı bir insan belliki.
Olmazmı?
Ha anladım yani kayınvalide ile aranızda problem yoksa ona da gidin tabi, ama eşinize bu konuda rahatsız olduğunuzu belli etmeniz gerekir diye düşünüyorum.Yok yanlış anlamışsın arkadaşım. Sadece kendi ailemde mi kalmaliyim yoksa kayinvalidelere de gideyim mi o konuda karar veremedim??
Dün akşam konustum zaten eşimle. Kayinvalide 1,5 ay önce bize geldiginde ütüyü eşim kendisi yapiyo diye atismistik biraz kayinvalideyle. Ama kayinvalide memlekete döndükten sonra aradi beni konustuk. Ben hic aramadim onu. Dün eşimle konustugumda ben de senin annenle tartistim ama yine de seni yalniz birakmamak icin geliyorum sen de gel benimle dedim. O da istersen sen de gelme ben yalniz giderim ama annen beni aramadan kesinlikle senin annenlere gelmem dedi. Sen istedigin zaman da git annenlere diyo.Ha anladım yani kayınvalide ile aranızda problem yoksa ona da gidin tabi, ama eşinize bu konuda rahatsız olduğunuzu belli etmeniz gerekir diye düşünüyorum.
Yine de burda konusu olan senin annen, yani en nihayetinde bir büyük.Dün akşam konustum zaten eşimle. Kayinvalide 1,5 ay önce bize geldiginde ütüyü eşim kendisi yapiyo diye atismistik biraz kayinvalideyle. Ama kayinvalide memlekete döndükten sonra aradi beni konustuk. Ben hic aramadim onu. Dün eşimle konustugumda ben de senin annenle tartistim ama yine de seni yalniz birakmamak icin geliyorum sen de gel benimle dedim. O da istersen sen de gelme ben yalniz giderim ama annen beni aramadan kesinlikle senin annenlere gelmem dedi. Sen istedigin zaman da git annenlere diyo.
Annemin yaptiklarini başka bir konumda ayrintili sekilde anlatmistim. http://www.kadinlarkulubu.com/forum...yapayim-simdi-ben-kaderim-mi-bu-benim.824959/Yine de burda konusu olan senin annen, yani en nihayetinde bir büyük.
Eşinin yaptığı da ayıp bence, aramış aramamış yani ne olacak bu sıradan bir gün değil bayram.
Anneniz ne yaptı ki eşinize bu kadar kinli?
Okudum canım, kabahatin büyüğü annende maalesef o zaman. Eşinizin tek suçu bir kez de olsa aramalıymış dicem de amcası öldüğünde bile tepkisiz kalmış hoş olmamış yani. Eşin gerçi sen onun ailesine gitmezsen sorun yapmayacakmış belli burdan ne kadar alınmış olduğu. Eşinizi zorlamayın o zaman, ben bu durumları bilmediğimden yapmıştım o önceki yorumları..Annemin yaptiklarini başka bir konumda ayrintili sekilde anlatmistim. http://www.kadinlarkulubu.com/forum...yapayim-simdi-ben-kaderim-mi-bu-benim.824959/
Okursaniz ve ona göre de bi yorum yapabilirseniz sevinirim.
Okudugunuz icin yorumunuz için cok teşekkür ederim. Eşimi yalniz birakmayip bikaç günlüğüne kayinvalidede kalayim diyom ben de. Sonra ailemin yanina geçerim artik.Okudum canım, kabahatin büyüğü annende maalesef o zaman. Eşinizin tek suçu bir kez de olsa aramalıymış dicem de amcası öldüğünde bile tepkisiz kalmış hoş olmamış yani. Eşin gerçi sen onun ailesine gitmezsen sorun yapmayacakmış belli burdan ne kadar alınmış olduğu. Eşinizi zorlamayın o zaman, ben bu durumları bilmediğimden yapmıştım o önceki yorumları..
Annem bir de diyor ki eşin hic düşünmüyo mu ilerisini , cocugun olursa ben gelmem sizin evinize sen cocugu görmeye getirirsen getirirsin getirmezsen sen bilirsin diyo bana. Nasil olcak bu işler hiç bilmiyorum maalesef yaaAnnende damatla bozuşmak için elinden geleni yapmış anneni pek yapıcı bulamadım el oğluna öyle davranılmaz , artık barışsalarda hep soğukluk olur seni düşünmemiş egoistçe davranıyor annenle görüş ama sanırım annenin aileside anlar annenden dolayı olduğunu pek açıklama yapma bence
Annem bir de diyor ki eşin hic düşünmüyo mu ilerisini , cocugun olursa ben gelmem sizin evinize sen cocugu görmeye getirirsen getirirsin getirmezsen sen bilirsin diyo bana. Nasil olcak bu işler hiç bilmiyorum maalesef yaa