eşimle ailem konuşmuyor, bayramda da tek başıma aileme gitmek zoruma gidiyor :(

guzel anlsama yapmissin valla esinin anne ve tum sulaleye ziyaret ama senin annene pirtt. sen ailene deger vermezsen kocan hic vermez. her ne olursa olsun hata esinde aileni usulende olsa ziyaret etmeli. 3 gunden fazla kus kalmak dinimizde bile uygun degil. o benimkilerle konusmuyorsa bende onunkilerle konusmam bukadar net. eski konularini okumadim ama onun ailesiyle sende gulluk gulistanlik degilmissin. sen nasil alttan aliyorsan oda olacak.

siz 4gun araniz iyi olmadigi halde kvgilde kaliyorsunuz ve esiniz ailene bayramda gitmiyor. Soktayim.bu ne bicim anlasma.baslarim boyle huzura. Sorun ne olursa olsun bayramda aileme gelmeyenin ailesine 4 dakika bile ugramam.

Benim anne babamın elini bayramda öpmeye gelmeyecek olan eşin ben de annesinin babasının halasının dayısının elini öpmeye gitmem bu kadar açık ve net.
Sen onların ailesiyle sorun yaşayıp gidiyorsun ana o gelmeyecek.
Neden ailenizin tarafından olaya bakıp onları savunmak yerine öyle karar almıştık zorlamak istemiyorum diyorsunuz?
Konu sizin anneniz babanız aileniz, ben olsam ailemi eşime eşimin ailesine karşı ezdirmezdim.

İşte ben de anlamıyorum insan nasıl kendi ailesini ayaklar altına alma derecesine kadar gider ya, erkeğin sülalesine gidiliyor ama kadının annesi babasına kadın tek başına gidiyor.. Pes demekten başka birşey diyemiyorum..

Eşim çok inatçı bir insandır. Annemle yaşadığı olaydan sonra annemin onu aramasini bekledi hep. Ama annem bile bile aramadi eşimi. Hatta eşimin amcasi vefat etti yine aramadi annem başsağlığı icin. Eşim de daha ben kayinvalide ile sorun yaşamadan annen aramazsa hicbi sekilde gitmicem görüşmücem demişti. Ama ararsa sorun hallolur kızının mutlulugunu düşünen anne arardı zaten der. Eşim ailemin nişanlılık döneminde çıkardığı bircok soruna da sessiz kaldi aslinda ama artik içindeki birikmisligin de verdigi bi durum bu olsa gerek. Ben kayinvalidemle sorun yaşadıktan sonra kayinvalidem aradi beni 2 kez. Görümcem aramadi ama. Ben de ikisini de aramadim 1,5 aydir.

Şimdi eşim beni ailesine gitme konusunda zorlamiyo. Istersen tatilin tamamini ailenin yaninda gecirebilirsin bizimkilere gelmeyebilirsin de diyo. Ama ben işler daha da icinden cikilmaz hal almasin diye kayinvalidelere gideyim dedim. Benim akrabalari da gezicez zaten birlikte ama annemlere annem aramadan gelmek istemiyo eşim.

Eski konularınıza bakmadim,sorun ne bilmiyorum ancak bayramda davet olmaz eşinin de annenin de arasını yapacak olan sensin,ayrıca annen ortalığı biraz karıştırıyor gibime geldi

Öncelikle vakit ayirip konularimi okudugunuz icin ve ona göre cevap yazdiginiz icin cok teşekkür ederim.
Eşimle annemin mevzusunda sizin gibi ben de eşimi hakli buluyorum. Annemin cocuk gibi kaprisli tavirlarindan dolayi bunlar oldu aslinda zaten. Anneme o kadar dedim yalvardim hatta ama o da inatçı 1 kez olsun aramadi eşimi başsağlığı icin bile.

Kayinvalide olayinda idareci davransaydim da hiç sorun yasamasaydik da esim yine de annem aramadan anneme gitmezdi de barismazdi da. Ben eşimle aramiz bozulmasin olay daha da icinden çıkılmaz hal almasin diye kayinvalidelere de gideyim dedim. Esim ısrarcı degil bu konuda istemiyosan seni direkt annenin evine birakirim ben anneme gecerim diyo. Bayrami da esimle ayri gecircez tabi bu durumda. Onu yalniz birakmak da istemiyorum aslinda. Ben küçüklüğümü bilip annesine gideyim diyom hatta görümcem de orda olcak ve beni hic aramamasina ragmen yine de mecbur orda mesafeli de olsa konusucaktim. Ama eşim yarım saat bile olsa annemlere uğramayı asla kabul etmiyo. Bu durumda ne yapayim esimin ailesine gideyim mi gitmeyeyim mi bilmiyorum. Eşim annemlere gelmicek ama benim akrabalarimi halalarimi amcalarimi ziyarete gelecek bu arada.
Hem dediginiz gibi asil sorun da bende. Olaylarin en basindan beri cok acemice davrandim ve annemle eşimin arasini yapmayi beceremedim bi türlü.
Iyi dilekleriniz icin de teşekkür ederim. Iyi bayramlar size de.

Eski konularınıza bakmadim,sorun ne bilmiyorum ancak bayramda davet olmaz eşinin de annenin de arasını yapacak olan sensin,ayrıca annen ortalığı biraz karıştırıyor gibime geldi
Bayramda davet olmaz tabiki haklisiniz ama esim annemle uzun süredir konusmadigi icin en azindan bi aramasini bekliyo annemin. Annem kendi inadi ugruna beni kurban ediyo resmen. Kızım üzülür diye hic düşünmeyip eşimi inat ugruna 10 aydir aramiyo. Simdi de öyle kızımın huzuru bozulabilir diye düşünmeden senin annene babana gelmiyosa sen de onun akrabalarina gitme birak yalniz gitsin diyo bana.

siz 4gun araniz iyi olmadigi halde kvgilde kaliyorsunuz ve esiniz ailene bayramda gitmiyor. Soktayim.bu ne bicim anlasma.baslarim boyle huzura. Sorun ne olursa olsun bayramda aileme gelmeyenin ailesine 4 dakika bile ugramam.
Eşim istersen gelme seni annene birakirim ben de anneme gecerim diyo. Ama ben bayrami eşimden ayri gecirmek istemedigim icin ve kayinvalidelere gitmeyerek olaylari daha da icinden cikilmaz bi hale sokmak istemedigim icin onlara gideyim diyom.

buna izin veren kadinlar bence. bastan nasil giderse oyle olur. konu sahibide bastan tavrini koysaydi boyle olmazdi bence.

QUOTE="braindamage, post: 42699588, member: 455425"]İşte ben de anlamıyorum insan nasıl kendi ailesini ayaklar altına alma derecesine kadar gider ya, erkeğin sülalesine gidiliyor ama kadının annesi babasına kadın tek başına gidiyor.. Pes demekten başka birşey diyemiyorum..[/QUOTE]

eşine de ki
herşeye rağmen ben annenlere gidiyorum
bir adım da sen at
sen de annemlere el öpmeye gel
buzlar çözülsün
aksi halde ben de senin akrabalarına gitmekten vazgeçeceğim...

Bilemiyorum yine de bayram, bayramda aranmaz sorulmaz büyüklerin eli öpülür.
Hiç gerek yok aramadan gitmemeye ya da böyle büyütmeye. Sen diyorsun ya eşim zorlamıyor beni diye, ben inanıyorum ki sen gitmezsen de o sorun edecek.
Senin yaptığın büyüklüğü onun da yapması gerekir..

eşine de ki
herşeye rağmen ben annenlere gidiyorum
bir adım da sen at
sen de annemlere el öpmeye gel
buzlar çözülsün
aksi halde ben de senin akrabalarına gitmekten vazgeçeceğim...
Dün konustum söyledim dediklerinizi. Annen aramadan kesinlikle gitmeyecegim diyo. Ben geliyorum ama dedim. Tamam sen de gelme o zaman diyo. Ben söylerim aileme bundan sonra bu şekilde olacagini anlatirim kimse de karisamaz buna diyo.

Eşim annemlerle konusurum anlatirim durumu, bundan sonra böyle olcagini diyo. Kimse de bana karisamaz bundan dolayi diyo. Eşim ailesinin yanina yalniz gitmeyi göze aliyo yani.
İşte bu durumda ne yapmaliyim bilmiyorum şu an. Kendi ailemde mi kalsam sadece yoksa kayinvalidelerde de kalsam mi bilmiyorum

Annemiz çok hatalı,
Dünürün kardeşi vefat ediyor başsağlığı dilemiyor.
Evet kendi egosu için sizi soktuğu durumlara bakın,
Hala da dizi doldurmaya çalışıyor.
Aman dikkat

Annemiz çok hatalı,
Dünürün kardeşi vefat ediyor başsağlığı dilemiyor.
Evet kendi egosu için sizi soktuğu durumlara bakın,
Hala da dizi doldurmaya çalışıyor.
Aman dikkat
Evet öyle maalesef. Hala da o bize gelmezse sen de onlara gitme gelme diyo bana. Bu yüzden esimle kavga edebilecegimi huzursuz olabilecegimi hic düşünmeden doldurmaya calisiyo beni. Ha eşim sen bilirsin istersen gelme dedi bana. Ben de simdi ne yapsam bilemiyorum

Aile huzuru icin ikinizde birbrinizi anlamaniz gerek siz gidin ailesine o gelmezse o kaybeder sen kazanirsin malesef boyle darginliklar oluyor onemli olan ikiniz bu durumda anlaşmaniz bayramda aileler couklarinin gelmesi cok mutlu eder ve bu durumda anlayışli olunmak lazim, annenizin kocanizi aramasi olmaz yani yakışmaz büyük olan anneniz hem kayinvalidesi sonucta neolursa olsun bayramda büyüklere gidilir bayramlasip cikarsiniz gerisi ailelere kalmış birsey umarim duzelir bu durum aile arasinda huzursuzluk zor birsey inslaalh duzelir enkısa zamanda

Eşimle annem 10 aydir hiç birbirlerini arayıp sormadilar ne olursa olsun. O yüzden esim de simdi annem aramadan gitmek istemiyo. Bence esimle annemin arasinda yaşanan olaylardan dolayi annem eşimi aramali diye düşünüyorum. Ama annem de aramaya yanaşmıyo esimi. Esim de bu sebeple annemlere gitmeye yanaşmıyo. Ben de kayinvalidelerin yanina seve seve gitmiyorum eşimi yalniz birakmamak icin gidecektim ama bu durumda ben de gitmemeli miyim acaba kayinvalidelere ben de tavır yapmali miyim??

kayınvaldeniz sizi aramış tartışmanızdan sonra demek ki kırgınlık olsun istemiyor..bence gitmelisiniz bayramda görümcenizin arayıp aramamasına takılmayın sonuçta kv evine gideceksiniz.. eşiniz ailenize gitmek istemiyor diye aynısını yapacak olursanız bu eşinize karşı bir hareket değil kv denize karşı bir hareket olacaktır..
annenizin dolduruşuyla hareket etmeyin..

eşiniz en azından bayram vesilesi ile bir adım atabilir evet ama onun yanlış hareket ediyor olması sizinde etmenizi gerektirmez..

Git canim inan sen iyi olursun zamanla duzelir hersey onlar senin ailen olsun neolursa gende git esin için erkekler fazla gururlu bencildir sen anlayışlı ol hem kendin icin hem huzur icin bunu yap kadinlar budurmda fazla fedakar oluyor napcaksin gecim icin herşey yapman gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…