- 29 Ağustos 2013
- 347
- 90
-
- Konu Sahibi kediii1506
Eşimle annem 9-10 aydir konusmuyorlar. Annem inat ediyo eşim de inat ediyo barismiyolar. Esimle annemin arasindaki olaydan sonra annem babama tarafli bi sekilde olayi anlatiyo ve babami da kendi tarafina cekiyo. Babam beni aradi bi gün. Konustu etti. Gelmesin eşin bundan sonra istemiyorum onu sen istiyosan gel demisti. Annem de simdi istiyosa gelsin barisalim diyo. Ama eşim de inatçı gitmez. Annem arasa buyrun gelin dese gider de aramadan gitmez. 10 aydir eşimle ailem hicbir sekilde birbirini aramiyo zaten.Konularını okumadım canım ama ne olursa olsun bayramda davet beklenmez anne senin annen bile olsa eşinin bu yaptığı terbiyesizlik bence bir saat de olsa fedakarlık yapmak zorunda sen 4 gün kalıyorsun sonuçta
Esimle bu aile mevzusu yüzünden ayrilma noktasina gelmistik artik 1 ay önce. Çünkü ben ailemle konusmadiklari icin bu durum ara ara aklima geldikce eşime surat yapiyodum huzursuzluk cikariyodum falan. Eşim de bıkmıştı artik bu durumdan. Ben de kayinvalideyle gorumceyle tartistigim icin 1,5 aydir arayip sormuyorum hic onlari. Esim de bana hicbi sey demiyo.Sizin anlaşma tek tarafa yarar sağlayan bir anlaşma olmuş , senin kazandığın ne ben anlamadım .
Herkes kendi ailesine gitsin o zaman , anlaşma böyle olur.
Esimle bu aile mevzusu yüzünden ayrilma noktasina gelmistik artik 1 ay önce. Çünkü ben ailemle konusmadiklari icin bu durum ara ara aklima geldikce eşime surat yapiyodum huzursuzluk cikariyodum falan. Eşim de bıkmıştı artik bu durumdan. Ben de kayinvalideyle gorumceyle tartistigim icin 1,5 aydir arayip sormuyorum hic onlari. Esim de bana hicbi sey demiyo.
Esimle bu aile mevzusu yüzünden ayrilma noktasina gelmistik artik 1 ay önce. Çünkü ben ailemle konusmadiklari icin bu durum ara ara aklima geldikce eşime surat yapiyodum huzursuzluk cikariyodum falan. Eşim de bıkmıştı artik bu durumdan. Ben de kayinvalideyle gorumceyle tartistigim icin 1,5 aydir arayip sormuyorum hic onlari. Esim de bana hicbi sey demiyo.
Bak canım aynı durumda sen olsaydın eşinin diyeceği laf benim hatrıma olanları yoksay şimdim sende ona aynısı söyle senin hatrına bir zahmet gidip ellerini öpsün babanın sana söylediklerini inşallah eşine anlatmamışsındır anladığım kadarı ile seninle kv arasında sorun var buna rağmen sen gidip dört gün kalacaksınEşimle annem 9-10 aydir konusmuyorlar. Annem inat ediyo eşim de inat ediyo barismiyolar. Esimle annemin arasindaki olaydan sonra annem babama tarafli bi sekilde olayi anlatiyo ve babami da kendi tarafina cekiyo. Babam beni aradi bi gün. Konustu etti. Gelmesin eşin bundan sonra istemiyorum onu sen istiyosan gel demisti. Annem de simdi istiyosa gelsin barisalim diyo. Ama eşim de inatçı gitmez. Annem arasa buyrun gelin dese gider de aramadan gitmez. 10 aydir eşimle ailem hicbir sekilde birbirini aramiyo zaten.
Eşim en çok amcası vefat ettiginde annemin babamin baş sağlığı icin esimi de kayinvalidemleri de aramamasi sebebiyle aileme bozuk. O olaydan sonra da kesinlikle gitmicem ailene demisti bana.Bence anlasmayi soyle degistirin. Esinizde sizde mesafenizi koruyun. Durmadan aramaya cok sik gorusmeye ikinizde birbirinizi zorlamiyin ama bayram gibi dugun gibi cenaze gibi onemli gunlerde es hatri icin ailelere beraber gidin.
Eşim en çok amcası vefat ettiginde annemin babamin baş sağlığı icin esimi de kayinvalidemleri de aramamasi sebebiyle aileme bozuk. O olaydan sonra da kesinlikle gitmicem ailene demisti bana.
İki arada kalmak cok zor ama esinizn kucuklugunu bilip annenizn elini opmeye gitmesi lazim bayramda davet olmazarkadaşlar merhaba. bayram yaklaşıyor malum kayınvalidelere gitme gelme durumları sözkonusu. sizlerden düşüncelerinizi almak istedim bazı konularda. daha önce burda bahsetmiştim ailemle eşimin arası bozuk konuşmuyorlar 9-10 aydır. sebeplerini olayı burdaki konumda anlatmıştım. http://www.kadinlarkulubu.com/forum...yapayim-simdi-ben-kaderim-mi-bu-benim.824959/
daha sonra kayınvalide bize geldiğinde ben de kayınvalide ile ilgili sorun yaşamıştım. onu da burda anlatmıştım. http://www.kadinlarkulubu.com/forum...in-duzenine-karismasi-ve-ilk-kavgamiz.843883/ bu tartışmadan sonra kayınvalide 2 kez aradı beni. telefonda mesafeli konuştum ben de, kısa konuşup kapattık zaten. ama görümce hiç aramadı. ben de ne görümceyi ne kayınvalideyi hiç aramadım.
bu olayların ardından 1 ay kadar önce eşimle yaşadığımız şiddetli tartışmadan sonra bazı kararlar aldık. ben eşime ailemle barışması konusunda ısrarcı olmayacaktım ve o barışmadığı için daha önce eşime soğuk davranırdım bazen, artık bunları unutup ona ailemle arasındaki sorunu yansıtmayacaktım. o da benim aileme istediğim zaman gidip gelmeme karışmayacaktı. o beni ben de onu aileler konusunda zorlamayacaktık.
e şimdi bayram geliyor. 3-4 gün sonra memlekete gideceğiz. 8-9 gün kalıcaz. 4 gün kendi ailemde 4 gün kayınvalidelerde kalıcam. bayramın ilk günü Allah nasip ederse kayınvalidelerle birlikte kurbanımızı kesicez. 2. gün de eşimin halalarını amcalarını teyzelerini falan gezicez. 3. gün de bizim akrabalara geçicez. iki taraf arası 1,5 saat mesafede bu arada. gidince benim halamlarımı ve amcamları gezicez. ama eşim benim aileme bayramlaşmaya gelmek istemiyo. ben de söz verdiğim için ısrar etmek istemiyorum ona da. dün annemle konuştum bayrama memlekete gelicez diye. annem bize de gelin dedi. anneme ara o zaman eşimi bize de buyrun gelin diye kendin davet et dedim. hayır aramam ama istiyosanız gelin diyo. sen aramazsan eşim gelmez anne dedim. yok aramam hayatta diyo. peki dedim sen bilirsin. sen de onun akrabalarını ziyarete gitme o zaman kendi ailesiyle birlikte gitsin diyo annem. olur mu hiç anne dedim evliyiz biz yalnız mı bırakayım olmaz dedim. hem eşim benim akrabalarımı ziyarete de gelcek ama sen aramadıkça size gelmicek ben gelcem bi tek dedim. gelmişken de 4 gün kalcam dedim. iyi gelmesin o zaman ben aramam yine de dedi annem. hem akrabalara gidip kayınpederine gelmemesi çok ayıp falan dedi.
ya kızlar çok zoruma gidiyo aslında bayramda kendi aileme tek başıma gitçek olmak ama ne yapabilirim ki bilmiyorum.
Annenle alakali sorunu okudum annenin miras icin imza at demesi cok itici! Bu ne yahu paraya tapmak gibi bişey. Ama esin gelmeli annenleri ziyarete. Sen kv ile kurban kesiyorsun o annenlere bile gelmiyor.arkadaşlar merhaba. bayram yaklaşıyor malum kayınvalidelere gitme gelme durumları sözkonusu. sizlerden düşüncelerinizi almak istedim bazı konularda. daha önce burda bahsetmiştim ailemle eşimin arası bozuk konuşmuyorlar 9-10 aydır. sebeplerini olayı burdaki konumda anlatmıştım. http://www.kadinlarkulubu.com/forum...yapayim-simdi-ben-kaderim-mi-bu-benim.824959/
daha sonra kayınvalide bize geldiğinde ben de kayınvalide ile ilgili sorun yaşamıştım. onu da burda anlatmıştım. http://www.kadinlarkulubu.com/forum...in-duzenine-karismasi-ve-ilk-kavgamiz.843883/ bu tartışmadan sonra kayınvalide 2 kez aradı beni. telefonda mesafeli konuştum ben de, kısa konuşup kapattık zaten. ama görümce hiç aramadı. ben de ne görümceyi ne kayınvalideyi hiç aramadım.
bu olayların ardından 1 ay kadar önce eşimle yaşadığımız şiddetli tartışmadan sonra bazı kararlar aldık. ben eşime ailemle barışması konusunda ısrarcı olmayacaktım ve o barışmadığı için daha önce eşime soğuk davranırdım bazen, artık bunları unutup ona ailemle arasındaki sorunu yansıtmayacaktım. o da benim aileme istediğim zaman gidip gelmeme karışmayacaktı. o beni ben de onu aileler konusunda zorlamayacaktık.
e şimdi bayram geliyor. 3-4 gün sonra memlekete gideceğiz. 8-9 gün kalıcaz. 4 gün kendi ailemde 4 gün kayınvalidelerde kalıcam. bayramın ilk günü Allah nasip ederse kayınvalidelerle birlikte kurbanımızı kesicez. 2. gün de eşimin halalarını amcalarını teyzelerini falan gezicez. 3. gün de bizim akrabalara geçicez. iki taraf arası 1,5 saat mesafede bu arada. gidince benim halamlarımı ve amcamları gezicez. ama eşim benim aileme bayramlaşmaya gelmek istemiyo. ben de söz verdiğim için ısrar etmek istemiyorum ona da. dün annemle konuştum bayrama memlekete gelicez diye. annem bize de gelin dedi. anneme ara o zaman eşimi bize de buyrun gelin diye kendin davet et dedim. hayır aramam ama istiyosanız gelin diyo. sen aramazsan eşim gelmez anne dedim. yok aramam hayatta diyo. peki dedim sen bilirsin. sen de onun akrabalarını ziyarete gitme o zaman kendi ailesiyle birlikte gitsin diyo annem. olur mu hiç anne dedim evliyiz biz yalnız mı bırakayım olmaz dedim. hem eşim benim akrabalarımı ziyarete de gelcek ama sen aramadıkça size gelmicek ben gelcem bi tek dedim. gelmişken de 4 gün kalcam dedim. iyi gelmesin o zaman ben aramam yine de dedi annem. hem akrabalara gidip kayınpederine gelmemesi çok ayıp falan dedi.
ya kızlar çok zoruma gidiyo aslında bayramda kendi aileme tek başıma gitçek olmak ama ne yapabilirim ki bilmiyorum.