Eşimle 5 aylık evliyiz ama çok tartışıyoruz

ben şeyi anlamadım. izin almana bile gerek yok, ben gidiyorum deyip avrupaya gidiyosun. ama annen sevgilinle görüşmene izin vermiyor.

ya uyduruyosun ya anlatmadığın şeyler var.

I isimsiz genc
Valla okul gönderdiği için hiç öyle bir iki soru sordular gitmeme izin verdiler. Ha ama gittiğim yerde eşim olsaydı izin vermezlerdi. Gerçekten uydurmuyorum yemin ederim. Ailem gezmeye birşey demiyor. Ama sanırım evlilikte acemi kısmına denk geldim ben onların o yüzden böyle oldu. Çözümünüz var mı ne yapmalıyım

Merhabalar, herkese günaydın! Nerden başlayacağımı bilmiyorum. Üniversite son sınıf öğrencisiyim ve bu yaz evleneli 5 ay oluyor ama eşimle 8 senedir birlikteyiz. Gerçi ne kdar birlikteyiz diyeblirim bilmiyorum çünkü internet ortamında tanışmıştık ve hep ayrıydık. Eskiden yani ben lisedeyken senede bir yanıma gelirdi üniversiteyi kazandıktann sonra iki dönemde bir yanıma gelmeye başladı. Sonra evlendik ama kendisinin henüz elle tutulur bir işi yok üniversite mezunu ama kantinde çalışıyor. Bende son sınıfım düğün yaptık ama ortada ne ev var ne eşya. Ben atandıktan sonra alacaktık ev. Eşyalarını zaten üniversiteye devam ettiğim için yurtta kalıyorum şuan ve kpssye hazırlanıyorum. Yani evlendik hala ayrı şehirledeyiz. Durum şöyle eşimle geçinemiyorum. Kendisi beni çok sevdiğini söylüyoor gerçektende seviyor ama sinirlenince çok kızıyor çok bağırıyor hatta normal konuşması bile bağırarak evimiz olmadığı içinb15 tatilde annesinin evine gittik ve anadoşu erkeği kendi sözünün geçirmeye çalışıyor ama bende baskın bir karakter olduğum için bu durum bana ters bana bağırmasında cevap veriyorum. Normal şeyler konuşamıyoruz. Yani uzun uzun bir konu hakkında muhabbetimiz olmuyor çünkü farklı zeka ve kültür anlayışına sahiibimiz. Ben biraz daha modern bir ailede büyüdüm ama kendisi köyde yetişmiş ne kdar üniversiteye gitsede hala şiveli konuşuyor mesela. Ve hitabet yeteneği güçlü olmadığı için iş bulamıyor bence. Bense aksine çok iyi bir üniversite eğitimi alıyorum ve 3 yabancı dil biliyorum ve edebiyat okuyorum ama kendisi bir kitp okumuşlupu yok ve tartışmalarımızdan çok yoruldum. Gerçekten usandım artık. Çok küçük şeylerden inanılmaz derecede abartılı bir şekilde kavga ediyoruz. Ve hep dalgaya beni hep bi dalga geçme yani.iyi olunca dalga geçen eğlenceli olduğunu düşünen biri kötü olunca da aşırı sinirli biri. Onunla konuşmaya çalışıyorum mesela; ilerde çocuğumuz olursa adını ne koysak diye düşünüyoduk bi keresinde. Kendi kendime gelecekle ilgili hayal kuralım dedim sonra ben “erkek olursa yusuf kerem olsun” dedim kendisi “saçmalama kerem diye isim mi olur ölsemde o ismi koymam ne kdar kötü bir isim yaaa bunu nasıl düşündün saçmalama benim oğlumun adı kerem olamaz” diyince aşırı sinirlendim çünkü duygusal bir an yaşamaya çalışırken ve benim çocukluk hayalimle bu kadar itici bir şekilde reddetmesi benim sinirime dokundu çok tartıştık akşam kesinlikle kendisi sabah özür diledi. Ama hep böyle kavga ediyoruz çok şiddetli geçiyor birbirimizi uzun zamandır tanıdığımız ve çok tartıştığımız için artık sıkıldım bir şeyleri paylaşamıyorum kendisiyle çünkü her konud farklı düşünüyoruz. Kendisine tartışmalarda cevap verince “vıdı vıdı”etmiş oluyomuşum cevap vermemem gerekiyormuş. Ve yeni evli olduğum için evle alkalı hiç birşey olmadığı için psikolojik olarakta kötüyüm üzerimde sınav stresside var ve başka stresslere tahammülüm kalmadı. Mesela bana dediki “bu iki bayramda benim ailemin yanına gidecez senin ailenin yanına gidemeyecez artık ileriki bayramlarda gideriz” dedi. Gerçekten evlendiğime pişman mıyım değili miyim bilmiyorum. Ama boşansam acaba ne olur diyr düşünüyorum. Kendisine sevgim tükenmeye çoktan başldı ama yeni evliyiz. Buraya kadar okuyup zaman ayırıdğınız için teşekkür ederim.
sizin başınızda hiç mi büyüğünüz yoktu da kızım sen napıyorsun akıl karı mı bunlar demedi.sokaktan adam çevirip hadi gidip evlenelim desen daha mantıklı.

Yillardir bdv okurum, gordugum en tuhaf aile sizinki. Gercek olamayacak kadar hem de...
Aslında çokta ütopik bir şey yok çokta abartmamak lazım, evet evliyiz farklı şehirlerdeyiz ve tartışıyoruz ama her ailede tartışır her evlenende yanyana olmuyor ve bize ev veya eşya almak için altın verdiler takılan altınlar haricinde. Eğer vaka arıyorsanız beni değil, size annemi önerebilirim.

Eşini de amma eziklemişsin. Evlenmeden önce şiveli konuştuğunu bilmiyor muydun 8 sene sadece yazışarak mı iletişim kurdunuz? Farklı kültürlerdeyiz diyorsun da 8 sene nasıl devam etti ilişki? Madem senden farklıydı niye evlendin? 5 aylık evlilikte kaç kere yan yana yattınız? Hala yurtta kalan evli mi olur? Nasıl evlilik sizinki? Eşyayı filan boşver siz daha birbirinizi tanımıyorsunuz ki. Yazık olmuş. Boşanmanız iyi olur zaten ikiniz de bitirmişsiniz.

Ya bana cok anlamsız geldi. Ne deseniz elde kalıyor. Ailenize söylemeyipte görüşebilirdiniz pek ala. Bir de benim ailem klasik türk ailesi tüm masraflarimin karşılanmasına rağmen yurt dışına izin vermediler. Bu kadar baskici aile nasıl izin verdi ? Bekar iki insanın görüşmesi günahsa sizi okula da yollamasalarmış. Orada da bekadlar var.

B
Merhabalar, herkese günaydın! Nerden başlayacağımı bilmiyorum. Üniversite son sınıf öğrencisiyim ve bu yaz evleneli 5 ay oluyor ama eşimle 8 senedir birlikteyiz. Gerçi ne kdar birlikteyiz diyeblirim bilmiyorum çünkü internet ortamında tanışmıştık ve hep ayrıydık. Eskiden yani ben lisedeyken senede bir yanıma gelirdi üniversiteyi kazandıktann sonra iki dönemde bir yanıma gelmeye başladı. Sonra evlendik ama kendisinin henüz elle tutulur bir işi yok üniversite mezunu ama kantinde çalışıyor. Bende son sınıfım düğün yaptık ama ortada ne ev var ne eşya. Ben atandıktan sonra alacaktık ev. Eşyalarını zaten üniversiteye devam ettiğim için yurtta kalıyorum şuan ve kpssye hazırlanıyorum. Yani evlendik hala ayrı şehirledeyiz. Durum şöyle eşimle geçinemiyorum. Kendisi beni çok sevdiğini söylüyoor gerçektende seviyor ama sinirlenince çok kızıyor çok bağırıyor hatta normal konuşması bile bağırarak evimiz olmadığı içinb15 tatilde annesinin evine gittik ve anadoşu erkeği kendi sözünün geçirmeye çalışıyor ama bende baskın bir karakter olduğum için bu durum bana ters bana bağırmasında cevap veriyorum. Normal şeyler konuşamıyoruz. Yani uzun uzun bir konu hakkında muhabbetimiz olmuyor çünkü farklı zeka ve kültür anlayışına sahiibimiz. Ben biraz daha modern bir ailede büyüdüm ama kendisi köyde yetişmiş ne kdar üniversiteye gitsede hala şiveli konuşuyor mesela. Ve hitabet yeteneği güçlü olmadığı için iş bulamıyor bence. Bense aksine çok iyi bir üniversite eğitimi alıyorum ve 3 yabancı dil biliyorum ve edebiyat okuyorum ama kendisi bir kitp okumuşlupu yok ve tartışmalarımızdan çok yoruldum. Gerçekten usandım artık. Çok küçük şeylerden inanılmaz derecede abartılı bir şekilde kavga ediyoruz. Ve hep dalgaya beni hep bi dalga geçme yani.iyi olunca dalga geçen eğlenceli olduğunu düşünen biri kötü olunca da aşırı sinirli biri. Onunla konuşmaya çalışıyorum mesela; ilerde çocuğumuz olursa adını ne koysak diye düşünüyoduk bi keresinde. Kendi kendime gelecekle ilgili hayal kuralım dedim sonra ben “erkek olursa yusuf kerem olsun” dedim kendisi “saçmalama kerem diye isim mi olur ölsemde o ismi koymam ne kdar kötü bir isim yaaa bunu nasıl düşündün saçmalama benim oğlumun adı kerem olamaz” diyince aşırı sinirlendim çünkü duygusal bir an yaşamaya çalışırken ve benim çocukluk hayalimle bu kadar itici bir şekilde reddetmesi benim sinirime dokundu çok tartıştık akşam kesinlikle kendisi sabah özür diledi. Ama hep böyle kavga ediyoruz çok şiddetli geçiyor birbirimizi uzun zamandır tanıdığımız ve çok tartıştığımız için artık sıkıldım bir şeyleri paylaşamıyorum kendisiyle çünkü her konud farklı düşünüyoruz. Kendisine tartışmalarda cevap verince “vıdı vıdı”etmiş oluyomuşum cevap vermemem gerekiyormuş. Ve yeni evli olduğum için evle alkalı hiç birşey olmadığı için psikolojik olarakta kötüyüm üzerimde sınav stresside var ve başka stresslere tahammülüm kalmadı. Mesela bana dediki “bu iki bayramda benim ailemin yanına gidecez senin ailenin yanına gidemeyecez artık ileriki bayramlarda gideriz” dedi. Gerçekten evlendiğime pişman mıyım değili miyim bilmiyorum. Ama boşansam acaba ne olur diyr düşünüyorum. Kendisine sevgim tükenmeye çoktan başldı ama yeni evliyiz. Buraya kadar okuyup zaman ayırıdğınız için teşekkür ederim.
Eşinin bu durumunu ve ailesini evlenmeden önce biliyordun ve taniyordn evlilik karı koca için büyük bir sorumluluktr eşler birbirlerini her daim sevmeli saygı ve anlayışla birbirine yardımcı olmalıdır. Nasıl hayatta hayaller varsa gerceklerde göz ardı edilmemeli yani sorunlar ve zorluklar karşısında eşler birlikte hareket etmeli çözümler sabır içerisinde halledilmeye çalışılmalı eğer eşinin sendeb daha düşük aile standartlarına sahip olduğunu düşünüyorsan bunu eşine karşı üstünlük kurma çabası olarak görmemeli eşine daha pozitif ve daha güçlü karakter olmasi için bilgi ve birikimlerini aktarmalisin kesinlikle eşine ve ailesine karşı kibirli ve uçta bı hayat tarzı gostermemelisin . Sen sadece eşinle değil onun ailesiyle de evlisin onlarida hoş tutmalisin ki esinde senin ailene karşı hoş görülü olabilsib .unutma bilgi sahibi insanlar hoşgörülü sabırlı anlayışlı insanlardır .Allah evliliğinizi istikamet üzeri eylesin.

Babam

Babam gezmeyi çook sever her hafta sonu ille biryere götürür konu komşu hayret eder hatta 50 yaşında çadır almıştı bize gittiğimiz yerde konaklarız diye yani dışarı çıkma konusu babamda ama sevgili aşk konusu annemde babamdan dışarı çıkmak için izin almama gerek yok annemdede öyle çünkü kendileride öyle ama evlenme konusu kendisindede baskı kurulmuş bu yüzden bir kız evlenme sürecine nasıl hazırlanır bilmiyorum. Farklı şehirlere gtmeden önceki akşam eşim ağlayarak psikoloğa gidecem dedi söz seni kurmayacağım bağırmayacağım dedi. Ama bağırmamak demek herşeyi alaya alarak konuşmak demek değildir.. trendyol indirime girmiş 50₺ye bi lamba beğendim dedim bunu mu alsak diye şimdi atanacağım yer belli olana kadar geçici bir evde kalacağız eşyalar biz

tatili ben karşılamadım başarımdan ötürü üniversitem karşıladı. Aslında sadece bir ülkeye izin vardı ama eşimde ailemde benim 5 ülkeye kız arkadaşlarımla birlikte gitmeme birşet demediler babamda üniversite gönderior diye birşey demedi. Şöyle ki annem kendine münhasır biridir. Kendiside 2 dil biliyor ve suriyeliler geldikten sonra annem doğustan arapça bildiği için kendisine duyulan ihtiyaç arttı.ve bizimle ilgilenmemeye başladı. Çocuğu alıp karşısına sen kimsin bak erken yaşta olmaz demedi. Görüşmeniz gönah diyerek dahada evliliğe yönlendirdi. Ama gezmeye tozmaya birşey demiyorlar şimdi babamı arayım ben gürcüstana gidiyorum diyim niye gittin der belki sonra güzel mi oralar der. Herşey annemde bitiyor gerçekten beni aşırı sıktı eşimi sevdi ama yine sıktı ve sonuç bu
Sürekli her cevaba bir anneyi sıkıştırma bir günah keçisi bulma çabası neden? Avrupaaaaiiii aileniz var ama günah diye baskı yapıp evlenin diyorlar, çok modernler ama gezip tozmaya karşı çıkıyorlar, siz de 3 dil bilip harika bir üniversitede okuyorsunuz ama iş sahibi olmadan evlenmeyi ayaklarınız üzerinde durmadan koca lafına bakmayı ve beceriyorsunuz. Nereden tutarsan tut elde kalan bir konu. Hala daha neden evlendiniz anlayamadım

Konuları farklı yöne çekmek istemiyorum ama yine de cevap vereyim; nişan olduktan sonra 2 sene içinde zaten eşimle aramda birşeyler yaşanmıştı istesemde ayrılamazdım yani ki istemedim de. Ailemde ne halin varsa gör dedi ne de evlenme dedi. Bir yola girmişsin devam ettir dediler her ilişkide anlaşmazlık olur dediler.
Ev köy evi ortaö köy ortamı sobanın yanıydı minder bende oturmadım zaten durumdan çok memnun olsaydım otururdum ama oturmadım ama cahil bir kadına bu hareketi yaptıktan sonra açıklamaya kalksanız suçlu yine siz olursunuz bende birşey demedim saygı duydum. Evlilik gerçekleştiğinde kimi kültürlerde kapıya hamur yapıştırılır kimisinde bal sürülür kimisinde cam kırılır bunları o köyde yetişmiş insanlara karşı “ ben kapıdan girerken camı kırmak istemiyorum çünkü bu cam parçacıkları bir çocuğu yaralayabilir veya gözüne kaçabilir.” Derseniz bu durum her ne kadar doğruda olsa insanlar sizs karşı bir ön yargı taşır o köyde yaşayanlar için. Ha ama bana soracak olursanız bu durumu çok mu umurunuzda diye? Hayır asla.ben yine duruşumu gösterdim. Sadece eşimin annesi bu yorumlara üzülmesini istemedim, istemezdim. Çünkü düşünün -20leri gören bir memlekette bu kadının çizmesi yok. Ne alaka diyeceksiniz. Kesinlikle maddi durumla alakalı değil, kadın kendini köy yaşamına o kadar vermiş ki şehire gittiği yok dışarı çıktığı yok çizmeyede ihtiyaç duymuyor. Bu durum bile bu kadının günümüz modern şartlarından anlayan için ne kadar uzak olduğunu gösterir.

Amacım konuyu farklı yöne çekmek değil, tamamen sana üzüldüğümden ve gerçeği görebilmen için yazıyorum bu kadar. İçinde art niyet barındırmayan hoş görebileceğimiz, kabul edebileceğimiz adetler var, kişilğimize, akla/mantığa sığmayan gelenek görenekler var. Benim düğünümde kv başımdan aşağı pirinç döktü, bereketli olsun evin, yuvan diye. gıkım bile çıkmadı. Hiç bilmediğim bir adet olduğu halde hoşumada gitti. İyiniyetle yapılan şeyleri severim çünkü. Ama aynı kv bana çarşaf göster dese, orada bir durun derdim. Bu ikisi arasında ki farkı anlatamıyorum ben size.

Her neyse yaşayıp tecrübe kazanacaksınız zaten, size tek tavsiyem lütfen söylenenleri kulak ardı da etmeyin. Biraz muhakeme edin.

Valla okul gönderdiği için hiç öyle bir iki soru sordular gitmeme izin verdiler. Ha ama gittiğim yerde eşim olsaydı izin vermezlerdi. Gerçekten uydurmuyorum yemin ederim. Ailem gezmeye birşey demiyor. Ama sanırım evlilikte acemi kısmına denk geldim ben onların o yüzden böyle oldu. Çözümünüz var mı ne yapmalıyım
yahu gittiğin yerde eşin olduğunu sen söylemezsen nereden bilecekler?
yurtta kaldığına göre aynı şehirde değilsin zaten görüş sevgilinle, ailene vahiy mi gelecek?
gerçekten burada çok konu okudum ama bunun kadar garip bir konu çok az gördüm.

çare boşan ve yoluna bak. zaten karı koca değilsiniz, daha fazla beynin yıkanmadan kurtul. sonra işe gir, ailenle de irtibatı azalt.

Aslında çokta ütopik bir şey yok çokta abartmamak lazım, evet evliyiz farklı şehirlerdeyiz ve tartışıyoruz ama her ailede tartışır her evlenende yanyana olmuyor ve bize ev veya eşya almak için altın verdiler takılan altınlar haricinde. Eğer vaka arıyorsanız beni değil, size annemi önerebilirim.

siz aile degilsiniz ki bu bir.
ikinciside anneniz sizi zorla mi evlendirdi. demedi mi hiiiiic kimsecikler aile konu komsu arkadas es dost evlilik bu degil diye

Madem abartılacak bir şey yok niye buraya boşanayım mı diye konu açtın? Cevabını kendin biliyorsan niye soru soruyorsun

Ailen amerikan tarzi filan değil, amerikan tarzi tabiri de ayri bir saçma o ne oluyorsa, ailen sadece seni umursamiyorlar bu kadar basit birsey tarzi filan oldugu yok. Serbest buyutmus olmak boyle birsey degil. O kadar serbest buyuten insan gunah diye gorusmenize engel olup, boyle sacma bir evliligi yapmaniz icin size destek vermezdi. Başindan atmiş aileniz sizi.

Ben de baskiyla buyumedim hatta senden daha rahattim ama sacma sapan birşey yaparken ailem oturup izlemezdi en azindan konuşup izah ederlerdi, ugrasirlardi ki yaptilarda...

Hadi aileniz sizi umursamiyor siz o kadar kulturlu? birisiniz sirf biriyle sevişebilmek icin ne cesaret bu sartlarda evleniyorsunuz yahu, bunu da birinin soylemesi mi lazim?
Amerikan tarzından kastım; yaşam tarzımızın türk geleneklerine göre daha rahat olma durumudur. Yoksa tarzı ya da herhangi bişeyi kastettiğim yok. Evet yorumlarda dediğim gibi ailemde görmediğim sevgiyi başkasında aradım sürekli aradım annem kendine odaklanmıştı sürekli bir suriyeliye yardım ediyordu evde yemek yapmıyordu sürekli suriyeli insalara yardım ediyordu bundan da babam hiç hoşnut değildi sürekli tartışıyorlardı ve bende mantıklı düşünemiyordum. Doğum günümde babamın beni bayıltacak gibi dövmesiyle hastaneye gittiğimizde babamın bana “doktora gitiğimizde düştüm diyeceksin” demesiyle herşey başlamış oldu. Ozamanlar eşim benim ayaklarımı yerden kesiyordu. Okulda lise 3te sıralarımın üstü kırmızı güllerle kaplanmıştı bi kere. Nasıl oluyordu bu arkadaşlarıma mesela yaptırmış bunu. Böyle bir yokluk içinde insan böylesine enerji potansiyeli yüksek bir sevgi görünce ve size doğru yanlışı anlatınca onunla birlikte büyüyünce ve kadınlığınızıda onunla keşfedince evlilik kaçınılmaz oluyor. Annem ailesinden başka herşeye odaklanmasını bilen bir kadındı. Babamsa eski babamdan eser yok yaptıklarından pişman namazında niyazında birisi kesinlikle beni eskisinden bin kat daha çok seven birisi. Belkide babamın sevgisini tekrar kazanmam kendi ilişkideki gözlerimi açmama sebep olmuştur

Konu sahibi lütfen size samimiyetle söylüyorum boşanın. Daha genceciksiniz güzelsiniz akıllısınız başarılısınız 🌹. Çok geç olmadan boşanın. Devir 50 yil önceki gibi değil. Mal mülk edibmek çok zor.Arada uçurumlar var. Esiniz kantinci diyorsunuz (kücümsemiyorum) ee siz de edebiyat okuyormussunuz yanlış anlamayın ama o bölümden is bulmak imkânsıza yakın. Muhtemelen aile isinden devam edeceksiniz. Esiniz sizi kıskançlıklarıyla boğacak. Mutsuz olacaksınız. Aileniz istediğiniz sevgiyi göstermedi diye siz kendinizi sevmetecek değilsiniz daha neleri çıkacak karşınıza belki yurt dışına taşınıp evleneceksiniz. İs bulamazsanız esinizin maaşı da düşük. Ömür boyu köyde inek sağmayı düşünebiliyor musunuz ? Aileniz de afedersiniz ama b.. yesin. Bakire değilsiniz diye evlen demişler. Hoş siz neden bu durumu onlara anlattiniz orası da garip. Boşanın gitsin valla en azindan ailene denedim olmadı bamusumla bosandım dersin. Madem bu kadar önemli

Madem abartılacak bir şey yok niye buraya boşanayım mı diye konu açtın? Cevabını kendin biliyorsan niye soru soruyorsun
Abartılacak bir şeyi; ev maddiyat anlmında abartılacak bir durum yok dedim. Adamın sinirli olması ufacık meseleri büyütmesi gayet büyük bir sorun yoksa evim olmuş olmamış sorun değil benim için ev alacak paramız eşya alcak paramız var ama bu ilişki böyle devam edebilir mi?

Amerikan tarzından kastım; yaşam tarzımızın türk geleneklerine göre daha rahat olma durumudur. Yoksa tarzı ya da herhangi bişeyi kastettiğim yok. Evet yorumlarda dediğim gibi ailemde görmediğim sevgiyi başkasında aradım sürekli aradım annem kendine odaklanmıştı sürekli bir suriyeliye yardım ediyordu evde yemek yapmıyordu sürekli suriyeli insalara yardım ediyordu bundan da babam hiç hoşnut değildi sürekli tartışıyorlardı ve bende mantıklı düşünemiyordum. Doğum günümde babamın beni bayıltacak gibi dövmesiyle hastaneye gittiğimizde babamın bana “doktora gitiğimizde düştüm diyeceksin” demesiyle herşey başlamış oldu. Ozamanlar eşim benim ayaklarımı yerden kesiyordu. Okulda lise 3te sıralarımın üstü kırmızı güllerle kaplanmıştı bi kere. Nasıl oluyordu bu arkadaşlarıma mesela yaptırmış bunu. Böyle bir yokluk içinde insan böylesine enerji potansiyeli yüksek bir sevgi görünce ve size doğru yanlışı anlatınca onunla birlikte büyüyünce ve kadınlığınızıda onunla keşfedince evlilik kaçınılmaz oluyor. Annem ailesinden başka herşeye odaklanmasını bilen bir kadındı. Babamsa eski babamdan eser yok yaptıklarından pişman namazında niyazında birisi kesinlikle beni eskisinden bin kat daha çok seven birisi. Belkide babamın sevgisini tekrar kazanmam kendi ilişkideki gözlerimi açmama sebep olmuştur

Babaniz ne diyor peki şuan ki evlilik durumunuzla alakali?
Eşiniz hakkindaki dusuncelerinzi çok olumsuz ve cok farkli gorunuyorsunuz, başka bir yanliş daha yapmazsiniz umarim ne diyeyim. Lise doneminde aile ilişkileri sorunlu en yakin kiz arkadasim vardi onun basinda sorumsuz da olsa anne bile yoktu, baba baskasiyla evlenmiş kizi da dedesinin yanina atmislar ilgilenmiyorlardi. Bu arkadasimin sevgili ilişkileri de oldu ama gidip evlenmedi yani nebileyim gitti okudu parasini kazandi hayatini kazandi. Nebileyim yasin kucuk hala yeniden baslayabilirsin

X