- 7 Ocak 2016
- 10.286
- 49.542
- Konu Sahibi isimsiz genc
Yanlış anlamayın ama büyükte konuşmak istemiyorum kendimide övmeyi sevmem Şöyle söyliyim; üniversite üçüncü sınıftayken 2 farklı kreşte İngilizce öğretmenliği hafta sonlarıda özel ders vererek part time çalışarak üç bin tl kazanıyordum en az. Benim iş bulmama gibi bir durumum Allahın izniyle yok gibi. Ama kendisinin iş bulamaması ikimizinde psikolojisini etkiliyor bana istersem sinirii için psikoloğa gidebileceğini söyledi ağlayarak beni çok sevdiğini söyledi. Ve herşeyi yapacağını söyledi. Hatta işini bırakıp buraya geleceğini istersem burda ev turabileceğini söyledi sizce bu bir çözüm mü?
Kastettiğim ikinizin de iş bulamaması. Tamam siz buldunuz hatta 3 bin değil bu sefer full çalışıp 6 bin aldınız. Evi siz geçindireceksiniz bunu kabul ediyor musunuz? İleride çocuğunuz olursa nasıl çalışacaksınız? Bence psikoloğa gitmesi yararına olur. Sinirin psikolojik sebebi vardır illa ki. Eşiniz sizi seviyor evet ama üslup sıkıntısı olan biri anladığım kadarıyla. Bu yaştan sonra bir insana konuşmayı siz öğreteceksiniz bu durumda. Ek olarak sizin aynı evde yaşamanız lazım böyle evlilik gerçekten olmaz. Okul bitikten sonra aynı eve çıkacaksanız keşke okul bitikten sonra evlenseydiniz.