ben nişanlandığımda üniversite son sınıfa gidiyodu ve bana göre ozamanlar “üniversite okuyan birisi açıkta kalmaz” gibi geliyodu kantinde çalışıyor ama o geçeci bir süreç yani polislik mülakatına girecekmiş. Zaten bana maddi anlamda bir sıkıntı yaşatmıyor. Ailemin gerçekten nasıl izin verdiğini bende bilmiyorum bende kızıma biraz büyü öyle derim. Ama annem işte! Annem kendine odaklanmaktan kızına odaklanmayı bilmiyor malesef. Neyse sorun iş değil aslında evet işte varda çok büyük değil benim için atandıktan sonra eşimin ailesi evimizi dizecek eşyalar alınacakmış zaten sorun kendsinin tavrı yani benimle sürekli tartışması ve bunda diretmesi mesela bir tane daha örnek vereyim. Benim ailem fark ettiğiniz üzere biraz serbest yani doğru olduğunu savunmuyorum tabiki ama benim az çok nasıl bir ortamda yetişğimi anlayın diye anlatıyorum yemeğini yersin yemezsin kendin bilirsin, dersine çalışırsın çalışmazsın sana kalmış, dışarı çıkarken dışarı çıkıyorum demen yeterli, Avrupaya gittiğimde bile babama baba avrupaya gidiyorum dedim gidebilir miyim demedim ki üniversite birde gitmiştim yani 19yaşında falan. Ama mesela geçen akşam tam uyuyacaktık ben “acıktım galiba” dedim eşime. Oda “ mutfaktan birşeyler hazırla istersen” dedi. Bende yok sabah yerim o kadar acıkmadım dedim. Sonra masanın üzerinde bi hazır kek vardı (hazır kek hiç sevmem) bak al burda kek var bunu ye dedi bende yemeyeceğim dedim. Ye ye acıktın dedi. Yok yemeyeceğim sabah yerşm dedim. Yiyeceksin dedi yok yemeyecem dedim sen bana karşı mı geliyorsun dedi bana karşı gelme dedi. Sonra bende zorla midem bulana bulana bir ısırık aldım. Sonra sabah ben iyiliğin için dedim diyor. Yani ne yacağım bu tartışmalarda onun bu sinir seviyesini nasıl dengeleyeceğim.