Eşiminden şiddet görüyorum ne yapmalu

Gururum var derken ? Eminmisiniz gururunuzun olduğuna ?

Seviyorum?? Emek verdim?? Ne anlatıyorsun ablacım bu sağlıklı bir sevgi bağı mı sence? Bir senelik evlilikte ne emeğinden bahsediyorsunuz? Kendine saygın varsa o eve gitmezsin.

Asla sanmıyorum kendi ayakları üzerinde duran maddi gücü olan hiçbir kadın bu adamla evlilik sürdümez değil sürdürmek üç kuruşluk eşyanın peşine düşmez.

Kendınıze çalışmasanız bile bi ömür yetecek birikiminiz olduğunu söylediniz hadi 33 yaşınızda bu birikime inandık diyelim ömürlük yetsin .

Ama pardon da toplasan 250-300 binlik ev eşyası için değer mi eşyaları ben ödedim emeğim var die geri dönmeye ?

Eşin şırnaktaysa ya asker ya polis. Bu profil bir kere de şaşırtsın. Ne mi yapacaksın direkt hastaneye darp raporu alıp boşanacaksın
Bi gün öğretmenler odasında sohbet esnasında bi arkadaş “asker ve polisle evlenen kadınların aklından şüphe ediyorum “demişti.Yadırgamıştım o lafını.Önyargılı olduğunu düşünmüştüm.Geçen yıllar karşılaştığım olaylar aynı şeyi bende de düşündürdü.

Ablacım o kadar dayak yemeye kovulmaya alınmadın da telefonunu açmamasına mı kırıldın Allah aşkına. Git kurtar kendini. Belli ki psikopat eşin.

Kk'ninda degisik bi buyusu var, zil zurna aşik bagimli kadinlari bi anda zeyna'ya donusturuveriyor, bak sen su Allah'in isine.

Hanım efendi siz becerememiş olabilirsinz 21 yaşından beri aynı işyerinde çalışıyordum ve finanstan sorumluydum evim var arabam var birikmiş param mevcut işten ayrılınca da bi araba parası daha tazminat aldım ayrıca işsizlik maaşı da alıyorum 21 bin tl saymamı ister misin daha . Ev eşyanın parası önemli değil ben emek verdim kurdum amacım ona bırakmamak. Sadece ev eşyası için para mı veriliyor emek de veriliyorben bu insan bana zarar verdiği için ona bişi bırakmamak istiyorum . Ben eve döneyim derken o evde değil zaten eve ben döneceğim onu da eve almayacağım demek istemiştim. Evde değil kendisi gelemezde yurtdışında göreve gitti

Çok üzüldüm; ama ne yazık ki sevginin ve sevilmenin ne demek olduğu konusunda hiçbir fikriniz yok. Kocanız size sistematik işkence uyguluyor, dövüyor, aşağılıyor; evliliğinize ve o sizi döven aşağılayan eşinize travma bağlanması yaşıyorsunuz; manipüle edildiğinizden ve aşağılandığınızdan düşük benlik değeri ve öğrenilmiş çaresizlik yüzünden bir çeşit zihinsel esaret içindesiniz.

Psikolojik destek alın ve madem o da sizi istemiyor; lütfen boşanın ve canınızdan olmadan kendi yolunuza bakın. Sizi gerçekten seven o insanla tanıştığınızda, şu isteğinizin ne kadar toksik bir yakarış olduğunu anlayacaksınız.

Valla babam askerdi amcam öyle eski nesili tanıyorum onlar bi tık normal ama hepsi aldatan tipler sinirli tipler şiddet uyguladıklarını görmedim ama bi normallik bi seviye vardı eğitim seviyesi vardı sokaktan geçen olmazdı şimdikiler bir garip abim polis erkek kardeşim subay kuzenim subay onlar bile diyor tuhaf diye. En çok erkek intiharı da bu grupta. Bi yerde hiçbir şey olamazsam durumu var sosyokültürel durumu da ekleyince böyle oluyor demek ki.

Evet kendisine bildirdim onu affetmediğimi kendisini engelledim. Kendisi zaten dünden razı. O yüzden bi problem yok gidip kişşisel eşyalarımı ve arabamı alıp istanbula döneceğim.

Bu saydıklarınızın hangisi sizi kurtarabiliyor adamı sevıyorum diyorsunuz ya ben emeğinizi adama verdınız die anlamıştım keşke öyle olsaydı siz meğer eşyaya verdiğiniz emeği demişsiniz bu daha vahim .

Soylediginiz her sey dogru ise oncelikle ise psikolojik olarak hasta oldugunuzu kabullenerek baslayin. Ve lutfen ama lutfen degil bu adamdan herhangi baska iyi bir adamdan bile su durumunuzda cocuk sahibi olmayin. Cunku sizde degil.bir cocugu kendinizi bile koruyup saglikli sartlar sunacak saglikli bir psikoloji yok. Bunu yargilamak icin demiyorum ama gercekten durum icler acisi. Madem paraniz var lutfen once oaraya kiyip iyi bir doktor bulup tedavi olun.

Adamı bi öncekilerde sevdiğim için affetttim şuan affetmedim farkındaysanız ondan da buraya yazdım affetmedim diye eşyaya ondan daha çok değer veriyorum evet hiçbirini bırakmicam. Kurulu düzenime başkasını getirip üstüne çökmesin diye hepsini satıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…