Eşiminden şiddet görüyorum ne yapmalu

Yok dubaiye taşınmaya karar verdim tamamen kurtulmak en iyisi

Evet kendisine bildirdim onu affetmediğimi kendisini engelledim. Kendisi zaten dünden razı. O yüzden bi problem yok gidip kişşisel eşyalarımı ve arabamı alıp istanbula döneceğim.
Tebrik ederim, lütfen bu kararınızdan dönmeyin, tekrar manipüle eder barışmak isteyebilir, aldanmayın; inanın sevilen kadınların önüne dünyalar serilirken, size sevginin kırıntısını bile layık görmeyen, sizi aşağılayan, döverek kendi egosunu tatmin eden böyle adamlar için hayatınızı heba etmeyin. Siz bir herifin iş stresini, ona buna sinirini çıkarabileceği bir boks torbası değilsiniz; siz sevgiyi hak eden, çok değerli bir insansınız. Hiçbir şey sizin canınızdan, en güzel yıllarınızdan kıymetli değil, alın en gerekli eşyalarınızı; kapıyı çarpın çıkın. Herkes bu hayatta kalbinin ekmeğini bir şekilde yiyecek; aşka, sevgiye, tutkuya küsmeyin, siz kendinize değer verin, hayat sizin için en doğru insanı karşınıza çıkaracak. Her nasip zamanına esirdir. Yaşanması gerekiyordu, dersinizi alın; yeni bir sayfa açın.

Çevremde eşi asker polis olan arkadaşlarım var.Çoğu gerçekten aldatan ve agresif tipler.Çok ilginç gerçekten.Mesleklerinden dolayı olabilir.Avukatlar ın da mesela işleri çok stresli.Eşimden yola çıkarak söylüyorum.Duruşma günleri veya bilgisayar başında çalıştığı zaman adamın dış dünyayla bağlantısı kesiliyor.

Eşleri de öyle abimin eşi diyor kimse yok kafama göre memur vs ev hanımı ayrılmışlar hepsi tuhaf sürekli yarış halinde. Ben fazla lojmanda yaşamadım annemle babam boşandı babam da istifa etti ama duyumlar böyle yani. Abim diyor kumar oynamayan yok sürekli borsada para kaybediyorlar. Çoğu zaten fakir ortalama aile çocuğu ilk defa para görüyor ya da atanamıyor öğretmen üni okuyor ama işsiz kalıyor bari bunu olayım diyor oluyor. Stresi de fazla avukatta emir komuta yok bunlarda var. Ve sadece türklerde değil bu konuda yapılmış psikolojik araştırmalar var. Amcam emekli olunca pamuk gibi adam oldu mesela ama yengemi az aldatmadı

Dalga mi geciyorsunuz
Hayır dalga geçmiyorum oraya gitmek çok kolay varandaşlık almadan da çalışabiliyorsunuz ben üniversite mezunuyum ayrıca ingilizce biliyorum. Bu benim için çok kolay onun için eve gidip pasaportumu almam lazım diyorum

Teşekkürler yorumunuz için

Gidemezsiniz diye demedim. Adam sizi zaten evden atma derdinde. Ailenizle kalip hayatiniza baksaniz kurtulmus olacaksiniz. Ama sizin icin kurtulmanim tek yolu oraya gitmek mi? Tuhaf sadece.

Gidemezsiniz diye demedim. Adam sizi zaten evden atma derdinde. Ailenizle kalip hayatiniza baksaniz kurtulmus olacaksiniz. Ama sizin icin kurtulmanim tek yolu oraya gitmek mi? Tuhaf sadece.
Dubai ye gidersem beni bulamaz ama ailemle kalırsam hırslanıp başımı belaya sokabilir

Şimdi de engelimi açmış dengesiz işte bi an köpürüryo ortalığı katıyor sonra pişman oluyor ama bu sefer yaşadığım hayattan memnun değilim oraya dönmicem. Kendime dubaide hayat kurup uzaklaşıcam

Tespitlerin bi tanesinde bile yanlış yok desem kumar bile doğru iddia. 70 bin maaş alıyorlar ay sonunu geçiremiyorlar . İşte benim eşim benim sayemde bolluk gördü altına araba çekti götü kalktı

Söylediklerin ı kadar doğru ki.Bu kadar genelleme yapılabildiğine göre bu meslekte olanların psikolojileri nin iyi olmadığı ortaya çıkıyor maalesef.

Evlendiği günden beri dayak yiyen sen seviyorum emek verdim bırakmak istemiyorum diyen sen şimdi Dubai ye yerleşiyor Allah aşkına sana kıyıp döven adam senin ne diye peşine düşsün hazirda vardır bir tane zaten git İstanbul'a kur düzenini kendinimi kandırıyorsun bizimi anlamadım ama sen değil Dubai ye gidip hayat kurmak Şırnakda komşuya bile gidemezsin bu adamı bırakıp

Dubai ye gidersem beni bulamaz ama ailemle kalırsam hırslanıp başımı belaya sokabilir
Siz bir şey mi içtiniz ne yaptınız? Bir diyosunuz ki adam dünden razı ayrılmaya, sonra diyosunuz ki hırs yapıp peşime takılır. Bi mesajda gidecek kimsem yok diyosunuz, diğer mesajda ailem arkamda, kendi evim arabam var zenginim diyosunuz. Konuyu başından beri okuyorum bir yazdığınız ötekini tutmuyor. Dubai falan ne anlatıyosunuz Allah aşkına? Şırnaktaki evden kendinize ait eve (gerçekten öyle bir ev varsa) geçtiniz de dubai kaldı.

Tespitlerin bi tanesinde bile yanlış yok desem kumar bile doğru iddia. 70 bin maaş alıyorlar ay sonunu geçiremiyorlar . İşte benim eşim benim sayemde bolluk gördü altına araba çekti götü kalktı
Evet 3 4 ay önce haberde gördüm polis ya da asker hatırlamıyorum kaldırıma oturuyor silahı kafasına dayıyor tutukluk yapıyor yine 2. Kere o an bile durmuyor intihar ediyor. Kumar borcu sebep olmuş. Sende de var bunu çekiyorsun hsla seviyommmm deyip arayıp duruyorsun kaldıran sensin gidip bi darp raporu almıyorsun bile

Evet peşime takılır neden biliyo musunuz altındaki araba benim onu alıcam ve dediğim gibi evi bozucam ve şırnak berbat bi yer eşinizden başka kimse yok kafayı yiyip beni öldürmek için gelebilir beni sevdiği için değil yani. O gün şırnakta şiddet yiyince gece yarısı bana evden çık dedi o anda şırnakta gidcek kimsem yok. Normalde ailemin evi var istanbulda sorun yok. Dubai konusu tahmin ettiğini gibi zor değil türkiyeden iş bulmak tan daha kolay

Kimse size dubaiye gitmek zor demiyor. Dubaiye gidicem diye masal anlattığınızı söylüyoruz. Ben şahsen şırnağa gittikten sonra istanbula geri döneceğinizi bile düşünmüyorum. Diğer arkadaşlar da düşünmediği için dubai mubai lafları abes geldi hepimize. Hani her kuşu öptün bir leylek kaldı derler ya o hesap.

Söylediklerin ı kadar doğru ki.Bu kadar genelleme yapılabildiğine göre bu meslekte olanların psikolojileri nin iyi olmadığı ortaya çıkıyor maalesef.
Elbet iyileri vardır ama durum bu. Mesela arkadaşımın nişanlısı suriyede ya da ıraktaydı çadırda kalıyordu baya kelle koltukta arkadaşları şehit oluyor buna rağmen o durumda kızı aldattı. Tabii düşününce zor bir meslek can güvenliği yok doğuda terör batıda ast üst mobingin alası var kadın polisler bile intihar ediyorsa sıkıntı artık ortamda yani üzüm üzüme detler ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…