Eşimin yurt dışında yaşayan ailesi

bende yerine oturmayan şeyler var.
1. eğer aile bireyleri oturma izni ile yurtdışında bulunabiliyorlarsa bir yılın 180 günden fazlasını ülke dışında geçiremezler.
2. öte yandan aile vatandaşlık kazandığı için o ülkede bulunuyorlarsa Türkiye'yi seyahatlarinde üç aydan uzun yaşamaları durumunda vize ihtiyaçları doğacaktır.

Ama bakın yine ilk mesajda eksik bilgilendirme var
Yaşadığınız ev anne babalarından miras olarak kalmamış mı? Eşiniz sürekli yaşıyor,onlar da fırsat buldukça gelip yaşıyor işte. Bunun neresi yanlış? Ya ev satılacak miras bölüşülecek,siz de kendinize bir ev tutacak oraya gideceksiniz,ya da katlanacaksınız.

Ayrıca işleri yok mu bunların nasıl 365gün kalabiliyorlar Türkiye’de?

• Alman vatandaşı olmuşlardır
  • Alman vatandaşı olmak için Türk vatandaşlığından çıkıyorsun ama mavi kart alıyorsun yerine, mavi kart oy verme hariç tüm vatandaşlık haklarına sahip. İstediğin gibi Türkiyede mal mülk alabiliyorsun, kendi ülkende istediğin gibi yaşıyorsun.

Konu pekala doğru yani.

Bunu yaptım ben goturdukce onlar uyumak ostedikleri odaya getirdiler artık pes etmek durumunda kaldım
Ay ne sinir bozucu bir durum.
Ayrıca yılda 6 ay yada koca bir sene kalan insanlar bence kendi düzenlerini kurmalılar madem bu kadar uzun kalınacak burada.
Ben kabul etmezdim sanırım.
Oda varken sağda solda yatmaları da çekilir gibi değil.

Soyle ki 22 senedir orada yaşıyorlar ve kendi işleri yani çalışanları vs var öyle diğer gelenler gibu 2 aylık 3 aylık bir izinleri yok sınırsız yani iste gelmişken kalalım hesabını da o şekilde yapıyorlar ve oranın vatandaşlar

Hayır ev sadece bizim miras değil eksik yazdığım için miras olarak okuyanlar anlamış haklı olarak

Allah kolaylık versin bende 5 6 ayda bir diye yanlış okudum başta ve çok üzüldüm ya çok uzun bir süre aslında beraber yaşamak bu. Eşinizle "ben yapamıyorum gücüm kalmadı" üzerinden konuşsanız güzelce.

Yani 6 ayda yada yılda bir gelmeleri sizi rahatsız etmesi bence yanlış bir davranış siznde kardeşiniz geldiğinde eşiniz oflayip poflasa hoş olurmu genellikle yurd dışında yaşayanların kendine ait evleri olur yada misafir kalacakları eve eli kolu dolu gelirler tabi bu sizin fikriniz saygı duymak gerekir

Geldiklerinde altı ay veya bir yıl kaliyorlarmis bence siz yanlış anlamissiniz

Durumunuz boşanma sürecine nasıl verildi? Hakkınızda hayırlısı olsun.
Bir avukatla konuşup olan şeyleri doğrudan anlattım evimiz ortak mülk olduğu için eşit bölünecek nafaka vs hiç bisey istemedim. Eğer oda anlaşırsa hemen boşanma olurmuş taraflardan biri zorluk çıkarırsa bir süre uzarmis dava. Tabiki önce eşimle konuştum ve artık dayanamadığımi zorluk çektiğimi söylediğim halde oralı olmadı yapamam sandı ve umrunda tabiki olmadi

Ayrıldınız mı o evden..eşin dön barışalım onları gönderirim vs bisey demedimi çocuğunuz varmi varsa nafaka alın tabiki..birde kayin ailesi hiç üstüne alınmıyomu sen dön biz gideriz kusura bakma gelmeyiz etmeyiz demedimi ne değişikler ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…