bende yerine oturmayan şeyler var.
1. eğer aile bireyleri oturma izni ile yurtdışında bulunabiliyorlarsa bir yılın 180 günden fazlasını ülke dışında geçiremezler.
2. öte yandan aile vatandaşlık kazandığı için o ülkede bulunuyorlarsa Türkiye'yi seyahatlarinde üç aydan uzun yaşamaları durumunda vize ihtiyaçları doğacaktır.
Ay ne sinir bozucu bir durum.Bunu yaptım ben goturdukce onlar uyumak ostedikleri odaya getirdiler artık pes etmek durumunda kaldım
Bu iste bir gariplik var ama anlamadim. Yurt disinda yasayan insanlarin cogunun burada evi vardir ve geldiklerinde kendi evlerinde dahi kalmaya firsat bulamazlar anca tatillerini yaparlar. Ayrica bu insanlar ne is yapiyor 1 yil kalacak
Hayır ev zaten bizim miras değil benm hatam konu başlığında bunu belirtmeden yazmış bulunmamTüm suç eşinizde. Erkek olsunda size sadece kendinize ait olan bir ev açsın. Bedava eve çöreklenmiş bedelinide size hiczmetcilik yaptirarak odetiyor. Ne embesil insanlar var ya.
Hayır ev sadece bizim miras değil eksik yazdığım için miras olarak okuyanlar anlamış haklı olarakAma bakın yine ilk mesajda eksik bilgilendirme var
Yaşadığınız ev anne babalarından miras olarak kalmamış mı? Eşiniz sürekli yaşıyor,onlar da fırsat buldukça gelip yaşıyor işte. Bunun neresi yanlış? Ya ev satılacak miras bölüşülecek,siz de kendinize bir ev tutacak oraya gideceksiniz,ya da katlanacaksınız.
Ayrıca işleri yok mu bunların nasıl 365gün kalabiliyorlar Türkiye’de?
Allah kolaylık versin bende 5 6 ayda bir diye yanlış okudum başta ve çok üzüldüm ya çok uzun bir süre aslında beraber yaşamak bu. Eşinizle "ben yapamıyorum gücüm kalmadı" üzerinden konuşsanız güzelce.Selamlar, sizlerden akıl almak istiyorum. Eşimin ailesi abileri ablaları yurt dışında yaşıyor annesi ve babası vefat etti iki abisi var sürekli turkiyeye gelince bizim evde kalmak istiyorlar ve bu kalmalar 5 6 ay yada bir yıl. Burda yaşayan bir abisi de var onun da evine gitmezler ve gelince tamamen kendi evleriymis gibi yaşamaları asla misafir gibi hissetmiyorlar evim büyük yatacak oda fazla olduğu halde oturma odasında yatmayı tercih ediyorlar sabah akşam yastık yorgan sürekli bi yatış halindeler ben ise yemek çamaşır temizlik üçgeninde gidip geliyorum eşim bu durumdan kesinlikle rahatsiz degil defalarca kavga etmeme rağmen qsla rahatsız değil ne yapmam lazım artık depresyonun eşiğindeyim 10 senelik evliliğimde çok yıprandım
Durumunuz boşanma sürecine nasıl verildi? Hakkınızda hayırlısı olsun.Merhaba buraya tekrar yazmak istedim. Boşanma davası açtım inşallah en kısa zamanda kurtulacağım lütfen dua edin
Yani 6 ayda yada yılda bir gelmeleri sizi rahatsız etmesi bence yanlış bir davranış siznde kardeşiniz geldiğinde eşiniz oflayip poflasa hoş olurmu genellikle yurd dışında yaşayanların kendine ait evleri olur yada misafir kalacakları eve eli kolu dolu gelirler tabi bu sizin fikriniz saygı duymak gerekirSelamlar, sizlerden akıl almak istiyorum. Eşimin ailesi abileri ablaları yurt dışında yaşıyor annesi ve babası vefat etti iki abisi var sürekli turkiyeye gelince bizim evde kalmak istiyorlar ve bu kalmalar 5 6 ay yada bir yıl. Burda yaşayan bir abisi de var onun da evine gitmezler ve gelince tamamen kendi evleriymis gibi yaşamaları asla misafir gibi hissetmiyorlar evim büyük yatacak oda fazla olduğu halde oturma odasında yatmayı tercih ediyorlar sabah akşam yastık yorgan sürekli bi yatış halindeler ben ise yemek çamaşır temizlik üçgeninde gidip geliyorum eşim bu durumdan kesinlikle rahatsiz degil defalarca kavga etmeme rağmen qsla rahatsız değil ne yapmam lazım artık depresyonun eşiğindeyim 10 senelik evliliğimde çok yıprandım
Yeni gördüm rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsinMerhaba buraya tekrar yazmak istedim. Boşanma davası açtım inşallah en kısa zamanda kurtulacağım lütfen dua edin
İnşallah hemen kurtulursunuzMerhaba buraya tekrar yazmak istedim. Boşanma davası açtım inşallah en kısa zamanda kurtulacağım lütfen dua edin
Geldiklerinde altı ay veya bir yıl kaliyorlarmis bence siz yanlış anlamissinizYani 6 ayda yada yılda bir gelmeleri sizi rahatsız etmesi bence yanlış bir davranış siznde kardeşiniz geldiğinde eşiniz oflayip poflasa hoş olurmu genellikle yurd dışında yaşayanların kendine ait evleri olur yada misafir kalacakları eve eli kolu dolu gelirler tabi bu sizin fikriniz saygı duymak gerekir
Bir avukatla konuşup olan şeyleri doğrudan anlattım evimiz ortak mülk olduğu için eşit bölünecek nafaka vs hiç bisey istemedim. Eğer oda anlaşırsa hemen boşanma olurmuş taraflardan biri zorluk çıkarırsa bir süre uzarmis dava. Tabiki önce eşimle konuştum ve artık dayanamadığımi zorluk çektiğimi söylediğim halde oralı olmadı yapamam sandı ve umrunda tabiki olmadiDurumunuz boşanma sürecine nasıl verildi? Hakkınızda hayırlısı olsun.
Evliya mısınız?5 ay en fazla bir yıl
Ayrıldınız mı o evden..eşin dön barışalım onları gönderirim vs bisey demedimi çocuğunuz varmi varsa nafaka alın tabiki..birde kayin ailesi hiç üstüne alınmıyomu sen dön biz gideriz kusura bakma gelmeyiz etmeyiz demedimi ne değişikler yaBir avukatla konuşup olan şeyleri doğrudan anlattım evimiz ortak mülk olduğu için eşit bölünecek nafaka vs hiç bisey istemedim. Eğer oda anlaşırsa hemen boşanma olurmuş taraflardan biri zorluk çıkarırsa bir süre uzarmis dava. Tabiki önce eşimle konuştum ve artık dayanamadığımi zorluk çektiğimi söylediğim halde oralı olmadı yapamam sandı ve umrunda tabiki olmadi
E bisey degilmis5 ay en fazla bir yıl