Eşimin yurt dışında yaşayan ailesi

Konu sahibi inşallah kurtulursun bir an önce . Aklın neredeydi bu zamana kadar hiç anlamadım . Altı ay misafir mi agirlanir

Esinize ev islerini sen yapacaksan ve arkalarini da sen toplayacaksan kalsinlar ama ben gidiyorum diyin yani bosanma davasi acsaniz tazminat alacak kivama gelmissiniz

Yani evin hanımı gitmiş, resmen yuva yıkılmış. Evde hala kalmaya nasıl devam edebiliyorlar, anlamadım.
Ben olsam müteessir olurdum. Yani insan kalkar gider, bir daha gelmem sen huzurunu bozma der hiç değilse.
Ya bu kadar düşünceli olsalar en başında kadının başına çökmezlerdi. İnsanların potansiyelleri belli fazlasını beklemek hata. Bizlerin de en büyük sorunu bu zaten.

Yani evin hanımı gitmiş, resmen yuva yıkılmış. Evde hala kalmaya nasıl devam edebiliyorlar, anlamadım.
Ben olsam müteessir olurdum. Yani insan kalkar gider, bir daha gelmem sen huzurunu bozma der hiç değilse.
Malesef okadar düşünceli değiller aslında bazı şeyler benim yüzümden çok fazla alttan alıp iyilik yaptım

Selamlar, sizlerden akıl almak istiyorum. Eşimin ailesi abileri ablaları yurt dışında yaşıyor annesi ve babası vefat etti iki abisi var sürekli turkiyeye gelince bizim evde kalmak istiyorlar ve bu kalmalar 5 6 ay yada bir yıl. Burda yaşayan bir abisi de var onun da evine gitmezler ve gelince tamamen kendi evleriymis gibi yaşamaları asla misafir gibi hissetmiyorlar evim büyük yatacak oda fazla olduğu halde oturma odasında yatmayı tercih ediyorlar sabah akşam yastık yorgan sürekli bi yatış halindeler ben ise yemek çamaşır temizlik üçgeninde gidip geliyorum eşim bu durumdan kesinlikle rahatsiz degil defalarca kavga etmeme rağmen qsla rahatsız değil ne yapmam lazım artık depresyonun eşiğindeyim 10 senelik evliliğimde çok yıprandım

Kesinlikle kabul etmezdim.
Hatta boşanma sebebim olabilirdi.

X