- 9 Ağustos 2021
- 15.169
- 51.605
Eşinizin tepkisi ne şu anda anlaşabildiniz mi yoksa çekişmeli mi olacak dava?Tabi onu da yaptık. Hersey usulüne uygun bir şekilde ilerliyor inşallah bir an önce kurtulurum
Maalesef şuan çekişmeli olarak gözüküyor eger eşim fikir birliği yaparsa bir iki ay içinde boşanma olacak inşallahEşinizin tepkisi ne şu anda anlaşabildiniz mi yoksa çekişmeli mi olacak dava?
Teşekkür ederim tabiki daha iyim. Son durum eşim kabul etmiyor boşanmayi ve benden tarafta olmuyor insllah en kısa zamanda biterSon durum ne konu sahibi nasılsınız
Tabi ki etmez sizin gibi onun ailesine hizmet edecek birini bulamaz. Böyle bit seyi hiçbir kadın kabul etmez çünkü . Şu adamla lütfen anlasmayinTeşekkür ederim tabiki daha iyim. Son durum eşim kabul etmiyor boşanmayi ve benden tarafta olmuyor insllah en kısa zamanda biter
Biri gitmiş digeri kaldı onunda mart ayı gideceğini söylediGittiler mi konuş sahibi
Yok hayır zaten ben kesinlikle artık istemiyorum. Görüşmüyorum bileTabi ki etmez sizin gibi onun ailesine hizmet edecek birini bulamaz. Böyle bit seyi hiçbir kadın kabul etmez çünkü . Şu adamla lütfen anlasmayin
Şuan çekişmeli gözüküyor boşanmak istemediğini söylüyorEşinizin tepkisi ne şu anda anlaşabildiniz mi yoksa çekişmeli mi olacak dava?
Yani evin hanımı gitmiş, resmen yuva yıkılmış. Evde hala kalmaya nasıl devam edebiliyorlar, anlamadım.Biri gitmiş digeri kaldı onunda mart ayı gideceğini söyledi
Evliliğin sürmesi için senin şartların belliydi kabul etmedi o yüzden boşanıyorsunuz.Onun istediği durumda evliliği sürdürmek mi istiyor?Derdi ne bu adamın.Şuan çekişmeli gözüküyor boşanmak istemediğini söylüyor
Ya bu kadar düşünceli olsalar en başında kadının başına çökmezlerdi. İnsanların potansiyelleri belli fazlasını beklemek hata. Bizlerin de en büyük sorunu bu zaten.Yani evin hanımı gitmiş, resmen yuva yıkılmış. Evde hala kalmaya nasıl devam edebiliyorlar, anlamadım.
Ben olsam müteessir olurdum. Yani insan kalkar gider, bir daha gelmem sen huzurunu bozma der hiç değilse.
Bunlar evde birşey mi yapıyor konu sahibi çünkü hiç normal değil yani ne işleri var . İnsan neden üç aile bir evde yaşarBiri gitmiş digeri kaldı onunda mart ayı gideceğini söyledi
Aslında pek beklemediği bi durumdu sanırım oyüzden sindiremediEvliliğin sürmesi için senin şartların belliydi kabul etmedi o yüzden boşanıyorsunuz.Onun istediği durumda evliliği sürdürmek mi istiyor?Derdi ne bu adamın.
Malesef okadar düşünceli değiller aslında bazı şeyler benim yüzümden çok fazla alttan alıp iyilik yaptımYani evin hanımı gitmiş, resmen yuva yıkılmış. Evde hala kalmaya nasıl devam edebiliyorlar, anlamadım.
Ben olsam müteessir olurdum. Yani insan kalkar gider, bir daha gelmem sen huzurunu bozma der hiç değilse.
Selamlar, sizlerden akıl almak istiyorum. Eşimin ailesi abileri ablaları yurt dışında yaşıyor annesi ve babası vefat etti iki abisi var sürekli turkiyeye gelince bizim evde kalmak istiyorlar ve bu kalmalar 5 6 ay yada bir yıl. Burda yaşayan bir abisi de var onun da evine gitmezler ve gelince tamamen kendi evleriymis gibi yaşamaları asla misafir gibi hissetmiyorlar evim büyük yatacak oda fazla olduğu halde oturma odasında yatmayı tercih ediyorlar sabah akşam yastık yorgan sürekli bi yatış halindeler ben ise yemek çamaşır temizlik üçgeninde gidip geliyorum eşim bu durumdan kesinlikle rahatsiz degil defalarca kavga etmeme rağmen qsla rahatsız değil ne yapmam lazım artık depresyonun eşiğindeyim 10 senelik evliliğimde çok yıprandım