Söyledim fakat burda yatmak istiyoruz bi ara diğer odalarda yatarız diyip geliştiriyorlar şuan 4aydir durum buYatırmayın siz de oturma odasında.
Kendi eviniz, bir kararınız olsun ya
Yahu siz de diyin katiyen burada yatamazsınız.Söyledim fakat burda yatmak istiyoruz bi ara diğer odalarda yatarız diyip geliştiriyorlar şuan 4aydir durum bu
Bunu yaptım ben goturdukce onlar uyumak ostedikleri odaya getirdiler artık pes etmek durumunda kaldımÇarşaf yastık yorgan ne varsa alın yatmaları gereken odaya götürün. İnatla yine salona götürürlerse lütfen gösterdiğim odada yatın diyin. Koltuk da dayanmaz ki sürekli yatmaya
Hep böyleymiş benden öncede şimdi de aynilarBöyle uzun kalan gurbetçiler kendilerine ev alıp dayayıp döşüyorlar. Sizinkiler kaç yıldır bu şekildeler? Bu zamana kadar onlar da bu sistemi uygulayamazlar mıydı?
Ben zaten takıntılı biriyim ama asla umurlarında değil görmezlikten geliniyorYahu siz de diyin katiyen burada yatamazsınız.
Bazen sakak gibi davranmak ya da takıntıları varmış gibi davranmak insana çok şey kazandırıyor.
Ben yatağınızı diğer odaya kurdum, burada yatılmasını istemiyorum diyeceksiniz. Bana zor oluyor diyeceksiniz, burası benim oturma odam için almıyor diyeceksiniz. Yani ne bileyim gerekirse dediğim gibi biraz deliliğe vurun.
Eşim allahin belasi asla rahatsız degil Ben söyledikçe oda agzi bana açılır ikimizin hiç problemi yok ama bunlar gelince huzur kalmıyorNasil yani 6 ay birlikte mi yasiyorsunuz??6 ay salonunuzda gece insanlar mi yatiyor? Doğru anladıysam çok acaip insanlar, manyaklar sanırsam geç misafir odasında yat milleti uğraştırma ... onun dışında madem burda yaşamak istiyorlar açsınlar bir ev yaşasınlar niye onun bunun evinde 6 ay yaşıyorlar?? Eşin de acaip, sabah uyandın işe gideceksin salona geliyorsun yorgan döşek yatan insanlar var ailece acaipler
Evet onlarla yaşıyordum çünküSiz vefat eden anne ve babanın evinde mi yaşıyorsunuz?
Maalesef kendi evleri görüyorlar. Yani anne babamızın evi istediğimiz kadar kalırız diye düşünüyorlar.Evet onlarla yaşıyordum çünkü