Eşimin yurt dışında yaşayan ailesi

deliemine

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2023
40
49
34
Selamlar, sizlerden akıl almak istiyorum. Eşimin ailesi abileri ablaları yurt dışında yaşıyor annesi ve babası vefat etti iki abisi var sürekli turkiyeye gelince bizim evde kalmak istiyorlar ve bu kalmalar 5 6 ay yada bir yıl. Burda yaşayan bir abisi de var onun da evine gitmezler ve gelince tamamen kendi evleriymis gibi yaşamaları asla misafir gibi hissetmiyorlar evim büyük yatacak oda fazla olduğu halde oturma odasında yatmayı tercih ediyorlar sabah akşam yastık yorgan sürekli bi yatış halindeler ben ise yemek çamaşır temizlik üçgeninde gidip geliyorum eşim bu durumdan kesinlikle rahatsiz degil defalarca kavga etmeme rağmen qsla rahatsız değil ne yapmam lazım artık depresyonun eşiğindeyim 10 senelik evliliğimde çok yıprandım

Nasil yani 6 ay birlikte mi yasiyorsunuz?? 6 ay salonunuzda gece insanlar mi yatiyor? Doğru anladıysam çok acaip insanlar, manyaklar sanırsam geç misafir odasında yat milleti uğraştırma ... onun dışında madem burda yaşamak istiyorlar açsınlar bir ev yaşasınlar niye onun bunun evinde 6 ay yaşıyorlar?? Eşin de acaip, sabah uyandın işe gideceksin salona geliyorsun yorgan döşek yatan insanlar var ailece acaipler

Sene 12 ay yahu, on senede bir gelseler belki bu kadar kalınabilir diyeceğim ama adamların özele saygısı yok, ne münasebet salonda davar gibi yayılmak. Eşiniz elini taşın altına koymuyor ki rahatsız olsun, siz hizmetçi eviniz otel yan gelsinler, başka bir yere giderler mi bu koşullarda. Okurken bana cinnet geldi, bi cinnet geçirip, bu olayı normale çevirin de bari bir ev alıp mal sahibi olsunlar. Başka türlü on yıl hizmetçilik ettiğiniz ile kalacaksınız bu kan emicilere.

Söyledim fakat burda yatmak istiyoruz bi ara diğer odalarda yatarız diyip geliştiriyorlar şuan 4aydir durum bu
Yahu siz de diyin katiyen burada yatamazsınız.
Bazen sakak gibi davranmak ya da takıntıları varmış gibi davranmak insana çok şey kazandırıyor.
Ben yatağınızı diğer odaya kurdum, burada yatılmasını istemiyorum diyeceksiniz. Bana zor oluyor diyeceksiniz, burası benim oturma odam için almıyor diyeceksiniz. Yani ne bileyim gerekirse dediğim gibi biraz deliliğe vurun.

Çarşaf yastık yorgan ne varsa alın yatmaları gereken odaya götürün. İnatla yine salona götürürlerse lütfen gösterdiğim odada yatın diyin. Koltuk da dayanmaz ki sürekli yatmaya

Ben zaten takıntılı biriyim ama asla umurlarında değil görmezlikten geliniyor

Eşim allahin belasi asla rahatsız degil Ben söyledikçe oda agzi bana açılır ikimizin hiç problemi yok ama bunlar gelince huzur kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…