Eşimin Yatak Baskıları...

uykusuzgibi

Sabretmek için sabır ver Rabbim...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2014
372
177
Gerçekten biraz özel bi konu, nasıl başlayacağımı neler yazacağımı bilmiyorum. Evliliği pekmez sananlardanım galiba.
Biraz uzun olacak çünkü o kadar doluyum ki.

Derdim şu; 3.5 senedir evliyiz ve çevremdeki diğer evli olan arkadaşlarıma nazaran gayet iyi giden cinsel hayatımız vardı. Ama şu son 1 senedir öyle zannediyomuşum meğerse dedim. Şöyle ki ne zaman bugün değil yarın olsun desem, adetliyken kısmi şekilde yaklaşmasam, 3-4 günden fazla onu istemesem kavga kıyamet kopuyor, ne bakımsızlığım ne ilgisizliğim ne isteksizliğim kalmıyor herşeyi yüzüme vuruyor bu adam. İstiyo ki 2 günde bir hazırlanayım, ama öyle açık saçık değil, misafirliğe hazırlanır gibi makyaj tesettür falan. Yapamadığım zamanlar çok oldu, kızım var ve durmuyor genelde ve yüzlerce kez çok şiddetli kavgalar yaşadık hep.

Her seferinde alttan aldım özür diledim uygun dille konuştum hatta en son büyük kavgamızda bende insanım heveslerim var dedim, ki kendisi hep işten gelir pijamayı çeker oturur ama ben kadın olduğum için böyle bir lüksüm yok. Çünkü beyimiz dışarıda kendini o kadar muhafaza ediyormuş eve gelince beni hazır halde bulmak istemesi çok normalmiş. Tamam normalde benimde kadın olarak eşimi şık halde istemem anormal mi? Neyse dedim konuştuk güzelce bunu da hallettik. Dün akşam yine yaklaşmak istedi, bugün misafirim olduğu halde hazırlık yapmam gerekirken geri çevirmedim. Zar zor çocuğu uyuttum ki 3 aydır kızım bronşit nefes alamıyor akşam 2 defa hava vermişim sırf rahat uyusun diye, çocuk bu ya 1 saat sonra geri uyandı tam yarısında... Nefes alamıyor öksürüyor ağlıyor. İçim acıdı çocuğun haline istek mi kalır bende. Eşime kalktım dedim ki canım kalk git banyonu yap olmayacak böyle. Kıyameti kopardı, vay ben nasıl dermişim bunu, ne hakla söylermişim, küfretsem daha azmış, adabımla konuşacakmışım.
Dedim ki ya ne var bunda kötü bişey mi dedim, görüyorsun çocuğun halini bu halde nasıl yapalım daha uyumaz bu kız daha, saat gecenin 2.30 u. O erken kalkacağı halde bekliyomuşta bana noluyomuş, ben yumuşak davranıp alttan alıp diyecekmişim ki "canım çocuk uyandı nasıl halletsek ki acaba, hadi uyusun biraz bekleyelim"

Yani o kadar saçmaladı ve o kadar laf saydı ki bana üstteki yazdıklarım saydıklarının çerezi sadece. Çocuk acı çekerken o bir tarafını düşünüyo diye kızdım kovdum yataktan, bide onun için ayrı azar yedim, köpek gibi yalvarana kadar yüzüne bakmayacam falan dedi.

Öylede yapıyor şuan. Sabaha kadar uyumadık kızımla. Hiçbişey yemedim sıkıntıdan, migrenim tuttu, çocuk hem aç hem inliyor sızıdan, hastaneye götürmem lazım ama odun babası 5 kuruş bırakmamış ne yapıcam bilmiyorum.

Çok bunaldım gerçekten çok bunaldım. İstediklerinden fazlasını yapıyorum, çoğu kadının bilmediği, yapmadığı, çekindiği şeyleri bile yapıyorum ki memnun olsun. Ki oluyor da Ama biraz gecikme olsa, ara uzasa, ertelesek yada isteğim olmasa benden kötüsü yok, kendi işimi kendim görürüm diyor. Nefret ettirdi kendinden.

Ne yapayım akıl verin nolur.

stiyo ki 2 günde bir hazırlanayım, ama öyle açık saçık değil, misafirliğe hazırlanır gibi makyaj tesettür falan
Tessetür falan değişik fantezi..

2 Günde 1 normal ama olcagı zaman var olmayacagı zaman var..
Eşin biraz anlayışlı olmalı , o çocuk tek senın değil .. Vicdansız..
Ne desek boş uçkuruna düşkün bir bey daha

çocuk o haldeyken kendisi nasıl devam etmek istiyor pesss yani. kusura bakmasın görev mi bu iş. çok yüz vermeyin böyle erkeklere yaa.

hasta oldunuz ameliyat oldunuz yada riskli hamileleiğiniz nasıl beklicek peki? bu ne doyumsuzluk. aç ya. çok kızdım.

hiç mi paranız yok kenarda köşede. birinden borç alın yada çağırın kocanızı gelsin.götürsün çocuğu hastaneye. gururun sırası değilllllllll

Yemeklerine sap neyin at bacim.. nasil bi gozu donmuslukturki bu cocuk aglayinca bu kdr sakin tepki vermeni bekliyor :)

Nasil tesetturlu filan ya? Son zmnlardada bu moda oldu tobe estafirullah.. instagramda denk geldim.. kadin esarp takmis.. olesine takmis cunku belli eder kendini cakma durmus esarbi.. neyse altta sutyen ohhh altinda mustehcen cumleler :) faztazi isinin iyice seyini cikardilar sanirim...

bencil sadece kendi isteklerini direten bi odun. adetliyken bile sabredemiyomu kısmi şekilde yaklaşmak nedir. kendi pijamalarını giysin otursun, karısını onun her türlü fantezisini yerine getirsin. o sadece sonuca odaklansın. çocuğunudamı hiç düşünmüyo. tek önemli kendisi. bencil herif

pes artık ya bu kadar olmaz..
siz buna cok yüz vermişsiniz bence bırakın o kıvransın peşinden hatasını anlasın yüz vermeyin konuşmayın önüne 1 tas corba bile koymayın muhattap olmayın yok sayın .! böyle insanlara bu yakışır..
yazık o yavru orda hasta iken adam uckurunun peşinde..
siz de insansınız yani bu nedir bu kadar yüklenilir mi hem insan evde daha çok yoruluyor ev işi yemek cocuk derken.. ohoo
allah sabir versin yavrunuza şifa versin rabbim
bence sizin cinselikten ziyade bu koca ile çok daha büyük sorunlarınız var..
eğer hemen önüne geçmez iseniz cok büyük sıkıntılar yaşamaya devam edersiniz.. bir höst deyin bu öküze. !

"diğer arkadaşlarıma nazaran daha iyi bir cinsel hayatımız var" yazmışsınız, bundan nası emin olduğunuzu merak ettim açıkçası

Bunun haricinde kocanız çok ilginç bir adammış ya çocuk orda acı içinde kıvranırken 2 gün yapmadı diye bunları yapıyorsa.. tepenize çıkarmışsınız bence, biraz indirin derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…