Eşimin Yatak Baskıları...

Eşiniz pek guvenilecek bir tip gelmedi bana.Disarda bayanlara bakıp kimbilir içinden neler geçiriyor. Kendini muhafaza ettiğini söylemesi bile zihniyetini gösteriyor.Sanki size bir lutufta bulunuyor ve karşılığını vermek zorundaymissiniz gibi davranıyor.Teseturlu fantazi de sapık oldugunun başka bir göstergesi.Bu da demek oluyor ki bayanların giyimiyle bozuk zihniyetli erkeklerin azginliginin,sözlü yada fiziksel tecavuzunun bir alakası yokmuş.Hersey zihniyetteymis.Bu karakterdeki kişiden her şey beklerdim ben olsam.
Yorumunuza katılmakla birlikte tesettür olayı fantezi değil konuda bu yanlış anlaşıldı.

Uzun zamandır takip ediyorum bu konuyu. Simdi yorum yapmak istedim. Konu sahibi kocasına ayıp olmasın diye kendine ayıp ediyor. Ama şunu göz ardı ediyor. Fedakarlık yapmak nankörlük sebebi. Kendine değer vermiyorsun kocan da sana değer vermiyor bu yüzden.

Anlattığınız çok uç bir durum ama canınız istemese bile reddedebilirsiniz. Size kahır kapris yapmak yerine gönlümüzü alması makbul olan

Bu eziyeti kendinize reva görmeyin.

Ben de libidosu yuksek bi insan olarak konunun cinsel yonunde bi problem gormedim. :KK53:
Esinin tepkileri asiri abartili. Eve para birakmamis olmasi buyuk dusuncesizlik.
Bu konulari cozmeden barismayin.
Mutlaka evde bi yer olsun ve orada hep acil durum parasi olsun.
Esiniz gercekten cocugunuzun uyumasini beklemeye istekliyse birakin beklesin. Benim esim genelde beklerken uyuyakalir :KK53: sizin olmaz artik hadi yikan diye hatirlatmaniza gerek yok, gusul almasi gerektigini biliyordur zaten.

Ben de bu yoruma katılıyorum :KK49:

Gerçekten yazık şu yorumu yapan insan siz nesiniz acaba????
Yahu anneler yapmaz çocuklarını bronşit ve hiç bir anne istemez hasta olsun keza ilgilenmeyen bir anne olsaydı şu an eşimle çocuk ağladı yanına gitmek istemedim diye kavga etmezdi
Araştırın bi alerjik çocuklarda böyle uzun sürebiliyor kimsenin anneliğini yargılamayın muhtamel anne değilsiniz yoksa böyle bir yorumda bulunmazdınız

Bu üye hep böyle insanlara savaşmayı kendine ilke edinmiş bir konumda benim de gereksiz yere üstüme gelmişti kendisi hamile henüz anne olmamis ve mükemmel bir anne olacağını sanıyor ütopik olarak:-) herşeyi geçtim de bir evladı annesinden başka kimse iyi düşünemez kadın daha ne yapsın millet konuşuyor kendi streslerini kadından çıkarmaya çalışıyor ne abartmisiniz ya dert anlatıyor derman arıyor sizlerde üstüne gidiyorsunuz iyi halt ediyorsunuz hepinize tebrik :sampiyon:

ilgilenme adamla hiç bir şekilde muhatap olma
sadece zorunlu konuşmalarda ol
kendini bir şey sanıyor

X