Eşimin Yatak Baskıları...

Hamileyken bile son 2 haftaya kadar geri çevirmedim ki zaten, doğumdan sonra da tam olmasa da yine de onuno halde yollamadım işe ama işte...

yok artık ya. insan biraz da kendi canını düşünür. ne kadar da şımartmışsınız adamı

biz ne hallerde adamı işe yolluyoruz demekki vay halimizee:)

Hep siz yüz vermişsiniz ama. Köpek gibi onun size yalvarıp af dilemesi gerekiyor. Ayrıca ne demek para bırakmamış? Arayın isteyin.
Ne demek çoğu kadının yapmadığı şeyleri yapıyorum? Neden kendi istemediğiniz şekilde size hükmedilmesine izin veriyorsunuz?
Ne pis zihniyetli eşiniz var ya.
Ayrıca arkadaşlarımdan daha iyi cinsel hayatım var diyorsunuz ama lütfen cinsellik gibi özel mevzuları insanlarla konuşmayın. Her şeyin bir sınırı, edebi olmalı.

Valla aynı durumdan muzdaribim canım tepki koymasam sabah akşam olacak çabalarımla 2 günde bire düştü ama o bile beni sıkıyo..
Balayının 2 günü regl olduğum için(düğün stresi sanırım zamansız oldu) trip attı sanki bilerek olduna bile geldi:)
Şimdi her ay aynı sorunu yaşıyorum olmayınca karakteri değişiyo
Burda okumuştum bi arkadaş yorana kadar siz isteyin demişti onuda denedim ama yok sanki elinin altında nimet vardı bitirene kadar kullanıyım gibi hissettiriyo bana
Bazen afedersin duş almıyorum sinyal almasın diye ama oda değil çözüm ben kabullendim artık evliliğin sorumluluğu diye...erkekler için yeme içme gb bişeymiş onu anladım

"diğer arkadaşlarıma nazaran daha iyi bir cinsel hayatımız var" yazmışsınız, bundan nası emin olduğunuzu merak ettim açıkçası

Bunun haricinde kocanız çok ilginç bir adammış ya çocuk orda acı içinde kıvranırken 2 gün yapmadı diye bunları yapıyorsa.. tepenize çıkarmışsınız bence, biraz indirin derim..

Aadam sapik ya. Baska aciklamasi olamaz. Yasadiklari cinselligin de normal bir sekilde gerceklestigini dusunmuyorum. Uclarda yasiyor cinselligi buyuk ihtimal. Boyle biriyle nasil başedilir bilemiyorum. Cunku bu tipler zaman gectikce sapikliklarini ilerletiyorlar. Gittikce daha doyumsuz oluyorlar. Bi uzmana danisin. Olmazsa da bosanin. Boyle omur gecmez.

İstemesi falan normal de olmuyorsa size kötü davranması ve sadece onun istediği frekansta olması asla normal değil, bir çeşit şiddettir.

Çocuk o halde olabilir veya olmayabilir. Sizin canınız istemeyebilir. İlla çocuğun hasta olmasına bile gerek yok. İstenmeyen cinsellik tecavüze girer. Siz şiddet görüyorsunuz farkında değilsiniz. Ben yorgunluktan bayılıyorum bazen eşimin yüzünü göresim kalmıyor çocuk bu yoruyor insanı. Böyle bir muameleyi hak etmiyoruz kesinlikle.

Uyumasını bekleyelim diyecekmişsin birde. Belki hevesin kaçtı mecbur musun ki?

bunun dışında cinsellikte sorun varsa bile çocuğun hiç suçu yok. para bırakmadıysa arayıp isteyin. veya eşinizin ailesi yakınlardaysa onları arayın eşim para bırakmadı çocuk hasta doktora gidemiyorum deyin. utansın biraz.

Siz fedakarlık yapıp imtiyaz verdikçe, aa ne güzel karım benim için herşeyi yapıyor demeyecek bilakis daha fazla imtiyaz isteyecek eşiniz. Bir yerde dur deyip tavrinizi net koymadiginiz sürece her gün katlanarak artacak bu sikintiniz. Konuşup fikrinizi anlatin kurallarinizi ve tavrinizi koyun taviz vermeyin

Eşimin anlayışına ve empati yeteneğine, konunuzu okuduktan sonra birkez daha hayran oldum.

Siz bir annesiniz. Eşinin fantazilerini yerine getirmek zorunda olan, görevinizmis gibi aksatamayacaginiz bir konumda değilsiniz. Cocugunuz olmasaydı da değişmezdi. Eşiniz, sizi, duygularınızı hiçe sayıp, kendi zevkini düşünecek kadar bencil ve empati yoksunu bir insan. Cokta nankor. Çocuğunuzun sağlığı söz konusu diye yarıda bırakmak zorunda kalıyorsunuz ama o herşeyi bir çırpıda silip atiyor. Böyle bir insana sizden başka kimse tahammül etmezdi sanırım. Siz de etmeyin.

eşiniz sapık...cinsellik iki tarafında arzusuyla zevkli siz resmen görev gibi onu mutlu etmek için fantezilerine boyun eğmişsiniz...eve zor atıyormuş kendini allah bilir yolda sokakta etrafına bakarken neler geçiyor aklından pis sapık...çocuk hasta hala uçkur peşinde...eğer siz ihtayaçlarını yeterli ölçüde gidermezseniz aldatıp senin yüzünden oldu diyecek karaktersizlikte eve para bırakmayıp boyun eğdirmeye çalışıyor ay sinir oldum boşa gitsin şeyini çocuğundan sağlığından önemli tutan adamdan baba da olmaz net

herşeyi geçtim çocuk orda öksürük krizine girmişken nasıl hala şeyinin derdine düşebilir
kp niz varsa yardım isteyin ve çocuğu doktora götürün

geçmiş olsun

İstemesi falan normal de olmuyorsa size kötü davranması ve sadece onun istediği frekansta olması asla normal değil, bir çeşit şiddettir.
En son geçen hafta 1 hafta bekleyelim lütfen ben özliyim daha kaliteli olsun dedim gün sayıyo...bana psikolojik baskı yapıyosun dedim tepki alınca bi şekilde şirinlikle kapatıyo o yüzden somut şiddet diyemem ama haklısınız bana göre şiddet

bence psikolojik rahatsızlığı var bu şekilde yuzeye çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…