Eşimin Yatak Baskıları...

Yorumunuza katılmakla birlikte tesettür olayı fantezi değil konuda bu yanlış anlaşıldı.

Uzun zamandır takip ediyorum bu konuyu. Simdi yorum yapmak istedim. Konu sahibi kocasına ayıp olmasın diye kendine ayıp ediyor. Ama şunu göz ardı ediyor. Fedakarlık yapmak nankörlük sebebi. Kendine değer vermiyorsun kocan da sana değer vermiyor bu yüzden.

Anlattığınız çok uç bir durum ama canınız istemese bile reddedebilirsiniz. Size kahır kapris yapmak yerine gönlümüzü alması makbul olan

Bu eziyeti kendinize reva görmeyin.

Ben de bu yoruma katılıyorum

Bu üye hep böyle insanlara savaşmayı kendine ilke edinmiş bir konumda benim de gereksiz yere üstüme gelmişti kendisi hamile henüz anne olmamis ve mükemmel bir anne olacağını sanıyor ütopik olarak herşeyi geçtim de bir evladı annesinden başka kimse iyi düşünemez kadın daha ne yapsın millet konuşuyor kendi streslerini kadından çıkarmaya çalışıyor ne abartmisiniz ya dert anlatıyor derman arıyor sizlerde üstüne gidiyorsunuz iyi halt ediyorsunuz hepinize tebrik

ilgilenme adamla hiç bir şekilde muhatap olma
sadece zorunlu konuşmalarda ol
kendini bir şey sanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…