• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin yasakları ve kavgalarımız

Hay Allah tovbe tovbe bir yasimda daha girdim

Senin esin es degil canavar mubarek, ne deme onu yeme bunu yeme

Yakinda nefes alirken bile izin ister bu adam. Ben boyle bir adamla degil yasamak yanina bile yaklasmam.

Babanizda ayrica degisik bir cins, nasil yani ayipmis kendisi nerden gelmis acaba isinlanmismi bu dunyaya..

Erken yada gec ne zaman evlenirsen evlen evlilik kumar gibi neyin ne oldugunu evlenmeden goremiyor insan.

Allah sana sabir versin artik ne demeli..

genç kızlara tavsiyem,18'i geçince okul falan diyip mantıklı kısmetlerinizi geri çevirmeyin ve ailenizin onayladığı biriyle evlenin.
diye yazmışsınız...
bir konunuzdaki bu tavsiyeniz şaşırttı beni.okul falan dinlemeyip 18 de evlenmek. sizde pek sağlıklı düşünemiyorsunuz sanırım.
ve eşinizin haftanın 4, 5 günü dışarda olduğunu ve geç geldiğini de eklemişsiniz
adamın bir doğru tarafı yok sanırım.
:ssz:

Konuyu okuyup sonra da bunu okuyunca cok sasirdim.
Anlasilan konu sahibi de tuhaf, kocasi da tuhaf, babasi da tuhaf.
Bir de cocuk getiriyorsunuz bu hengamenin icine. Hicbirseye degil o cocuga uzuldum. O cocugun Allah yardimcisi olsun ne diyim.

Psikolojik şiddet mağdurusunuz, farkındasınız değil mi?

Avukat arkadaşlarım konuyu mutlaka benden iyi tahlil edeceklerdir ancak tüm bunları tanık ya da bir takım delillerle ispatlayabilme imkanınız varsa, boşanmayı düşünebilirdiniz...

Bakın benim bulabildiğim bir cevap var;

"Alıntı"
Eşinizin size hakaret ettiğini, ve aşağıda işaretlediğim kusurları işlediğini, tanık ifadeleri ve deliller (ses kaydı, video görüntüsü, yazılı sms, e-mail, mektup vs.) ile ispat etmeniz halinde boşanabilirsiniz, Boşanma davası açmakla birlikte Ailenin Korunmasına Dair Kanun gereği tedbir isteyerek eşinizin eve yaklaşmasını ve sizi taciz etmesini engellersiniz, Ayrı yaşama hakkına sahipsiniz, nafaka talep edebilirsiniz..
Geçmiş olsun...

-Pek kötü ve onur kırıcı davranış sebebiyle boşanma.

-Alay etmek

-Aşağılamak

-Küçük düşürmek

-Tükürmek

-Küçümsemek

-Başkalarıyla karşılaştırmak

-Doğumunda ilgilenmemek

"Alıntı sonu"

Yine de en doğrusunu siz bilirsiniz.. Boşanmak sizin için çözüm olmayacaksa, evlilik bu şekilde gider mi, üstelik tazecik bir bebekle.. onu düşünmelisiniz... Eşiniz tedavi olmalı... Zorlamalısınız bunun için.. Belki evliliğinizi bitirmek durumunda kalacağınızı söyleyip tedavi görmesini isteyebilirsiniz. Aksi takdirde ben olsam babamın evindeki kuru ekmeği bile pasta görürdüm...

Ne menem bır rahatsızlığı var bılemedım ama esın kesınlıkle hasta, kesın cok da sinirlidir....kafayı sıyırtmış galıba, pekı eskıden nasıldı hep mı boyleydı? sana karsı ılgısı&cınsellıgınız nasıl? kendısıne cok mu bakıyor? eve gec geliyor mu veya sehır dışına sık çıkıyor mu ıs geregı?tel. kaçırıyor mu senden; w.c. de fln konuşmasını yakaladın mı hıc veya orda fazla vakıt gecırıyor mu ? evde kapıları kapatıp gızlı ısler cevırır bır halı var mı? hakıkaten cudana'nın dedıgı gıbı sana çaktırmadan aldatıyor fln olmasın....cunku oyle durumlarda erkekler kavga çıkarmak, uste cıkmak, ayrılmak ıcın bahane arıyorlar....senı suçlayıp kendını suçlu hıssettırerek akıllarınca konu dağıtıp dıkkatını başka yöne çekmeye çalışıyorlar...sankı senı sıkboğaz edıp, bezdırıp o evı terketmenı sağlamaya, senı tez zmnda basından atmaya çalışıyor, varlığından bıle rahatsız gıbı bır hali var, garip...sana tavsıyem cebını kontrol et ara ara, gomleklerını, camasırlarını ıncele; kokla, sac telı, leke araştır...ama genel olarak huyu normal degıl bence cunku her halukarda cok saçma sebeplerle sıkıntı yaratıyor....senın ısın de zor kolay gelsın arkadaşım....

wcye bile gitse telini yanında götürür. Benim karıştırmamı istemez. Eve geç de gelir. Ama arada gizli gizli karıştırdığım oldu teli bişe bulamadım. Boşanmayı zaten kabul etmiyor, defalarca teklif ettim

Yorumlarda çoğu kişi tüm erkeklerin böyle olmadığını, eşimin istisna olduğunu söylemiş. Bunu duyunca sevindim. Çünkü insan kendisi bir çukurun içindeyken dış dünyayı göremiyor ve her yeri öyle zannediyor.
Hamileyken sigara içmem. Ama doğum yapınca içmeyi düşünüyorum çünkü çok canım çekiyor ve sadece bebeğim için bekliyorum.
Bir arkadaş "evlenmek için evlenmişsiniz" demiş. Evet bazen ben de bunu kendime söylüyorum, bu yüzden evlenmişim diyorum ve kızıyorum kendime, madem öyle eşinin de başını yakmasaydın diyorum. Zira eşim de mutlu değil benimle.
Ailesi kocamın durumunu biliyor, ve "oğlumuz çok geçimsiz" diyorlar, bunu gayet rahat bir şekilde kabul ediyorlar. Zamanla geçimli olur diye düşünüyorlar sanırım. Ama bu geçimsizlikleri, bu kavgalar benim aşkımı bitirdi 1 yılda.
Evlendikten birkaç ay sonra hamile kaldım. Evliyken hamile kaldım yani. Ama babam sanki genelevden hamile kalmışım gibi davranıyor. Beni arıyor falan normal konuşuyor. Ama doğurana kadar karnım şiş görmek istemiyor. Boşanırsam da çocuğu istemiyor. Yıllardır kuralı bu, yani kızlarının çocuklarını kabul etmez, hamileliğini kabul etmez.
Şöyleki babama göre "7 aylık hamileyim" demek eşittir. "7 ay önce ben seviştim" demek. Olayı cinselliğe bağlıyor, zihniyete bak. Ben de dedim kendisi nasıl dünyaya gelmiş diye. Annem de kızmış, seni annen baban nasıl dünyaya getirdi, peygamberlerin de çocuğu olmuş, niye bunu ayıplıyorsun diye. Ama oğullarına ayıp yok, kızlarının hamileliği çok ayıp. Zihniyetine küfür edesim geliyor, ediyorum da.
Eski bir yazımda kızlar yaşları genç de olsa iyi bir kısmet çıkınca evlensin demişim. Benim çok iyi kısmetlerim çıkmıştı hepsini saçma sapan nedenlerle red ettim. En son kala kala bu psikopata kaldım. O bakımdan söylemiştim. Geçmişe bakınca çok pişmanım. Ama bunları da görmem lazımmış.
Evliliğim ilk başlarıyla şuanki psikolojim aynı değil. İlk başlarda çok eziktim eşimin sayesinde. 1 aydır falan daha kendimdeyim. Kendime güvenim tekrar geldi. Ama çok daralıyorum. Karnım burnuma dayandı, dışarı çıkıp da gezemiyorum.

eşiniz ayrı bir dert babanız ayrı eşiniz boşanmayı kabul etmiyosa psikologa gitmeyi kabul ettirin hala aklım almıyo benim kendisi çay içip size içtirmemesini neden bunları yapıyo peki sordunuz mu sebebini çayın ya da zeytinin ne zararı varmış neyi kötüymüş

babanıza gelince diyecek laf bulamıyorum torunum olacak diye sevineceğine neyse ...

Ben herşeyi geçtim zeytin'e takıldım n'olur biri bana zeytini anlatsın.

Adam belli ki psikopat mantıklı bir açıklaması olamaz ki bize göre ha onun kendine göre vardır elbette ama bize mantıklı gelmez ki. Tedavi şart. Konu sahibinin babası da evlere şenlik valla kızlarının ömür boyu sevişmemeleri gerektiğinin fantazisini kuruyor evli olsalar bile. Evli olmasa bir nevi anlaşılır bir istek de evli olduğu halde böyle bir bakış açısı da sapkınlık değil nedir yani. Bir yaşıma daha girdim bu konuyla. :37:

Yorumlarda çoğu kişi tüm erkeklerin böyle olmadığını, eşimin istisna olduğunu söylemiş. Bunu duyunca sevindim. Çünkü insan kendisi bir çukurun içindeyken dış dünyayı göremiyor ve her yeri öyle zannediyor.
Hamileyken sigara içmem. Ama doğum yapınca içmeyi düşünüyorum çünkü çok canım çekiyor ve sadece bebeğim için bekliyorum.
Bir arkadaş "evlenmek için evlenmişsiniz" demiş. Evet bazen ben de bunu kendime söylüyorum, bu yüzden evlenmişim diyorum ve kızıyorum kendime, madem öyle eşinin de başını yakmasaydın diyorum. Zira eşim de mutlu değil benimle.
Ailesi kocamın durumunu biliyor, ve "oğlumuz çok geçimsiz" diyorlar, bunu gayet rahat bir şekilde kabul ediyorlar. Zamanla geçimli olur diye düşünüyorlar sanırım. Ama bu geçimsizlikleri, bu kavgalar benim aşkımı bitirdi 1 yılda.
Evlendikten birkaç ay sonra hamile kaldım. Evliyken hamile kaldım yani. Ama babam sanki genelevden hamile kalmışım gibi davranıyor. Beni arıyor falan normal konuşuyor. Ama doğurana kadar karnım şiş görmek istemiyor. Boşanırsam da çocuğu istemiyor. Yıllardır kuralı bu, yani kızlarının çocuklarını kabul etmez, hamileliğini kabul etmez.
Şöyleki babama göre "7 aylık hamileyim" demek eşittir. "7 ay önce ben seviştim" demek. Olayı cinselliğe bağlıyor, zihniyete bak. Ben de dedim kendisi nasıl dünyaya gelmiş diye. Annem de kızmış, seni annen baban nasıl dünyaya getirdi, peygamberlerin de çocuğu olmuş, niye bunu ayıplıyorsun diye. Ama oğullarına ayıp yok, kızlarının hamileliği çok ayıp. Zihniyetine küfür edesim geliyor, ediyoru
m da.
Eski bir yazımda kızlar yaşları genç de olsa iyi bir kısmet çıkınca evlensin demişim. Benim çok iyi kısmetlerim çıkmıştı hepsini saçma sapan nedenlerle red ettim. En son kala kala bu psikopata kaldım. O bakımdan söylemiştim. Geçmişe bakınca çok pişmanım. Ama bunları da görmem lazımmış.
Evliliğim ilk başlarıyla şuanki psikolojim aynı değil. İlk başlarda çok eziktim eşimin sayesinde. 1 aydır falan daha kendimdeyim. Kendime güvenim tekrar geldi. Ama çok daralıyorum. Karnım burnuma dayandı, dışarı çıkıp da gezemiyorum.
babanız gerçekten uçmuş. yani siz bu babada ve bu kocada nasıl sağlam kaldınız akıl sağlığınızı korudunuz,bravo valla.

Senin kocan insan mı.? Ne demek zeytin yeme, soda içme, onu bunu yemen içmen yasak. Yemek bu yaa yemek, nasıl bir saçmalıktır ve düşünce yapısıdır bu hayret vallahi. Haklı olduğu tek konu sigara. Kesinlikle içmemelisin, anne sütünden geçiyor.! Zehir içirme meleğine.

'Keşke evlenmeseydim ama artık çocuk sahibi olmayı istiyordum'. Bende böyle olmaktan korkuyorum ama öylede olacak galiba..

Allah sabır versin güzelim bebeğin için moralini yüksek tut. Allah pişman ettirmesin ne diyeyim, allah korusun seni. Dikkat et kendine, arasanda bulunmaz zor bir eşin var maalesef..

valla gram akli olan evlenmez yazinca googl a bu konu çikiyor
ama ba$lik bu deilki burda, ba$liigi degi$tirdi konu sahibesi diycem ama oda yok

konu sahibesi kayiplara kari$ti
eger bu konu fakeyse kendisini cani gonulden tebrik ediyorum vatanda$in, boyle $uphelenilmeyecek konu açin , biraz saksiyi çali$tirin demi yani....:1:

Gerçekten öyle çıkıyor, çok komik :52:

Şiddet asla kabul edilemez.
Ve sen hamilesin ne istersen yemen lazım.
Yasakları çok saçma elime verseler boğarım o adamı..:ssz:

Neden tahammül ediyorsun ki mecbur musun? kölesimisin?

Bebek doğar ağlamasın, beyimizi uyandurmasın.

gece uykuları bölünmesin.

gaz cıkarmasın, kusmasın

çocuk az buçuk büyür onu yemesın bunu yemesın. mahfeder cocugu da :57:

ilerleyen zamanlarda, yürüme, dışarı cıkma, camdan bakma,

ayak seslerın duyulmasın, perdeyi aralık bırakma.

artık ınternet kullanmanı da yasaklıyorum derse hiiiiç şaşırmam.

Ne günlere kaldık ya rabbi sen akıl fikir ihsan eyle..

Madem ayıpmış baban anneni niye hamile bırakmış?

Babanı da kocanı da aynı yere kapatmak lazım.

Tövbe yarabbim bir yaşıma daha girdim... :53:

Arkadasım babasında kı sorun hamile bırakmak degil bırakılmak

Yanı oğlanları sevişip hamile bırakınca hosuna gıdıyor ama kızı yapınca hos degıl

Nasıl bır mantık mide bulandırıcı:20:

Şöyleki babama göre "7 aylık hamileyim" demek eşittir. "7 ay önce ben seviştim" demek. Olayı cinselliğe bağlıyor, zihniyete bak. Ben de dedim kendisi nasıl gelmiş diye. Annem de kızmış, seni annen baban nasıl dünyaya getirdi, peygamberlerin de çocuğu olmuş, niye bunu ayıplıyorsun diye. Ama oğullarına ayıp yok, kızlarının hamileliği çok ayıp. Zihniyetine küfür edesim geliyor, ediyorum da.

eee bu yiyecekleri yemeni ne diye yasakladı onu da yazıver çatlıycaz:ssz:

Okurken şaka herhalde diye düşündüm ben.
O babanla kocanı aynı yere kapatıp üzerlerine zeytin cuvvalı yıgmalı.
Yuh demek istiyorum artık rezalete bak ya.
Ne demek ne yedigini kontrol etmek.
Sinirden yazamıyorum.
Valla arkadaşım eşin hasta.
Lamı cimi yok. HASTA.
Allah kolaylık versin.

hadi o ayıp diyelim, düğününe nasıl gelmiş acaba babası? evlenince neler oluyor neler, bilmiyor mu? yoksa benim kızım yapmaz öyle şeyler mi demiştir? kafamda deli sorular :27:

depresifim noluyor bize yahu biz böyle +18 yorumlar yazmazdık hiç :27:

Konu sahibi lütfen kırılmayın bu konuyu ilk okuduğumda kahkahayla güldüm..Çünkü benim beklediğim farklı yasaklardı..
Mesela
Ahmetle görüşmeyeceksin, diye düşündüm-zeytin yemeyeceksin. cevabını buldum
Kısa giyinmeyeceksin,-yeşil fasülye yemeyeceksin..
Eve geç saatte gelmeyeceksin,-çay içmeyeceksin..v.b..Çok değişik ve anlamsız kısıtlamaları var,psikolojik mi acaba..Hayatımda ilk defa duyuyorum,insan ne yapacağını bilemez,allah kolaylık versin..

Son düzenleme:
Back
X