• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin yasakları ve kavgalarımız

deryadeniz0606

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
55
2
16
Ankara
Bende o kadarı da yokmuş ki evlendim. Şimdiki aklım olsa ne koca derdi çekerdim, ne baba derdi çekerdim. 30 yaşına yaklaştım. 1 yıllık evliyim. Babamın evinde tabiki daha iyi muamele görüyordum. Ama kocamın evinde de hayat standardım açısından artılar kazandım, toplumsal rol vs.
Ama çok pişmanım. Eşime güvenim yok. Aldatma anlamında güven değil yanlış anlaşılmasın. Diğer her konuda güvenim yok. Bir gün sakin, bir gün sinirli. Çok iyiyken 10 dakika sonra kavga çıkarabiliyor.
Kavga sebeplerimiz, kaşının üstünde gözün var tarzında anlatsam inanamazsınız. Bir de yediğim içtiğim herşeye takılı durumda. Balayımızı bile rezil etti bu yüzden. Çay içmemi istemiyor mesela, kendisi istediği kadar içebilir ama. Zeytin yemem yasak. O yokken bile yasak, bilse yanıma yaklaşmaz. Yeşil fasulye yasak. Sakatat desen zaten yasak ki sevmiyorum çok şükür, ama hamileliğimde çok aşerdim yine de yedirmedi. Ondan sonra püfür püfür sigara içer, ama bana yasak. Zaten hamileyken içmem ama normal zamanda sigara bağımlısıyım. Doğumdan sonra da içmek istiyorum bilemiyorum ne kavgalar edicem. Hımm maden suyu da yasak buarada.
Yani bu yiyecekleri onun yanında zaten yemiyorum, içmiyorum, ama eve gelip kontrol ediyor, o yokken yenmiş mi diye. Geçen gece zeytin yiyordum, aniden kapı çaldı. Hemen tabağı kaçırdım mutfağa sakladım. İlla bakıcam dedi, görünce de çok kızdı.
Ya diyeceksiniz de onun istemediklerini yeme, sigara içme, çay içme huzurun olsun ne olacak diye. Ama kızlar bu işin sonu yok ki. Her geçen gün listeye birşey ekleniyor.
En son dedi benim yanımda hiçbir şey yemeyeceksin. Yemekleri yutarken dedesi gibi ses çıkartıyormuşum, rahatsız oluyormuş.
Görümcem de çevresinde birileri varken pek yemek yiyemez iğrenir yemek yeme sesinden, yani turp falan yiyemez yanında arkadaşları onu gözlemledim, demek ki bunlarda bu huylar genetik.
Yememeye başladım yanında. Ona da kızıyor, dengesiz olmak böyle bir şey.
Kaç kere bağırdım, "sen benşim ağzım mısın, midem misin" diye , boşanma derecelerine geldik bu bana karışmalarından.
Şimdi 2 ay sonra doğumum var. Sigara içmek istiyorum. Zaten kocam da içiyor hem de 1 paket günde. Biz ne yapacağız? Görürse üstümde falan söndürür diye korkuyorum. Şiddet işine gelinde uygulayan bir insandır.bu konuda bana bir fikir verin.
Tek sorunumuz yemek içmek de değil tabi. Her şeyden kavga çıkartabiliyor. o kadar yoruldum ki iyi zamanlarında bile mutlu değilim artık, zaten arkasından bir kavga geliyor. Bıktım artık. :keşke böyle 1 aylığına gideceğim bir yer olsa. Ama hamileyim. Babam eski kafalı kızının hamile olması ayıpmış falan bana çok kötü davranıyor oraya da gidemiyorum zaten ayrı şehirdeler.
Sonum boşanmak mı. Bir de çocuğumuz olcak. Çocuğum olduğu için çok mutluyum bütün bunlara rağmen. Boşansam bile bir daha asla bir erkeğin yüzüne bakmam kısacası anne olmak için tek sansım buydu. Çünkü artıkl erkeklerden nefret ediyorum ve evlilikten de nefret ediyorum.

canım senin eşin normal değil ki ?
daha önce hiç mi farketmedin sen acaba baya bildiğin ruh hastası gibi bişi ne demek onu yeme bunu yeme
resmen aşağlıyor seni kendisi çok mu sessiz yemek yiyormuş
hey allahım paşaya bak
pardon da babana göre kızının hamile olması neden ayıpmış? gayriresmi değil ya anası var babası var çocuğun vallaha allah sana peygamber sabrı versin

Nasıl ya?nasıl zeytin yemen,soda içmen,yanında yemek yemen yasak?
Çok tuhaf bir eşin var cidden.Sigara konusunda haklı ama diğer konular öyle absürd ki.
Büyük konuşmayım ama zeytin kabını gebelik psikolojisine sığınıp atıverirdim kafasına.
Ev mi nazi kampı mı belli değil.
Bir de eve gelip kontrol edecek ne yemişim diye.
Ben yapı olarak biraz fevriyimdir bu tür konularda o yüzden çok aşırı tepki verirdim eminim ama
hamilesin ve büyük tartışmalardan kaçınmalısın yine de.2 ay daha sık dişini.
Sonra lohusalık depresyonuyla Allah ne verdiyse artık.

Bu nasıl bir hastalık böyle..onu yeme bunu içme..bazen düşünüyorum bayanlar nekadar da çaresiz anne olmak için evliliğim için huzurum için peki evliliğin için senin psikolojin kişiliği karekterin için eşin ne yapıyor ne fedakarlıkta bulunuyo çok merak ediyorum at koşturmaya geldimi sırayı kimseye vermezler..yazılar olsun.....

Bende o kadarı da yokmuş ki evlendim. Şimdiki aklım olsa ne koca derdi çekerdim, ne baba derdi çekerdim. 30 yaşına yaklaştım. 1 yıllık evliyim. Babamın evinde tabiki daha iyi muamele görüyordum. Ama kocamın evinde de hayat standardım açısından artılar kazandım, toplumsal rol vs.
Ama çok pişmanım. Eşime güvenim yok. Aldatma anlamında güven değil yanlış anlaşılmasın. Diğer her konuda güvenim yok. Bir gün sakin, bir gün sinirli. Çok iyiyken 10 dakika sonra kavga çıkarabiliyor.
Kavga sebeplerimiz, kaşının üstünde gözün var tarzında anlatsam inanamazsınız. Bir de yediğim içtiğim herşeye takılı durumda. Balayımızı bile rezil etti bu yüzden. Çay içmemi istemiyor mesela, kendisi istediği kadar içebilir ama. Zeytin yemem yasak. O yokken bile yasak, bilse yanıma yaklaşmaz. Yeşil fasulye yasak. Sakatat desen zaten yasak ki sevmiyorum çok şükür, ama hamileliğimde çok aşerdim yine de yedirmedi. Ondan sonra püfür püfür sigara içer, ama bana yasak. Zaten hamileyken içmem ama normal zamanda sigara bağımlısıyım. Doğumdan sonra da içmek istiyorum bilemiyorum ne kavgalar edicem. Hımm maden suyu da yasak buarada.
Yani bu yiyecekleri onun yanında zaten yemiyorum, içmiyorum, ama eve gelip kontrol ediyor, o yokken yenmiş mi diye. Geçen gece zeytin yiyordum, aniden kapı çaldı. Hemen tabağı kaçırdım mutfağa sakladım. İlla bakıcam dedi, görünce de çok kızdı.
Ya diyeceksiniz de onun istemediklerini yeme, sigara içme, çay içme huzurun olsun ne olacak diye. Ama kızlar bu işin sonu yok ki. Her geçen gün listeye birşey ekleniyor.
En son dedi benim yanımda hiçbir şey yemeyeceksin. Yemekleri yutarken dedesi gibi ses çıkartıyormuşum, rahatsız oluyormuş.
Görümcem de çevresinde birileri varken pek yemek yiyemez iğrenir yemek yeme sesinden, yani turp falan yiyemez yanında arkadaşları onu gözlemledim, demek ki bunlarda bu huylar genetik.
Kaç kere bağırdım, "sen benşim ağzım mısın, midem misin" diye , boşanma derecelerine geldik bu bana karışmalarından.
Şimdi 2 ay sonra doğumum var. Sigara içmek istiyorum. Zaten kocam da içiyor hem de 1 paket günde. Biz ne yapacağız? Görürse üstümde falan söndürür diye korkuyorum. Şiddet işine gelinde uygulayan bir insandır.bu konuda bana bir fikir verin.
Tek sorunumuz yemek içmek de değil tabi. Her şeyden kavga çıkartabiliyor. o kadar yoruldum ki iyi zamanlarında bile mutlu değilim artık, zaten arkasından bir kavga geliyor. Bıktım artık. :keşke böyle 1 aylığına gideceğim bir yer olsa. Ama hamileyim. Babam eski kafalı kızının hamile olması ayıpmış falan bana çok kötü davranıyor oraya da gidemiyorum zaten ayrı şehirdeler.
Sonum boşanmak mı. Bir de çocuğumuz olcak. Çocuğum olduğu için çok mutluyum bütün bunlara rağmen. Boşansam bile bir daha asla bir erkeğin yüzüne bakmam kısacası anne olmak için tek sansım buydu. Çünkü artıkl erkeklerden nefret ediyorum ve evlilikten de nefret ediyorum.

Allah eşine akıl fikir versin.

Bu kadar da olmaz.

Nedir bu yasaklar, hadi yemeni geçtim de ,
yanımda yeme ne demek ya?

Psikopat mıdır nedir?
Hamile eşine onu yeme, bunu yeme,
yarın bir gün çocuk doğunca da sürekli onu yedirme, bunu yedirme der durur.

Ben bile burda illallah ettim Allah sabır versin sana.

Açık söylüyorum ben dayanamazdım.

Bir de cafelerde falan kadınlara bakıyordu bu adam,
gözlerinin altı morarmış diyip fiziğini eleştiriyordu değil mi?

Benceeeeeeeeee bu adam bir haltlar karıştırıyor,
bunlar da suçluluk psikolojisi ile yaptığı şeyler.

Bu dediğimi unutma lütfen.

Son düzenleme:
bu ne ya onu yeme bunu içme afedrsinde sanane yani valla çokk sinirlendm bu kadarda herşeye karışılmazkii ya mum gibi oturcaksın yanında yemicen içmicen oldu başka isteği varmıymışş

allah yardımcın olsun cnm ya ne diyim çok zor bu kadarda karışılmaz piskopatmı ne ya tövbe tövbe yazcak çok şeker vardaaa neyseeee

inan bende daynamazdım ne kadarlık evlisinizzz

Son düzenleme:
Allah sabır versin eşin bildiğin hasta ,

bu kadar saçmalayanını da duymamıştım görmemiştim ,

insan yanında rahat olmadığı huzursuz olduğu insandan kaçmak yanında olmamak ister , kendinden uzaklaştırdığının farkında değil galiba , ben burdan okurken bunaldım

Tüm bu saydıklarınızın yanında hangi hayat standardından söz ediyorsunuz?

adam manyak bence.
yarın birgün çocuğun aç kalır bunun yüzünden.
senin sadece kusurlarını gördüğüne göre sevgi falan yok aranızda.
hem senin hem çocuğun sağlığı için tez zamanda uzaklaş bence.

şu kk da daha neler duyucaz ya rabbim.

o adamdan hemen kurtul, sevmiyor seni sevse yemek yeme sesine bile laf etmez.:19: ayrıca psikolojik problemleri var. keşke çocuk yapmasaydın hemen.

yok artık yani.. daha neler.. canım keske bu yeme ıcme konusunda en basta hiç geri adım atmasaydın, devamı gelmezdi.. kendını senın uzerınde otorıte sanıyo bellı kı.. tuvalete filan giderkende izin al bari.. Allah yardımcın olsun ,ama bu boyle gıtmez bence esıne sorunlu olduğunu kabul ettırmen lazım.. baba olayına hıc gırmıyorum Allah bebegıne sağlıklı hayırlı omur versın ınsallah babasına benzemez.

Son düzenleme:
Hamileyken sigara icmeni onermem. Sen kendine yasaklamalisin zaten, o degil. Oteki seylere gelince , kocan normal degil. Evlenmek degilde, yanlis adamla evlilik cok kotu. Butun erkekler boyle degil. Bosanir misin bosanmaz misin bilemem ama bu psikopat adamla bir omur gecmez. Bir avukata danismalisin.

Son düzenleme:
Yani şimdiye kadar çok koca şikayeti gördüm burası sayesinde ama böylesini ilk defa duydum valla!!!!
senin yemene içmene karışması ne demek ya,hangi akla hizmet,hangi amaca ya da???
böyle bir saçmalık yok kusura bakma,evlenmeden önce nasıldı çok merak ettim??
birde çocuk bu kadar kısıtlamanın,yasağın üzerine,büyük cesater sende ki...
verecek akıl bile bulamıyorum maalesef,ağzım açık kalmış durumda şaşkınlıktan!!!

Son düzenleme:
Canım eşinin gerçekten psikolojik sorunları var belli. Kendimi senin yerine koydum da katlanması çok zor bir durum. Sigara içmek bile 30 yaşında bir insanın kendisinin vereceği bir karardır. Buna bile karışmamalı eşin. Diğerlerine yorum bile yapmıyorum. 30 yaşındayım demişsin. Hamile olmasaydın boşanma imkanın yok mu derdim ama hamilelik te çok zor bir süreç. Bütün bu şikayetlerini eşinle konuşmayı denesen??? Biliyorum bunları yapan biriyle konuşmak çok zordur. Şimdilik bebeğine yoğunlaşmaya çalışsan. Stres kötü bebeğin için. Allah insanların içine merhamet versin.

delimidir nedir ya o ne yasak oyle kendin yemiyorsan yeme kardesim karindan ne istiyon bide kizcagiz hamile valla ben cok sansliymisim heee 3. bebegime hamileyken canim cilek istedi tek bir yerde bulduk oda sinekler ucusuyordu kasanin ustunde istemedim pis diye esim zorla yedirdi birsey olur bebege diye Allahim yarabbim hep diyorum sen akil fikir verirken bu ruh hastalari nerdeydi acaba ama kesinlikle kizina sahip cikmasini bilmeyen kizlar hep ezik oluyor boyle insanligi bes para etmeyenlerin yaninda

nasıl bi saçmalık bu böyle yaa, onu yeme bunu yeme 1 senelik evlisin hemen hamile akdın anlaşılan, ayy çok beter yaa, ama başlığın çok yanlış senin kocan gibisi zor bulunur

ya hemen boşan hemen sen 1 yıldır evliyim diyosun ilk aylardan boşansaydın keşke bu adamla nereye kadar yaşıcaksın çoçuğuna neler yapar kimbilir :50:

bebeğin olduğunda sütün fazla olursa süt içerken guld guld diye bir ses çıkarır. . Eşin bunada kızar
Hatta bebek ağlaması . . Kesin bunada dayanamaz. .

Allah sabır versin. . Böyle adamla yaşanan iyi hayat standartı yerin dibine batsın :31:

Eşiniz tam bir ruh hastası,eve gelipte yenilenleri kontrol etmek hangi aklı başında bir insanın yapacağı bir şeydir...

Back
X