Eşimin yalanı! kızlar yardım edin

Inan var ya bugün o kadar çok tartıştık ki telefonunu bile ben arayamıyım diye komple kapattı.eve geldi bir açıklama bile yapmadan başka odaya çekildi.

Hayır mutlu değilim bugünlerde. Uzun sürede olamam heralde

Kendini iyi hissetmek istiyorsan,mutlu olmak istiyorsan çalışmalısın
Hem maddi hemde manevi açıdan çok rahatlarsın,bebeğimi bırakamam diyorsan eğer evde yapılacak işler var internetten araştır

20 30 tl ile kumara gidilmez kadinada gidilmez diye düsünüyorum bence yine arkadaslariyla takilmak icin kullanmistir iki gün öncede ekmek parasini napicagim diye konustugunuz icin size cekinip söylememistir,, ama siz yinede takipte olun..

Bence parayı saklamasından ziyade yaşam tarzında abukluk var. Arabaya mazot atıp arkadaşlarla takılmak ne ya ergen mi bu adam kaç yaşında. Sen para isteme az harca diye yalan söylüyor bence eşinin cimrilik sorunu var ailen ona beş kuruş vermesin. Sende bir an önce iş bul çalış hayat böyle bir iki ekmek parası bekleyerek geçmez.
Bence bir gün eşini takip et çünkü durum çok iç açıcı değil

Canım doğru diyosun ama eşimin sadece bir bekarlık borcu vardı oda çok sorun değildi işi de iyi evlendik. Sonradan aniden dara düştük 2 borç daha yapcağımız belli değildi hallederiz diyoduk olmadı. Bebek inan çok rahat büyüyo mamasından bezine herşeyi var. Annem babam devamlı destek veriyolar bebeğin ihtiyaçları konusunda yardım ediyorlar. Bir de bebeği eşim çok istedi sonradan maddi açıdan çok sıkılır olduk. İlk evlediğimde hamileliğimde bu kadar değildi.

Canım 6 aylık bebeğim var yoksa mutlaka takip ederdim eşimi.Bir de ben kendim için ayda 2 tl bile harcamiyorum ki eşim neyin cimriliğini yapıyo anlamıyom bir ay boyunca hiç para istemiyom eşimden kendim için şu lazım bile demiyom aldığını başa kakar diye 2 şey lazım oluyosa bana onu da annem alıveriyo sağolsun.

Çok şüphelendim nolcak bilmiyom o sakladıkça daha kötü oluyo

Bebeğin bezi kıyafetleri telefon internet yemek paran kendine özel olarak harcamıyor olabilirsin ama evin bebeğin masrafları ona çok geliyor olabilir bebekten öncedemş böyleydi. Yada senin herşeyini ailenmi karşılıyor. Bebeğin küçük olması sıkıntı değil sonuçta bir tane bebek 6 aylık bebek her yerde uyur doyar onu kendine bahane etme. Ben bebeğimle nerelere gittim neler yaptım hiçde bir sıkıntısını görmedim.

gidip bir yerde karnını doyurmuştur.lokantada yemek yedim ama size ekmek parası bırakacak param yok diyemeyeceği için susuyo bence.bu kadar bunalana kadar arabasını satsaydı keşke .
Doğru diyosun dediğin gibi arkadaşlarıyla yemek yemiş olabilir. Arabayı işte ailemin yanına şehir dışına rahat gelip gidelim diye mecbur elimizde tutuyoz

Para nereye gitmiş diye düşünüp kafanızı yormayin nereye giderse gitsin para bir terbiyesizlik var ortada yalana odaklanip haddini bildirin
Bugün o kadar çok kavga ettik ki adam ben aramıyim diye telefonunu akşama kadar komple kapattı. Eve geldi özür bile dilemeden başka odaya geçti.

Bugün o kadar çok kavga ettik ki adam ben aramıyim diye telefonunu akşama kadar komple kapattı. Eve geldi özür bile dilemeden başka odaya geçti.
aileniz keşke size verseymiş parayı. ya da eşiniz hiç düşünmüyor mu size ailenizin diyeceğini filan

Allah kolaylık versin. Durumunuz bu kadar sıkışıkken eşin dışarlarda nasıl geziyor ona takıldım ben. Mazot alamayacak durumdaysanız arabanız neden var? 5 tl bile önemliyken ben olsam eşime gezmesi için izin vermezdim. Evde otursun. Hiç olmazsa masrafı olmaz. Ayrıca ne o öyle ergenler gibi arkadaiları mazot koyuyor hep beraber erkek erkekğe geziyorlar. Çok saçma geldi bana. Allah yaradımcın olsun

20 tl ile capkinlik falan yapilmaz arkadasim esin icin parasizlik caresizlik tavan yapmis bu kadar borcun icinde araba nedir bunuda anlamadim ya arkadasiyla gezmesi ergenler gibi ona ne demeli bilemedim

ozur dilerim ama adami bezdirmissiniz. farkinda misiniz uzattiginiz konu 20 tl 20 bin degil.... adama 5 yasindaki cocuga hesap sorar gibi 20 liranin hesabini sormaniz ayip. 20 tl ile bara gidip eglenecek kumar oynayacak degil. kendinize gelin bence. anladim arkadaslaroyla gezmesi soru sizin icin ama parayi kpnusmaya katmayin bence. ne yapti bu 20 tl yi diyip dururken insan biraz cekinir. saka mi yapiyorsunuz? sorun esinizin sapsiz uzum gibi gezmesi 20 tl degil...onu da daraltmadan konusun bence. ama para olmadan saadet olmuyor bu da kissadan hisse oldu sanirim... trilyonlar degil kastim ama insanin borcsuz huzurlu yasamasi gerek cebinde parasi oasi gerek ki huzuru da olsun... umarim en kisa zamanda durumunuz duzelir. nacizane bisey soylemek istiyorum asla 2. cocugu yapmayin... allah yolunuzu acik etsin....

kk da bugune kadar okudugum en absurd konu...20 tl ye bir kadina gul mu aldi diye sorup durmussunuz. belki de 3 top dondurma aldi kadina ve kendine... yada gul degil sumbul aldi ne alaka ? tobe tobe saka galiba? kadina gul mu aldi diyosunuz ama cevinde 1 tl olmayan adamin aylak aylak gezmesine takilmiyosunuz? bence esinizle tam bir elmanin 2 yarisisiniz gonlunuz rahat olsun esiniz sizi aldatmaz. herkes de kollarini acmis sizin esinizi beklemiyordur eminim. su bayanlar artik kocasini brad pitt sanmaktan vezgecse keske...

emin olun ne zengin ne yakisikli bekar insanlar var disarda. eger biri bula bula sizin esinizi buluyosa al tepe tepe kullan bide mazot at ilk sagdan da sap de ama ekle lutfen "bana giderken sunu soyle o 20 tl yi naptin? " ve simdi git de...

Hii, maddi sikinti yasadiginizi biliyor annen madem, o zaman ekmege paranizin olmadiginida bilmesi lazim. O halde niye ac kizina sadece 5 lira veriyor? Ve hadi diyelim esin hic mazot parasi harcamiyor arkadaslari ile (ki hic sanmam), hicmi yemek yeyip birsey icmiyor bu arkadaslar ile?? Yani o cümle sirf burdan tepki gelecegini bildik icin koydun fakat durum daha bir absürd hal almis.

Ben acikcasi konuyu pek inandirici bulmadim. Cok fazla mantik hatalari var.

Zırt pırt "arkadaşına sapan" eşinize söyleyin , en son sapaktan çıkış yapıp evine dönsün.Mazotu da biraz atmayıversin tutsun.

Çok merak ettim, bunlar yerel deyimler sanırım, nerelisiniz? Trakya falan mı?

Konuya gelince bence de kadın olabilir.Yalnız 2 tl ekmek parası bile olmayan kişilerin interneti olmasını biraz tuhaf buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…