- 14 Aralık 2015
- 3.043
- 1.965
- 32
-
- Konu Sahibi Yokgibiyim
Inan var ya bugün o kadar çok tartıştık ki telefonunu bile ben arayamıyım diye komple kapattı.eve geldi bir açıklama bile yapmadan başka odaya çekildi.İpleri eline alman lazim.her seyi hos goruyosun.bos cuzdanini sana gosteriyo hos goruyosun.ekmek alcak param yok diyo hos goruyosun.belliki esin yolunu sasmis.senin rahat olmaman lazim.yolundan dondur,birimiz yolumuzdan sapinca akilli olanimiz onu dondurur,arkasindan gitmez.kizarmisin aglar misin ,insan gibi konusup restini ceker gider misin bilmem.ama biseyler yapman lazim.
Unutmadan cebinde parasi yokken baska kadin ihtimali bana pek akillica gelmiyor.kotu arkadas ya da iddaa mi her ne karin agrisiysa o olabilir.
Hayır mutlu değilim bugünlerde. Uzun sürede olamam heralde
Canım doğru diyosun ama eşimin sadece bir bekarlık borcu vardı oda çok sorun değildi işi de iyi evlendik. Sonradan aniden dara düştük 2 borç daha yapcağımız belli değildi hallederiz diyoduk olmadı. Bebek inan çok rahat büyüyo mamasından bezine herşeyi var. Annem babam devamlı destek veriyolar bebeğin ihtiyaçları konusunda yardım ediyorlar. Bir de bebeği eşim çok istedi sonradan maddi açıdan çok sıkılır olduk. İlk evlediğimde hamileliğimde bu kadar değildi.cebinde 2 tl olmayan kişinin 6 aylık bebeği mi var?
sonra da sydv diye ağlar insanlar. herkes evlenmek ve çocuk sahibi olmak zorunda değil,bundan kimsenin haberi yok sanırım. kendi perişan oldukları yetmiyormuş gibi bir de perişanlık adayı minik bir can mı getirmişler dünyaya.
sadece bencillik ve umursamazlık.
çok üzüldüm.
başınıza gelenlere ağlamayın lütfen bundan sonra her ne gelecekse, bile bile lades çünkü.
Canım 6 aylık bebeğim var yoksa mutlaka takip ederdim eşimi.Bir de ben kendim için ayda 2 tl bile harcamiyorum ki eşim neyin cimriliğini yapıyo anlamıyom bir ay boyunca hiç para istemiyom eşimden kendim için şu lazım bile demiyom aldığını başa kakar diye 2 şey lazım oluyosa bana onu da annem alıveriyo sağolsun.Bence parayı saklamasından ziyade yaşam tarzında abukluk var. Arabaya mazot atıp arkadaşlarla takılmak ne ya ergen mi bu adam kaç yaşında. Sen para isteme az harca diye yalan söylüyor bence eşinin cimrilik sorunu var ailen ona beş kuruş vermesin. Sende bir an önce iş bul çalış hayat böyle bir iki ekmek parası bekleyerek geçmez.
Bence bir gün eşini takip et çünkü durum çok iç açıcı değil
Çok şüphelendim nolcak bilmiyom o sakladıkça daha kötü oluyo20 30 tl ile kumara gidilmez kadinada gidilmez diye düsünüyorum bence yine arkadaslariyla takilmak icin kullanmistir iki gün öncede ekmek parasini napicagim diye konustugunuz icin size cekinip söylememistir,, ama siz yinede takipte olun..
Bebeğin bezi kıyafetleri telefon internet yemek paran kendine özel olarak harcamıyor olabilirsin ama evin bebeğin masrafları ona çok geliyor olabilir bebekten öncedemş böyleydi. Yada senin herşeyini ailenmi karşılıyor. Bebeğin küçük olması sıkıntı değil sonuçta bir tane bebek 6 aylık bebek her yerde uyur doyar onu kendine bahane etme. Ben bebeğimle nerelere gittim neler yaptım hiçde bir sıkıntısını görmedim.Canım 6 aylık bebeğim var yoksa mutlaka takip ederdim eşimi.Bir de ben kendim için ayda 2 tl bile harcamiyorum ki eşim neyin cimriliğini yapıyo anlamıyom bir ay boyunca hiç para istemiyom eşimden kendim için şu lazım bile demiyom aldığını başa kakar diye 2 şey lazım oluyosa bana onu da annem alıveriyo sağolsun.
Doğru diyosun dediğin gibi arkadaşlarıyla yemek yemiş olabilir. Arabayı işte ailemin yanına şehir dışına rahat gelip gidelim diye mecbur elimizde tutuyozgidip bir yerde karnını doyurmuştur.lokantada yemek yedim ama size ekmek parası bırakacak param yok diyemeyeceği için susuyo bence.bu kadar bunalana kadar arabasını satsaydı keşke .
Takmıyim diyorum beceremiyorumBazen takmamak lazim,cünkü olan bize oluyor onlarin umrunda bile degil.Bosver hic dusunme kendini yipratma hersey olacagina variyo ne yaparsa kendine yapar...
Bugün o kadar çok kavga ettik ki adam ben aramıyim diye telefonunu akşama kadar komple kapattı. Eve geldi özür bile dilemeden başka odaya geçti.Para nereye gitmiş diye düşünüp kafanızı yormayin nereye giderse gitsin para bir terbiyesizlik var ortada yalana odaklanip haddini bildirin
aileniz keşke size verseymiş parayı. ya da eşiniz hiç düşünmüyor mu size ailenizin diyeceğini filanBugün o kadar çok kavga ettik ki adam ben aramıyim diye telefonunu akşama kadar komple kapattı. Eve geldi özür bile dilemeden başka odaya geçti.
çok garip ,ailenizin ona verdiği para bir şekilde ortaya çıkardı buna rağmen siz sormadığınız halde cüzdanını göstermesi param hiç kalmadı demesi tuhaf.
Canım ben yeni üye sayılmam oldu birkaç ay. Bakıcılara güvenmiyorum. Benim kendi annem çalışıyo bebeğin her eksiğini alıyor sağolsun. Ben çalışıyomuşum gibi ailem evime destek veriyo. Yoksa arabadır internettir telefondur nerden olcak biz ayın sonuna doğru sıkışıyoruz maddi açıdan.Onu da bir şekilde idare ediyorduk. Evlendiğimizde eşimin bekarlık borcunun üstüne 2 borç daha yapcanı bilemezdim ki. Bir de eşim çocuk diye tutturdu çocuk rızkıyla gelir doğuma kadar borçlar hafifler dedi öylelikle çocuk düşündük. Ama sonradan sıkıntıya düşceğimjz belli değildi. İnterneti gurbette gelinim kimsem yok arkadaşım yok oyalanim diye aldı eşim.Arabayı da şehir dışına benim ailemin yanına rahat gitmek için aldık. Evimiz zaten kira böyle işte. Bir de ben zamanında çok işe girip çalışmak istedim hatta iş aradım sokak sokak alan olmadı eşim ben sana bakarım dedi istemedi çalışmamı sonra hamilelik bebek falan oldu