Eşimin yalanı! kızlar yardım edin

Şaka gibisiniz ya.
Küçükken bebeği leylekler getirdiğine inanan çocuklar büyüyünce de çocuklarının rızkının yine leyleklerle geleceğini düşünüyor sanırım.
Bacım çalışın ya. Kocanda çalışsın sende çalış. Oturup internet başında kocam anamın verdiği harçlığı cukkaladı diye konu açacağına bağla bebeni sırtına git iş ara çalış.
"İnsana ancak çalıştığının karşılığı vardır"( Necm suresi- ayeti kerime) Gökten inmiyor o rızk yani.

konu sahibi ben sana inanamadım nedense. Yani yargılamak değil maksadım ama nereden tutsam elimde kaldı konun. bahsettiğin rakamlar 2 tl, 5 tl.
evet 5 tlye evine ekmek alırsın ama o kadar para da kimseden alınmaz bence, arabayı geç internet kullanıyorsun arkadaşım. Ne o interneti ne o arabayı kullanırım ne de ailemin evden çıkarken bana 5 Tl. vermesini kabul ederim.
Eşim ne yaptı ailemin verdiği para ile diyorsun da biz nereden bilelim ne yaptı? ama ben şunu biliyorum o parayla seni aldatamaz bence

Saka gibi ya.
Cidden saka gibi.
Arabayi satin. Ailenin yanina giderken kiralarsiniz. Ayda 1 gidersiniz olur biter.
Bir de ayin son haftasi boyleyiz demissin. Bu hayatın 4te 1i farkinda misin? Hayir kalan 3 hafta her gun bonfile mi yiyorsunuz? Yiyorsaniz ondan kisin yemiyorsaniz gecinemediginizi kabul edin. Ekmek parasi diyorsun ya hu.
Adam esinin ailesinden aldigi harcligi esinden saklıyor.
Savunulacak bir tarafi yok.

Birkaç zaman fazla özleyin ailenizi?
Satın arabanızı. 5tl ekmek parasına muhtaçsınız ama evde internet var. Altta araba var. Memlekete gidip geliyorsunuz. Eşiniz arkadaşlarıyla geziyor. 2 kuruş annenizin verdiğini arkadaşlarıyla yiyor.
Garip...

Çocuk doğduğundan bu yana bu kadar sıkıldık ondan böyle oldu. Birde çocuk doğmadan önce 1 buçuk sene boyunca her ay ailemin yanına şehir dışına gittik hem de her ay
Kendi cevaplarinla celisiyosun resmen cocukla rahatca ailene gitmek icin almadiniz mi onu ? Ben ayda 2 3 kez memleketime gidiyorum ama hic aklima araba almak gelmedi nedense arabam olsun ama 1 tlye muhtac olayim diye hic dusunmedim cunku.cocuk olduktan sonra neredeyse gitmemissiniz bile oncesindede iki yetiskin insan olarak otobuste gitseniz eksilmezdiniz herhalde hayatiniz bahaneler ustune kurulu heepp bahaneee

Arkadaşım bir eczaneye git bulantı hapı al sonra 15 saatlik yola gene gidersin.
Ne saçma bahaneleriniz var Allah aşkına.
O arabanın vergisinin, sigortasının kaç günlük ekmek paranız olduğunun farkında mısın?

Borç arabanın borcu falansa satmayın.halıyı kesip kilim yapmaya benzer.

Yoksa satıp borçları ödeyin.Aileniz gelebiliyormuş onlar gelsin.Ben çok özlüyorum derken emin olun yeryüzünde sizin gibi milyonlar var.hatta yurt dışında olanlar senelik veya 3 senede bir gelebiliyor.

Ben arabayla memlekete giderken uçaktan fazla masrafı.benzini yolda durup yemesi içmesi vs.

Otobüs beni de tutar. hatta arabayı ben kullanmazsam yine tutar ama hasretten ölsem otobüse razı gelirim, ilaç alırım vs.memlekette 650 km.

20 liraya da kimseye çiçek falan alamaz biraz kuruntu yapmışsınız.

Yalan söylemesi de kızarsınız diye.çünkü cüzdana kadar gösteriyormuş. ne kadar hesap sorduğunuzu siz düşünün.

Öncelikle bende yalnızım ve insanın yalnız olması ne demek bilirim..ikincisi o size oyalanayim diye diyor ama aynı zamanda onuinlada uğraşmamış olcaksınız diye yapıyor olabilir.Asla kocanız diye güvenmeyin bence takipte olun..

Esinizin arkadaslari ipsiz sapsiz herifler gibime geldi bu parayla daha once de soylendigi gibi kadina gidilmis eglenceye gidilmis olacagini sanmiyorum bu parayla ancak uyuşturucu kullanılmıştır. 5 10 liraya alıyor artık insanlar

ya bu arkadaş kaza yaptı yalanı hala işliyo mu şaşırdım doğrusu. Eşiniz büyük ihtimalle bi şeyler karıştırıyr.

aynı gun ıcınde bu kadr ne varms bu arkadslarda anlamadım gttı aksm gelıyo zatn ewe garaj donusu yıne ugruyo ne varms gel otr ewnde aılenle karnla cocgunla... dusuncesz erkekler.......

Ekmek almaya para yok, ama boş yere arabayla dolaşılıyor, hatta son mazotla arkadaşa "sapılıyor".

Bir de evdeki misafir bırakılıp arkadaşlarla buluşmaya gidiliyor, o da bi enteresan.

Tek sorun yalan değil yani.

Herkesin ekonomik durumu aile ilişkisi sizinki gibi olmak zorunda değil. Ne demek 5 lirayı çocuğa verseniz beğenmez almaz. Bu sizin fikriniz olabilir ama o beğenmediğiniz 5 lirayla evinin 5 günlük ekmek ihtiyacını karşılayan ailelerde var. Senin ailenden para kabul eden bi eşin olsa gözünde saygınlığını yitireceğinden de bahsetmişsiniz. Eşiniz gerçekten çok saygınmış bunu gördük. 500 liralık alışverişe sinirlenmiş valla helal olsun da şimdi bu örneğin konu sahibesine bi katkısı olmayacağı gibi sahada çok üzecektir. Neyse sizin amaçlınız yorumdan çok kendi mükemmel hayatından kesitler sunmaktı sanırım. İnşallah hiçbirzaman annenize babanıza muhtaç duruma düşmezsiniz eşinizle. Bol saygın evlilikler...

Eşim işte ekmek parasını dahi benden saklayınca bende gözü evin rızkını görmeyecek kadar olup bir kadına mı gitti diye düşündüm

Söz konusu para 20 tl ise hiç bir kadın tav olmaz kadına çay bile ısmarlayamaz bu seçeneği aklından çıkar derim. Ya bi markete girsen abur cubur 20 tl tutar para 1000 2000 tl degil ki yani.

20 lira saklayarak başka kadına gitmesi çok mümkün değil. Bir paket sigara alıp içmiştir belki arkadaşı ile dertleşip?
İçimi okumuşsunuz tam aynını yazacaktım
20 tl ile kadına gidilmesi

Konu Sahibi aklınıza en son bu gelmeli bence
Eşiniz muhtemelen gittiği arkadaşıyla harcadı o parayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…