Eşimin yalanı! kızlar yardım edin

Bende diyorum mazotu arkadaşlarına harcama mazot yoksa eve gel diyom nolmuş gittiysem diyo. Arabayı şehir dışına benim ailemin yanına rahat gidelim diye elimizde tutuyoz

Aynen beni ve çocuğu düşünse para aldığını saklamaz kendi keyfine harcamazdı

Kara kara ekmek nasıl alcam diye düşünüyo ama benim ailemin ona verdiği parayı almamış gibi ne parası diyo. En azından arkadaşımla yedik harcadım de. Niye saklıyo anlamıyom.

İddia oynamıştır. Son moda çünkü. Kolay para kazanma hırsı sardı ortalığı. Oynarken de bir şeyler içmiştir.
Resmen karısının ailesinden para alıp karısı ve çocuğuna değil arkadaşa harcıyor.

Siz maaşının ne kadarının borca gittiğini net olarak biliyor musunuz? Genelde kötü alışkanlığı olan adamlar böyle boş cüzdanla fakirlik edebiyatı yaparlar. Hep çalışırlar ama nedense hiç paraları olmaz.
O zaman ek iş yap dersin zor gelir üstelik.

Sürekli arkadaşlarının yanına gideceğine, ek bir iş bulup çalışsa eşiniz. En azından babanızdan annenizden harçlık almak zorunda kalmaz. Ekmek alacak parası olmayan adam, gider sebze halinde gece kasa indirir yine de kazanır o ekmek Parasını. Ayrıca sırf mazot Parasını veriyorlar diye arkadasa bu kadar minnet etmek de hoş değil. Ki zaten bir Kuruş parası yokken araba da gereksiz o da ayrı bir konu. Ailenizin harçlık vermesi, arkadaşlarının mazot alması falan bunları normalleştirmeyin. Yanlış olduğunu oturun Konuşun. Evli ve bir bebeği olan bir erkek biraz sorumluluğunu bilmeli. Bir de yalan söylüyor. Aldığı parayı gizliyor. Allah yardımcınız olsun.

Sözde arkadaşları mazot atıyomuş onla geziyomuş ne kadar doğru bilmiyom emin olamıyom. Bana param yok diye acındırıyo kendini

Belkıdde parayı harcamadı ve annenın sana para verecegını de bıldıgı ıcın senın elındekı parayı almak ıcın byle yaptı bence herseyı annene duyurma anlatma acıkcası esının senı aldattgını dusunmedım en fazla arkadaslaryla yemıştr zaten hayat pahalı bı markete ekmek ygurt almaya gır 15 tlden az harcayp cıkamazsn bir iki cay ıctyse bıtmıdtr parası kızarsn dıye sylememştr

Çok dedim eşime insanlar tatil günlerini aileleriyle geçirirler ama sen bizle değil arkadaşlarınla geçiriyosun dedim. Dinlemiyo hep aynı haftanın strestini atmam lazım hava alman lazım diyo

belli ki eşiniz o parayı arkadaşı ile yedi. şimdi de kızarsınız diye söyleyemiyor. zaten size harçlık olsun diye 5 lira verebilen aileniz eşinize en fazla kaç lira verebilir ki?

bence 5 liranın hesabını bile yapacak durumdaysanız siz de çalışmayı düşünün.
maksat küçümsemek değil kesinlikle. yokluk nasıl bişey çoğu kişi biliyodur burada. ama dediğim gibi siz de elinizi taşın altına koyun biraz. boş cüzdanı göre göre kocanızdan ekmek parası beklemeyin evinizde.

Hepsini dedim canım dinlemiyo erkek adam evde duramaz diyo dinlemiyo beni. Arkadaşlarına daha çok değer veriyo demek ki

Aynen canım kocam sadece kendi keyfini düşündü bıktım arkadaş çevresinden

Işte ben gurbette gelinim diye ailemin yanına rahat gidelim diye geçen sene almıştık arabayı. Eşim ergenlikten çıkamamış demek ki

20 tl ile capkinlik falan yapilmaz arkadasim esin icin parasizlik caresizlik tavan yapmis bu kadar borcun icinde araba nedir bunuda anlamadim ya arkadasiyla gezmesi ergenler gibi ona ne demeli bilemedim
Işte arabayı şehir dışına benim ailemin yanına rahat gitmek için geçen sene aldık

Canım 2.çocuğu asla düşünmüyom zaten. Ailem ona 20 tl de olsa para verdiği halde onu arkadaşlarıyla yiyip bana hiç param yok deyip boş cüzdan göstermesinden dolayı parayı harcadığına kızıyorum. Çünkü ailemden para almadan 1 gün önce ekmek param yok deyip kendini acındırmıştı üstelik. Sebep bu canım yoksa durduk yere parayı nereye harcadı diye arkasına düşmezdim

• Esiniz nasıl bu radde geldi?
  • Çocuk için borclar ıcınde birikim yapmadan nasıl cesaret edebildiniz?
  • Bebeğinizin İhtiyaclarının fınansmanını sağlaması; tam zamanlı olarak sevgi ve emek sarfetmesi gerekirken; hala arkadaş derdinde mi??
  • Haftada bir gün özgürlük isteyen adam size fırsat tanıyor mu??
  • Çocugu evde sen büyüt, ihtiyaclarını senin ailen karşılasın; Sana gelince ekmek parası bile yok, Nereye harcandığı bile belli olmayan parayı kazandığı işi ve istediğinde gidebileceği arkadaşları var. Farkedebiliyor musunuz_?
  • Eşiniz için iyi bir baba diyebilir misiniz?
  • Ailenizin verdiği parayı eşinizin nereye harcadıgının mühim oluşu; sizi aldatma olasılıgının sizi korkurtmasından mı? Yalandan dolayı mı?

Ya cnm çok pardon da 5 tl ne yaa bizim çocuk kabul etmiyor bu parayı ailen nasil verdi sen nasıl aldin kafamda deli sorular

Esine ne verdiler acaba 5 10tl ise kavga etme bence

Canım eşimin bu haftada 1 gezmelerinden dolayı çok kavga ettik çok konuştum ama dinlemiyo yoksa bu durumdan çok rahatsızım nolmuş çıktıysam diyo

Ben eve girer girmez şuna paraverdim buna paraverdim hiç param kalmadı diye konuşan adamlardan şüphe ediyorum.

Arkadaşımın eşi de böyle. Onlarda borç ödüyor. Adamda surekli bu ağızlar ama bir adam parası yoksa borç icindeysearkadaşları ile neden gezip tozar. 2 kere arkadaşı ismarlar ise bir kere adamısmarlar. Otur evinde bedava çay iç tv izle ozaman. Benim düşüncem

1.kadını yokluyor böyle erkekler. Yani her kadın kirli cıkıdır kötü gün için3 5 kenarında vardır.

2. Nekadar az param var bilsin ki harcama yapmasın zaten ben dışarıda harcıyorum der.

emin olun ne zengin ne yakisikli bekar insanlar var disarda. eger biri bula bula sizin esinizi buluyosa al tepe tepe kullan bide mazot at ilk sagdan da sap de ama ekle lutfen "bana giderken sunu soyle o 20 tl yi naptin? " ve simdi git de...
Haklısınız ama bu devirde maddiyat olmasa da 2 tatlı söze bile inanan bayanlar var korktum belki de aldatılmaktan bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…