Eşimin yalanı! kızlar yardım edin

sapma ne onu bi çozebilsem yorum yapicamda :)
ailene ne kdr surede bi gidiyorsunuzki bunun için araba aldiniz
araba rahatlik ihtuyaç tabide ilkanin varsa alirsin
mazot bo$ evde ekmek yok , buyuk ihtimalle onunda borcu vardir biraz tutarsiz bi konu olmus

20 tl den once bi dunya sorun var sizde
ikinci kadin parasiz erkegi napsin , soyle zengin para yedrici biri olacakda esin onu kafalayacak olacak sana ikinci kadin
ama o zamanda esinin cebinden parasi eskik olmazdi ikinisde rahata ererdiniz :)

Önleyemedim çok uğraştım illa her hafta sonu gidiyo. Bütün hafta yoğun çalışıyorum haftada birgün stres attıysam nolmuş diyo. Kumarı sormuştum benden bekleme böyle bişey demişti ordan biliyom.Ama kadın konusu yapmam demişti ama hareketleri şüpheli gibi

20 lirayla kadına gidilmez ki..
arkadaşıyla yemiştir.

Bısey soyleyecegım aılenız sıze 5 tl verecek kadar durumları bellıyse esınıze kac tl vermıs olabılırler kı o paranın pesıne dusuyorsunuz.

Meraba kızlar moralim çok bozuk stresten mideme ara ara garip bir ağrı giriyor. Sorun eşim. Eşimle borçlarımızdan dolayı ayın sonunu zor getiriyoruz biraz sıkılıyoruz o yüzden. Eşim daha birkaç gün önce cumartesi günü cebimde 2 lira param kaldı pazartesi günü eve nasıl ekmek alcam kara kara düşünüyorum dedi. Bende üzülme bir çare bulunur dedim konu kapandı.Aynı gün akşam birkaç saat sonra benin annemler geldi bize şehir dışından neyse yatıldı ertesi gün pazar gündüz eşim evden gitti arkadaşlarının yanına eve akşam biraz gecikti annemlerin evden çıkmasına dakikalar kala geldi. Hatta kızdım niye geciktin diye arkadaş kaza yaptı arabasını halatla benim arabaya bağlayıp çektim dedi annemlere kusura bakmayın dedi neyse dedim. Eşim annemlere ısrar etti sizi garaja ben bırakcam diye neyse bıraktı ben bebeğim olduğu için garaja gidemedim evde uğurladım.Eşimin durumunu bildiğim için nasıl hangi parayla mazot atıp ailemi garaja bırakcak diye düşünüyordum arkadaşlarına gittiği zaman arkadaşları eşimin arabaya mazot atıyolar eşimde onlarla gezip mazotu bitirip geliyo eve neyse ama kendi kendime ailem yolda eşime para verir onla mazot atar giderler dedim. Neyse eşim ailemi garaja bırakmış beni aradı biraz daha geçikcem arkadaşa sapcam diye tamam dedim.Eve geldi arabada mazot kalmadı hiç param yok mazot attırcak deyip boş cüzdanını gösterdi bana en son mazotla garaja gittim arkadaşa saptım bitti dedi. Üzüldüm annemin giderken elime tutuşturduğu 5 lirayı birkaç gün ekmek parası yap diye eşime verdim. Ertesi gün annemi aradım durumu anlattım anne siz eşime garaja giderken para verdiniz mi diye merak edip ısrar ettim sordum o da garajda inince bir miktar verdik dedi. Benim anlamadığım eşim arabadaki son benzinle garaja gitmiş ama garajda ailem para vermiş sonra garajın yakınındaki arkadaşa sapmış ama eve gelince bana param yok deyip boş cüzdan gösteriyo. Ailemin verdiği paradan bana söz etmiyo. Ben rahat edemedim annemle konuştuktan sonra eşime msj atıp garajda hiç eline para geçmedi mi o paraya noldu da eve gelince param yok dedin diyorum ne parası diyo kim dedi sana para aldığımı diyo almamış gibi davranıyo naptın garaj dönüşü mazot mu attın diyorum hayır diyo arkadaşına mı verdin diyorum hayır diyo ne parasını söylüyon sen diyo. Kızlar mazot atmadıysa arkadaşa vermediyse bu para nereye gitti ne saklıyo benden delircem ya.Arkadaşına yemek mi ısmarladın diyorum harcadın mı diyorum konuyu değiştirmeye çalışıyo.Bu para uçmadı ya.Yanlış anlaşılmasın ben para derdinde değilim ama yalan var burda.Açık açık ben şuna harcadım buna harcadım ondan bitti eve boş cüzdanla döndüm dese bu kadar kızmam. Ama adam para aldığını bile inkar eder gibi konuşuyor. Kızlar bu para nereye gitmiş olabilir. Eşim benden ne saklıyo olabilir fikirlerinize ihtiyacım var nolur yardım edin teşekkürler..
eşinin arkadaş ortamı garip geldi bana arabaya benzin atıp gezmekte evli barklı adam evine baksın gezecekse de senle gezsin bir zahmet çk yakın arkadaşları varsada arada bir araya gelip bir yerlerde ıtursun ne biliyim arabaya benzin atıp gezmek bana araba kız tavlamaya çalışan erkekleri hatırllatıyor. onun haricinde eşin o parayı yedi arkadaşlarıyla sana birşey diyemior

Sanırım arkadaşları bekar. Bekar değilse eşlerle hep birlikte görüşülmeli. Yada bekar arkadaşlarıyla görüştürmeyin. Siz de iyi rahatsınız çıkacak akşama kadar gelmeyecek ben evde sakin oturacam :) sizi de gezdirsin. Siz kıyamıyosunuz ama arkadaşlarıyla para harcayıp geziyo

Ananem derdi, biraz müstehcen ama, 'ekmeği yok yemeye, atla gider sıçmaya'

Ekmek parası yok, araba var. Cebinde parası olmayan bir adamın arabasının olması ve boş boş gezmesi, eşinizin çok ama çok sorumsuz olduğunu gösteriyor.
Ekmek parası yok ama akşamları arkadaşlarla takılmak var. Takılmak boş boş oturarak olmaz, yenir, içilir.
Ekmek parası yok, gece vakti, küçük bebeğiyle seni evde tek başınıza bırakıp, arkadaşlarına sapmak var. Bu ne rahatlıktır.

EŞİNİZ VE EŞİNİZİN ARKADAŞ ÇEVRESİ HİÇ TEKİN GELMEDİ.

ozur dilerim ama adami bezdirmissiniz. farkinda misiniz uzattiginiz konu 20 tl 20 bin degil.... adama 5 yasindaki cocuga hesap sorar gibi 20 liranin hesabini sormaniz ayip. 20 tl ile bara gidip eglenecek kumar oynayacak degil. kendinize gelin bence. anladim arkadaslaroyla gezmesi soru sizin icin ama parayi kpnusmaya katmayin bence. ne yapti bu 20 tl yi diyip dururken insan biraz cekinir. saka mi yapiyorsunuz? sorun esinizin sapsiz uzum gibi gezmesi 20 tl degil...onu da daraltmadan konusun bence. ama para olmadan saadet olmuyor bu da kissadan hisse oldu sanirim... trilyonlar degil kastim ama insanin borcsuz huzurlu yasamasi gerek cebinde parasi oasi gerek ki huzuru da olsun... umarim en kisa zamanda durumunuz duzelir. nacizane bisey soylemek istiyorum asla 2. cocugu yapmayin... allah yolunuzu acik etsin....

tepkileriniz çok ilginç
konu burada paranın miktarı mı sizce
isterse 1 lira olsun ortada gizlenen inkar edilen bir durum var
burada söz konusu bunu inkar etme sebebi

Meraba kızlar moralim çok bozuk stresten mideme ara ara garip bir ağrı giriyor. Sorun eşim. Eşimle borçlarımızdan dolayı ayın sonunu zor getiriyoruz biraz sıkılıyoruz o yüzden. Eşim daha birkaç gün önce cumartesi günü cebimde 2 lira param kaldı pazartesi günü eve nasıl ekmek alcam kara kara düşünüyorum dedi. Bende üzülme bir çare bulunur dedim konu kapandı.Aynı gün akşam birkaç saat sonra benin annemler geldi bize şehir dışından neyse yatıldı ertesi gün pazar gündüz eşim evden gitti arkadaşlarının yanına eve akşam biraz gecikti annemlerin evden çıkmasına dakikalar kala geldi. Hatta kızdım niye geciktin diye arkadaş kaza yaptı arabasını halatla benim arabaya bağlayıp çektim dedi annemlere kusura bakmayın dedi neyse dedim. Eşim annemlere ısrar etti sizi garaja ben bırakcam diye neyse bıraktı ben bebeğim olduğu için garaja gidemedim evde uğurladım.Eşimin durumunu bildiğim için nasıl hangi parayla mazot atıp ailemi garaja bırakcak diye düşünüyordum arkadaşlarına gittiği zaman arkadaşları eşimin arabaya mazot atıyolar eşimde onlarla gezip mazotu bitirip geliyo eve neyse ama kendi kendime ailem yolda eşime para verir onla mazot atar giderler dedim. Neyse eşim ailemi garaja bırakmış beni aradı biraz daha geçikcem arkadaşa sapcam diye tamam dedim.Eve geldi arabada mazot kalmadı hiç param yok mazot attırcak deyip boş cüzdanını gösterdi bana en son mazotla garaja gittim arkadaşa saptım bitti dedi. Üzüldüm annemin giderken elime tutuşturduğu 5 lirayı birkaç gün ekmek parası yap diye eşime verdim. Ertesi gün annemi aradım durumu anlattım anne siz eşime garaja giderken para verdiniz mi diye merak edip ısrar ettim sordum o da garajda inince bir miktar verdik dedi. Benim anlamadığım eşim arabadaki son benzinle garaja gitmiş ama garajda ailem para vermiş sonra garajın yakınındaki arkadaşa sapmış ama eve gelince bana param yok deyip boş cüzdan gösteriyo. Ailemin verdiği paradan bana söz etmiyo. Ben rahat edemedim annemle konuştuktan sonra eşime msj atıp garajda hiç eline para geçmedi mi o paraya noldu da eve gelince param yok dedin diyorum ne parası diyo kim dedi sana para aldığımı diyo almamış gibi davranıyo naptın garaj dönüşü mazot mu attın diyorum hayır diyo arkadaşına mı verdin diyorum hayır diyo ne parasını söylüyon sen diyo. Kızlar mazot atmadıysa arkadaşa vermediyse bu para nereye gitti ne saklıyo benden delircem ya.Arkadaşına yemek mi ısmarladın diyorum harcadın mı diyorum konuyu değiştirmeye çalışıyo.Bu para uçmadı ya.Yanlış anlaşılmasın ben para derdinde değilim ama yalan var burda.Açık açık ben şuna harcadım buna harcadım ondan bitti eve boş cüzdanla döndüm dese bu kadar kızmam. Ama adam para aldığını bile inkar eder gibi konuşuyor. Kızlar bu para nereye gitmiş olabilir. Eşim benden ne saklıyo olabilir fikirlerinize ihtiyacım var nolur yardım edin teşekkürler..
Eşin çalışıyor mu??
Ayrıca annen ona neden para veriyor ki??

Eşin o arabayı satsın ,böylece ekmek alacağı parayı benzine mazota vs. harcayamaz.

anneniz size ihtiyacınız var diye 5tl vermiş.
damada en fazla nekadar verebilecek ki..
sorun burada yalan dolandan ziyade aranızdaki iletişim..
eşler birbirlerini bilmeli ama insanları azıcık rahat bırakın.. huzursuz etmeyin..
bukadar durumunuz kötüyse satın arabayı olsun bitsin..
benzin almaya para yoksa, araba olsa ne olur olmasa ne olur. masrafları cabası

Allah yardımcınız olsun 5 tl ye 20 tl ye Muhtaç edenler utansın 5 tl nedir Allah aşkına küçümsediğim için demiyorum hepimizin durumu aynı trilyonların Konuşulduğu bir ülkede 5 tl nin Hesabını Kitabı'nı yaptırıyorlar bize..

Parasızlık insana çok saçma şeyler yaptırabilir Allah korusun...Ama sizin durumunuzda eşinize acıdım açıkçası ne yalan söyleyeyim...Bana ailen sen al bu parayı biz söylemeyiz verdiğimizi demişler gibi geldi. Bu sebeple eşin paradan habersizmiş gibi davranıyor, gururu incinmesin diye. Ama böyle bir durumda çok ihityaç varken kafasına göre rahatlamak için dahi olsa bu parayı harcaması hoş olmamış...Biz de yeni evliyiz ve maddi açıdan zorlu günler geçiriyoruz. Eşimin batmak üzere olan şirketinden 2 ay maaş alamadığı oldu. Ama eline geçen 10 tl 20 tl ne olursa olsun eve harcadı. Çok şükür şu anda yeni bir iş buldu hem de çok iyi bir yerde. Diyeceğim o ki bu günler geçiyor. Ama şüphenin seni ele geçirmesine izin verme. Bu günler geçiyor ama bu günlerde yaşananların hatırası kalıyor.

Eğer 5 TL.'nin hesabını yapacak duruma gelmişsem arabamı satarım. Size de tavsiye ederim. Araba sadece mazot doldur gitsin olmuyor. Bunun bakımı, sigortası, parça değişimi, yağı, bilmemnesi bitmez ki.

Saklaması hiç olmamış !!
Üstelik ailenden gelen bir para doğru getirip al hayatım bununla geçinelim demesi lazım bir müddet.
Sıkıntınızın bilincinde !
Ha bunuda geçtim madem paran yok ne işin var arkadaş
sapmasında Gitmeyiver
Eşiniz çok rahat bu rahatlık insanı kasar....

Allah esine akil fikir versin.
arabayi satin, belli ki sizden cok onun isine yariyor.

bu konu bana kusura bakmayın ama çok saçma geldi.konun başından beri sizde hissettiğim şey kıskançlık yani siz sırf annemlere gidicem diye araba lazım diyorsunuz,bekarlık borcu önemli değil bir şekilde ödüyoruz diyorsunuz ama 5 lira 10 liranın hesabını yapıyorsunuz ,bekarlık borcu da borç onun parası gökten zembille inmiyor ayrıca anneniz eşinizi çok savurgan birisi olduğunu bilse ona değil size verirdi parayı demekki öyle birşey de yok.bu kadar maddiyat düşünüp hesap yapıyorsanız girer bir işe çalışırsınız giremiyormusunuz evde bişeyler yapıp eşinize katkıda bulunabilirsiniz.20 tl mazotla 10 tl mazotla nereye gidiyor bu araba mazotu atınca iş bitiyormu yapmayın Allahaşkına ya

X