Eşimin yalanı! kızlar yardım edin

Ayranı yok içmeye atla gider s*çmaya resmen.Ekmek alıcak para yok yakıt alıcak para yok ama eşiniz arkadaşa sapıyor. sapmakta neyse yani.Üstüne karısının annesinden para alıp aldığı parayıda kadının kızından saklıyor.Valla eşiniz parayı nereye harcadı bilemem.Ama şundan eminimki eşiniz evliliğin sorumluluğundan ve bi aileye bakma yükümlülüğünden çok sıkılmış. O yüzden eline geçen parayı kendi keyfi için harcayıp sizede para yokki diyip sıyrılıyor.Eline geçen parayı sizinle paylaşarak cebindeki paranın miktarını düşürmekten yana değil yani hiç.Onu anladık.Maşallah,utanmazlıkta zirve.

Cebinde 2 tl kalan adam, birkaç gün sonra evime nasıl ekmek götüreceğim diyor ama arkadaşının arabasını çekiyor, onlarla takılıyor.
Merak ettim onlarla geçirdiği zamanda hava mı yakıyor bu adam?
Bütün gün ne yiyip ne içiyor?
Ama eve gelince her şey tükenmiş, ailenizin verdiği az bir meblağ olsa dahi bitmiş oluyor.
Apaçık yalan söylüyor, size iyice durumunuzu kötü gösterip kendini acındırıyor.
Günümüzde hiçbir adam cebinde kuruş yokken sokağa adım atmaya cesaret edemez, hele de arabasını dışarı çıkarmaya hiç...

Bazen takmamak lazim,cünkü olan bize oluyor onlarin umrunda bile degil.Bosver hic dusunme kendini yipratma hersey olacagina variyo ne yaparsa kendine yapar...

Önleyemedim çok uğraştım illa her hafta sonu gidiyo. Bütün hafta yoğun çalışıyorum haftada birgün stres attıysam nolmuş diyo. Kumarı sormuştum benden bekleme böyle bişey demişti ordan biliyom.Ama kadın konusu yapmam demişti ama hareketleri şüpheli gibi

Paranın miktarını sormamın nedeni maddi durumunuz oldukça sıkıntılı herhalde, yoksa yaptığı harcamayı kuruşuna kadar size anlatmasını beklemezdiniz. Allah yardımcınız olsun. En kısa sürede eşiniz de siz de daha iyi bir iş bulursunuz inş

Hani yalanı beni çok üzdü. En azından hata yaptım harcadım pişmanım dese bu kadar kızmazdım. Kaç defa dedim kendisine senden başka arabası olan yok niye hep sen bindiriyon arabana diye dinlemiyo nolmuş sanki diyo

Valla gonca şimdi biz buradan kadın var kesin diyemeyiz.. Malum duru görü yeteneği herkeste yok
30 Tl ile çapkınlık yapsa ne yapar, kadını yemeğe götüremez, eğlenceye gidemez.. Muhtemelen arkadaşları olacak kişilere rızkınızı peşkeş çekiyor.. Sigara alkol varsa zaten 20-30 tl 1 gün yetmez..
Bebeğin falan yoksa, işe gir çalışmıyorsan.. Eğer böyle serseri arkadaşlarına takılmaya devam edersede restini çek..
Yani 14 no lu mesaja bakarsan Wolfrog ablanın avatarını görürsün.. İşte ondan..

Evet niye yalan söyledi anlamıyorum. Bana yalan söyleyecek kadar gizlediği ne olabilir düşünmekten mahvoldum

ailen sürekli böyle harçlık veriyorsa ortaya çıkacağını düşünmedi demek ki.aldığı parayı da arabaya mazot atmış gezip tozmuştur arkadaşlarıyla. ekmek alacak param yok diyor,sanki bir evin ihtiyacı sadece ekmekmiş gibi,o evde bebek var herşeyden öte ,eline geçen parayıda hiç umursamayıp harcıyor.sizi aç bırakma pahasına hemde.bu ödediğiniz borç neyin borcu sakıncası yoksa merak ettim.

20 lira saklayarak başka kadına gitmesi çok mümkün değil. Bir paket sigara alıp içmiştir belki arkadaşı ile dertleşip?
Onu da sordum konuyu değiştiriyo eşim sigara içmiyo zaten. Ne var bu kadar saklicak anlamıyom Kalktı bir kadına gül mü aldı naptı artik

Siz çalışıyor musunuz? Anladığım kadarıyla hayır. Bence sorun yalan değil burda maddi sıkıntı, eşiniz ne iş yapıyor bilmiyorum ama sizde bir iş bulup eşinize katkıda bulunsanız?

Çünkü ekmek parasından bahsediyorsunuz yalan söylenen para ile ilgili olarak. Eşiniz de bunalmıştır, erkek için yetememe ailesine bakamama psikolojik olarak ağır olmalı. Dertlenip alkol almış olabilir, arkadaşı ile birer çay sigara içmiş olabilir. Bu kadarını da karısına anlatmak istememiş olabilir.

Kredi borcu canım 3 bankaya ödüyoz her ay. Evlenince 2 kredi çekti biri bekarlık borcu. Arabaya mazot atmadım arkadaşa vermedim parayı diye inkar ediyo. Bu para uçtu mu o zaman

Eşim alkol kullanmıyo. Bebeğim daha 6 aylık bakacak kimse yok ben bakiyorum

Kredi borcu canım 3 bankaya ödüyoz her ay. Evlenince 2 kredi çekti biri bekarlık borcu. Arabaya mazot atmadım arkadaşa vermedim parayı diye inkar ediyo. Bu para uçtu mu o zaman

gidip bir yerde karnını doyurmuştur.lokantada yemek yedim ama size ekmek parası bırakacak param yok diyemeyeceği için susuyo bence.bu kadar bunalana kadar arabasını satsaydı keşke .

İçki içiyorsa kullanılıyor olabilir.bazı tipler vardır kuytuda dağda bayırda içer ve araçla gider.araç sahibinin en ulvi görevi onları tam tekmil toplayıp sonrasında aldığı yere bırakmaktır.

Araba satılırsa (el ayaktır ihtiyaçtır kabul ama) o zaman o arkadaşlar dönüp bakmazlar nerdesin diye.

O parayı yemiş , borç vermiş veya saklıyor olabilir.Bundan sonra aileniz vermesin veya size versin veriyorsa en azından canınız sıkılmaz .

6 aylık bebeğim var canım bakacak kimse yok. Eşim sigara alkol kullanmıyo. Para bir kadına çiçek almaya yetiyo ama bana bunu yapar mı bilmiyorum. Açık açık arkadaşlarla harcadım dese bu kadar canım yanmıcak niye saklıyo anlamıyom

Sizin öncelikli sorununuz eşinizin vurdum duymazlığı olmalı
Evde bir bebek var ekmek alacak para yok ama Eşiniz stres atma peşinde ve sizde bu durumu gayet normal karşılıyor sunuz
anlattıklarınız çok garip geldi bana
20 TL ile en fazla dediğiniz gibi mazot alıp arkadaşına sapmıştır ( yanlış kelime)
Kadın konusunda da için rahat olsun cebinde parası olmayan adam birde evli ise hiç bir kadın tarafından çekici bulunmaz

Anneme dedim zaten bundan sonra eşime para vermeyin böyle yaptı diye tamam dedi.

Eşim alkol kullanmıyo. Bebeğim daha 6 aylık bakacak kimse yok ben bakiyorum

Peki siz bilirsiniz. Çalışıp bebeğini bakıcıya emanet eden milyonlarca kadın var ama sizin tercihiniz bu , üzerinde yorum yapmayacağım.

Sadece soruna döneyim eşin ne başkasına gitmiştir o kadarcık para ile ne de kumar oynamıştır. 20 lira ile arkadaşına bir çorba ısmarlamıştır, bir çay içmişlerdir bu kadar.
Eşinize maddi anlamda hiçbir yardımınız yokken kuruşuna kadar harcadığı paranın hesabını sormanızı hiç doğru bulmuyorum.

Borcunuz ta bekarlık borcu imiş, çalışıp borcu kapatıp çocuk düşünebilirdiniz, maddi olarak bebeğin ek gıdası bezi bilmem nesi var siz 5 lirayı 3 günde harcamaktan bahsediyorsunuz ama çalışmaya da ihtimal dahi vermiyorsunuz.

İnternetiniz var internete girecek bir telefon bilgisayar yada tablet var elinizin altında. 3 güne 5 lira dan bahsedince , kayıp 20 liranın üstünde bu kadar durunca bunlar aşırı lüks geldi bana.

Yeni üyelik ilk konu, bana hiç inandırıcı gelmedin doğrusu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…