- 10 Ocak 2016
- 271
- 310
-
- Konu Sahibi Yokgibiyim
6 aylık bebeğim var canım bakacak kimse yok. Eşim sigara alkol kullanmıyo. Para bir kadına çiçek almaya yetiyo ama bana bunu yapar mı bilmiyorum. Açık açık arkadaşlarla harcadım dese bu kadar canım yanmıcak niye saklıyo anlamıyom
Canım normal karşılamıyorum aslında da önleyemedim illa her hafta gidiyo arkadaşlarının yanına. Sapma kelimesini de o ağzıma doladı.aldatcak insan evli olduğunu söylemez ki zaten bir çift sözle kandırırSizin öncelikli sorununuz eşinizin vurdum duymazlığı olmalı
Evde bir bebek var ekmek alacak para yok ama Eşiniz stres atma peşinde ve sizde bu durumu gayet normal karşılıyor sunuz
anlattıklarınız çok garip geldi bana
20 TL ile en fazla dediğiniz gibi mazot alıp arkadaşına sapmıştır ( yanlış kelime)
Kadın konusunda da için rahat olsun cebinde parası olmayan adam birde evli ise hiç bir kadın tarafından çekici bulunmaz
Sağol canım inşallah. Anlaşılan gereksiz yere harcadıGereksiz bir yere harcadı ise sen kızarsın diye söylememiştir
İnşaallah bir an önce maddi sıkıntılarınız dan kurtulur sunuz
Meraba kızlar moralim çok bozuk stresten mideme ara ara garip bir ağrı giriyor. Sorun eşim. Eşimle borçlarımızdan dolayı ayın sonunu zor getiriyoruz biraz sıkılıyoruz o yüzden. Eşim daha birkaç gün önce cumartesi günü cebimde 2 lira param kaldı pazartesi günü eve nasıl ekmek alcam kara kara düşünüyorum dedi. Bende üzülme bir çare bulunur dedim konu kapandı.Aynı gün akşam birkaç saat sonra benin annemler geldi bize şehir dışından neyse yatıldı ertesi gün pazar gündüz eşim evden gitti arkadaşlarının yanına eve akşam biraz gecikti annemlerin evden çıkmasına dakikalar kala geldi. Hatta kızdım niye geciktin diye arkadaş kaza yaptı arabasını halatla benim arabaya bağlayıp çektim dedi annemlere kusura bakmayın dedi neyse dedim. Eşim annemlere ısrar etti sizi garaja ben bırakcam diye neyse bıraktı ben bebeğim olduğu için garaja gidemedim evde uğurladım.Eşimin durumunu bildiğim için nasıl hangi parayla mazot atıp ailemi garaja bırakcak diye düşünüyordum arkadaşlarına gittiği zaman arkadaşları eşimin arabaya mazot atıyolar eşimde onlarla gezip mazotu bitirip geliyo eve neyse ama kendi kendime ailem yolda eşime para verir onla mazot atar giderler dedim. Neyse eşim ailemi garaja bırakmış beni aradı biraz daha geçikcem arkadaşa sapcam diye tamam dedim.Eve geldi arabada mazot kalmadı hiç param yok mazot attırcak deyip boş cüzdanını gösterdi bana en son mazotla garaja gittim arkadaşa saptım bitti dedi. Üzüldüm annemin giderken elime tutuşturduğu 5 lirayı birkaç gün ekmek parası yap diye eşime verdim. Ertesi gün annemi aradım durumu anlattım anne siz eşime garaja giderken para verdiniz mi diye merak edip ısrar ettim sordum o da garajda inince bir miktar verdik dedi. Benim anlamadığım eşim arabadaki son benzinle garaja gitmiş ama garajda ailem para vermiş sonra garajın yakınındaki arkadaşa sapmış ama eve gelince bana param yok deyip boş cüzdan gösteriyo. Ailemin verdiği paradan bana söz etmiyo. Ben rahat edemedim annemle konuştuktan sonra eşime msj atıp garajda hiç eline para geçmedi mi o paraya noldu da eve gelince param yok dedin diyorum ne parası diyo kim dedi sana para aldığımı diyo almamış gibi davranıyo naptın garaj dönüşü mazot mu attın diyorum hayır diyo arkadaşına mı verdin diyorum hayır diyo ne parasını söylüyon sen diyo. Kızlar mazot atmadıysa arkadaşa vermediyse bu para nereye gitti ne saklıyo benden delircem ya.Arkadaşına yemek mi ısmarladın diyorum harcadın mı diyorum konuyu değiştirmeye çalışıyo.Bu para uçmadı ya.Yanlış anlaşılmasın ben para derdinde değilim ama yalan var burda.Açık açık ben şuna harcadım buna harcadım ondan bitti eve boş cüzdanla döndüm dese bu kadar kızmam. Ama adam para aldığını bile inkar eder gibi konuşuyor. Kızlar bu para nereye gitmiş olabilir. Eşim benden ne saklıyo olabilir fikirlerinize ihtiyacım var nolur yardım edin teşekkürler..
Bir de 6 aylık Bebek varmışlütfen kusura bakmayın hiç kötü niyetim yok sorarken ama cebinizde 2 tlniz yoksa olmayacaksa, eşiniz annenizden harçlık alacak buna rağmen altında araba olacaksa neden evlendiniz?
ben cesaret edemiyorum, nişanlıyım ama düğün tarihi belirlemedik daha kendi ekonomimi düşündüğümden, nasıl cesaret ettiniz?
annenler sizi o halde görüp nasıl ekmek parası bulamayacak haldeyken evlerine götürüp en azından bir müddet herşey düzelene kadar onlarla kalmanızı sağlamıyorlar.
bence bunlar eşinizin 20 tl yi nerede harcadığından daha önemli konular.
Canım normal karşılamıyorum aslında da önleyemedim illa her hafta gidiyo arkadaşlarının yanına. Sapma kelimesini de o ağzıma doladı.aldatcak insan evli olduğunu söylemez ki zaten bir çift sözle kandırır
Bir de 6 aylık Bebek varmış
Canım ben yeni üye sayılmam oldu birkaç ay. Bakıcılara güvenmiyorum. Benim kendi annem çalışıyo bebeğin her eksiğini alıyor sağolsun. Ben çalışıyomuşum gibi ailem evime destek veriyo. Yoksa arabadır internettir telefondur nerden olcak biz ayın sonuna doğru sıkışıyoruz maddi açıdan.Onu da bir şekilde idare ediyorduk. Evlendiğimizde eşimin bekarlık borcunun üstüne 2 borç daha yapcanı bilemezdim ki. Bir de eşim çocuk diye tutturdu çocuk rızkıyla gelir doğuma kadar borçlar hafifler dedi öylelikle çocuk düşündük. Ama sonradan sıkıntıya düşceğimjz belli değildi. İnterneti gurbette gelinim kimsem yok arkadaşım yok oyalanim diye aldı eşim.Arabayı da şehir dışına benim ailemin yanına rahat gitmek için aldık. Evimiz zaten kira böyle işte. Bir de ben zamanında çok işe girip çalışmak istedim hatta iş aradım sokak sokak alan olmadı eşim ben sana bakarım dedi istemedi çalışmamı sonra hamilelik bebek falan olduPeki siz bilirsiniz. Çalışıp bebeğini bakıcıya emanet eden milyonlarca kadın var ama sizin tercihiniz bu , üzerinde yorum yapmayacağım.
Sadece soruna döneyim eşin ne başkasına gitmiştir o kadarcık para ile ne de kumar oynamıştır. 20 lira ile arkadaşına bir çorba ısmarlamıştır, bir çay içmişlerdir bu kadar.
Eşinize maddi anlamda hiçbir yardımınız yokken kuruşuna kadar harcadığı paranın hesabını sormanızı hiç doğru bulmuyorum.
Borcunuz ta bekarlık borcu imiş, çalışıp borcu kapatıp çocuk düşünebilirdiniz, maddi olarak bebeğin ek gıdası bezi bilmem nesi var siz 5 lirayı 3 günde harcamaktan bahsediyorsunuz ama çalışmaya da ihtimal dahi vermiyorsunuz.
İnternetiniz var internete girecek bir telefon bilgisayar yada tablet var elinizin altında. 3 güne 5 lira dan bahsedince , kayıp 20 liranın üstünde bu kadar durunca bunlar aşırı lüks geldi bana.
Yeni üyelik ilk konu, bana hiç inandırıcı gelmedin doğrusu...
Canım eşimin sadece bir bekarlık borcu vardı evlenince sonradan 2 borç daha yapcağı belli değildi ani oldulütfen 3 kredi borcu ödemenizi bahane göstermeyin, krediler bittikten sonra evlenseydiniz, biz gerizekalımıyız borçların bitmesini bekliyoruz?
altınıza araba çekmeyi biliyosunuz, o bebek hiç hastalanmayacak mı? hiç giysiye ihtiyacı olmayacak mı? hiç bezi bitmeyecek mi? 2 lira ya 20 lira 30 lira, bebeğim olsa bankada ani masrafları için ona harcayacak birikmişim olmasa rahat etmezdim. ormanda mı büyüyo artık çocuklar haberimiz mi yok?
inanılmaz sinirlendim bebek için kendimi tutamıyorum.
hala da adam bana yalan mı söyledinin peşindesiniz... yani şu içinde bulunduğunuz ortamda en son dert edilecek şey bu. bişey demiyorum.
Rahat değilim ama eşimi uzaklaştıramadım bir türlü dışardanekmek alcak paranız yok ama arkadaşlarla arabaya mazot atıp dolaşmalar var
arkadaşa sapmalar var(o nasıl bi ifadeyse sapmak)
paraların bianda sapmalar arası kaybolması var
var da var.
o ne rahatlık öyle.
anlamıyorum ki nasıl geniş olup rahat bırakabiliyosunuz.
aileniz sizdeyken adam arkdaşlarıyla takılıyo falan bana bi garip geldi. hayırlısı
Rahat değilim ama eşimi uzaklaştıramadım bir türlü dışardan
Canım arabayı biz ben gurbette gelinim ailemin yanına şehir dışına rahat gelip gidelim diye aldık. Eşimin sadece bekarlık borcu vardı o da çok fazla sorun değildi ama evlenince sonradan eşimin 2 borç daha yapcanı bilmiyodum ani oldu. Bir de bebeğin ihtiyaçların çoğunu ailem karşılıyo zaten hiçbir eksiği yok bebeğin. Eşim de parası yettiğince bebeğin ihtiyaçlarını ayın başında görüyo. Ayın sonuna doğru sıkılıyoruz biz.lütfen 3 kredi borcu ödemenizi bahane göstermeyin, krediler bittikten sonra evlenseydiniz, biz gerizekalımıyız borçların bitmesini bekliyoruz?
altınıza araba çekmeyi biliyosunuz, o bebek hiç hastalanmayacak mı? hiç giysiye ihtiyacı olmayacak mı? hiç bezi bitmeyecek mi? 2 lira ya 20 lira 30 lira, bebeğim olsa bankada ani masrafları için ona harcayacak birikmişim olmasa rahat etmezdim. ormanda mı büyüyo artık çocuklar haberimiz mi yok?
hala da adam bana yalan mı söyledinin peşindesiniz... yani şu içinde bulunduğunuz ortamda en son dert edilecek şey bu. bişey demiyorum.
Söylenecek daha çok şey var da konu sahibinin umrunda değil, konu sahibinin tek derdi eşinin kendisine anlatmadığı 20 lira. Öğrense bütün sorunu çözülecek, mutlu mesut devam edecek hayatına..lütfen 3 kredi borcu ödemenizi bahane göstermeyin, krediler bittikten sonra evlenseydiniz, biz gerizekalımıyız borçların bitmesini bekliyoruz?
Biri bekarlık borcu. Biri mobilyadır düğündür için biri araba ve yiyecek ihiyacı içinYanlış anlama ama ben senin durumunda olsam çıkar annemin evine giderdim bebeğimin ihtiyaçlarını annem karsılıyorsa,bana annem destek oluyorsa,kocam içinde olduğumuz durumu umursamayıp arkadaşları ile geziyorsa ne işim var o kocanın yanında
Bir erkek kendine güvenmiyorsa evlenmiyecek
Sormak istiyorum evlendikten sonra ne için yapıldı o borçlar merak ettim
Hayır mutlu değilim bugünlerde. Uzun sürede olamam heraldeSöylenecek daha çok şey var da konu sahibinin umrunda değil, konu sahibinin tek derdi eşinin kendisine anlatmadığı 20 lira. Öğrense bütün sorunu çözülecek, mutlu mesut devam edecek hayatına..