Eşimin whatsapp konuşması ?

Eşinizin eski sevgili ile görüşmesi zaten mantıklı gelmedi. Diğer taraftan gece whatsapptan yazmak tuhaf bence. Ben yakın olmadigim hicbir insana gece hicbir şekilde yazmayı mantıklı bulmuyorum ki bir de uyudun mu yazmış. Çok ilginç gerçekten. Takipte kalın. Eğer hata yapmadan engel olayım diyorsanız da hemen konuşun. Yok içinde oluştuysa beni Zaten rahatsız eder diyorsanız daha fazla kanıt için bekleyin. Ama inşallah düşündüğünüz gibi bir şey yoktur.

Ben olsam dayanamaz her şeyi bildiğimi söyler ve açıklama yapmasını isterdim. Ama sakin bir dille söylemek lazım ki sinirlenip suçlu psikolojisine girmesin. Bilmiyorum işe yarar mı ama beklemeye dayanamazdım :KK43:

Sexting benimde aklıma geliyor ama karısı içerde uyurken bunu yapar mı bilmem
Karısı yanındayken yapmaz ama içeride uyurken pekala yapar. Karısını uyutanlar mı dersin, tuvalete telefon götürenler mi dersin. Git Bi anneni gör diye karısını annesine yollayanlar mı dersin, iş bahanesiyle başka şehire seyahate gidenler mi dersin.

Bu erkekler insanı sulu götürür susuz getirir.

Ne yorum yapsam boş geldi. Bi kadın olarak duygularınızı anlıyorum ve üzüldüm sizin adınıza. İnşallah herşey bir yanlış anlaşılmadır ve durum düzelir en kısa sürede. Diyecek bir şey bulamıyorum başka.

Bütün konuyu okudum :)
Kadının iki çocuğu ve kocası yanında sanmıyordum gece vakti gelebileceğini zaten.
Siz yine de karda yürüyüp izinizi belli etmeyin. Bi şeyler karıştırıyor belli ki. Mesajlaşma, arama vs illa olmuştur siz yokken

Bosanacaksaniz geriden izleyin herseyi toplayip takip edin, kendi gucunuzu gonlunuzu yormayin. Olay bittiginde keyifle izlersiniz

Okuduğunuz mesajlar kıyameti koparmanız için yeterli sebepler zaten neyi bekliyorsunuz ki daha😲😲

Bende böyle bir konu okusam bende sasırırdım konu sahibine haklısınız , ama düşüncem bunları eşime söyleyip üç gün trip atıp hediye ile gönlümü alması ile sonlanmasını istesem gider yüzleşirim yine bu verilerle bosanmaya kalksam alacağım nafakayı bile etkiler daha cok delil bulmam gerekiyor

Şu hayatta sessiz kalabilecek son insan benim çok fevri bir yapım var öyle evlilik ve koca meraklısıda değilim inan , bu evlilik yara aldı bu bir gercek ben kinci ve asla yaşadıklarını unutmayan bir insanım eşimde bilir bu yapımı bu olay ortaya cıktığında kendisi bile ayrılmak isteyebilir sen bu olayı unutmazsın diye

Herkese günaydın;

Dün çok geç döndüm annemin evine , baş ağrısı ile uyudum baş ağrısı ile uyandım şimdi mecbur işe gideceğim keşke tek başıma iki günde olsa dağ başına kapatsam kendimi😒

Herkese günaydın;

Dün çok geç döndüm annemin evine , baş ağrısı ile uyudum baş ağrısı ile uyandım şimdi mecbur işe gideceğim keşke tek başıma iki günde olsa dağ başına kapatsam kendimi😒
Bazen bende boyle hissediyorum ve Allah'in beni yavrumu sevdiklerimi hastalikla sinamasindan korkup aldigimiz nefese tevekkul edip hastane camindan disari izleyen insanlari dusunuuorum ,dirayetli ol ve daha fazla delil topla bu delille sen suclu bile olabilirsn erkek ya seni paranoyaklikla suclayabilir guclu ol eger bu boyle bir adamsa ve gecmis gecmemisse halâ , sen bu adamin ( kusura bakma ) foyasini cikarp onu hayatindan defediceksin :KK66:

X