- Konu Sahibi Azra kayra
-
Bana herkes aynı davranıyor gibi geldi ya:) öyle anlatıyorlar en azından. Hatta eşleri de onlar gibi davranıyor falan. Adamın içinde var işte senin sorunun arkadaşları ya da attığı fotolar değil ki. Eminim eşi de atıyor olabilir onu söylememiş ama.Eşi telefonla konuşurken başka odaya geçti diye gıcık olanlar var
Eşle özelimiz olmaması ayrı, eşin her türlü ilişkimize dahil olması ayrı.
Mesela tavır olarak bakınca kız kardeşim anne babam için evlat olarak ayrıdır, bana kız kardeş olarak ayrıdır, eşime baldız olarak ayrıdır. Kız kardeşimle her konuşmamı ailemin bilmesi ne kadar saçmaysa eşimin bilmesi de o kadar saçma.
Herkes robot gibi her ortamda, her sıfatla aynı şekilde davranmıyor sonuçta. Herkesin her şeyi bilmesine, her halimizi görmesine gerek yok.
Bu adam benim eşimse hayatına her anlamda dahil olma hakkım var. Tabi her mesajını okuyacam her şeyini karıştırıcam gibi değil ama kuskulandigim zaman girer bakarım. Ve boyle bı durumla karsilasirsamda sinir sistemim çöker. Lütfen yani sizde bu muhabbetler normal erkek ortamı olabilir gibi düşünüyorsanız hiç tartismayalim bile.Ben sadece bu sitede gördüm çağdaşın modernin yerme ifadesi olarak kullanıldığını. Çağdaş veya modern olmak neden kötü bir şey oluyor sizin gözünüzde? Gerçekten anlam veremediğim için soruyorum.
Kadın/erkek farketmeksizin ne bulmuş olursa olsun çıkıp eşimin telini karıştırdım dese evet ne ayıp derim. Ayıp çünkü. Telefon şahsidir, hele ki arkadaşlarla olan özel konuşmaları okumak benim gözümde kabul edilemez bir durum
Eşler arasında özel olmaz en fazla saygı duymak olur. Hayatı paylasiyorsun, yatağı paylasiyorsun , dünyaya gelen çocuğu paylasiyorsun, anne babani dahi paylasiyorsun ama iş telefona mesaja gelince herkesin özeli kendine. Ne güzel bir dünya yaaBen sadece bu sitede gördüm çağdaşın modernin yerme ifadesi olarak kullanıldığını. Çağdaş veya modern olmak neden kötü bir şey oluyor sizin gözünüzde? Gerçekten anlam veremediğim için soruyorum.
Kadın/erkek farketmeksizin ne bulmuş olursa olsun çıkıp eşimin telini karıştırdım dese evet ne ayıp derim. Ayıp çünkü. Telefon şahsidir, hele ki arkadaşlarla olan özel konuşmaları okumak benim gözümde kabul edilemez bir durum.
Eşler arasında özel olmaz en fazla saygı duymak olur. Hayatı paylasiyorsun, yatağı paylasiyorsun , dünyaya gelen çocuğu paylasiyorsun, anne babani dahi paylasiyorsun ama iş telefona mesaja gelince herkesin özeli kendine. Ne güzel bir dünya yaaElbette durduk yere guvenmiyormuscasina telini karıştırmak çok ayıp bişey. Ama ortada cinsellik içerici mesajlar ve fotolar varsa bunlar galeriye düşüyor ve eşini rahatsız ediyorsa "midesi" olan herkesin içi bulanır. Bu konuda uyarmak, o grubu sildirmek hem kadının hem erkeğin en doğal hakkıdır. Adamın işi olmayabilir ama sırf karısının üzülmemesi adına arkadaşlarına izah edip çıkabilir kimseyi kırmadan. Bu konunun ne geri kafalılık ile nede modern bakış açısı ile alakası yok boşuna tartışmayın. Bu tamamen evliliğin tanımını bilerek veya bilmeyerek yaşayıp gitmek ile alakalı
Yazdım yazdım geri sildim banlanmak istemiyorumYoo eşler arasında neden özel olmasın ki? Bir kağıda imza atınca ayrı bedende tek ruh olunmuyor. Ben kendi başıma bir bireyim, eşim kendi başına bir birey. Dahası belirttiğim gibi özel mesajlaşma dediğimiz olayda karşı taraf bana yazdığını düşünerek yazıyor. Sadece benim değil karşı tarafın özeline de saygısızlık var burda. Yaptığınız kıyaslama çok alakasız. Evet çok güzel bir dünya, herkese öneririm
İşte galeriye düştüğü nasıl biliniyor demek ki telefon karıştırılmış. Yine aynı yere geliyoruz. Grubu sildirmek diye bir hak yok kimsede. Ne diyecek arkadaşlarına ciddi ciddi arkadaşlar sizin attığınız fotoğrafları karım telefonumu karıştırmış gördü, çok üzüldü. Ben de onu üzmemek için artık sizinle ortak Watsap grubunda bulunmak istemiyorum mu :)
Konunun modernlikle ne ilgisi olduğunu ben de merak ettiğim için sordum zaten, zira alakayı ben de kuramadım.
Ben evliliğin tanımının ne olduğunu biliyorum evlilik hapishane değil mesela. Kimse kimseyi sırf evliyiz adı altında istemediği bir şeyi yapmaya zorlayamaz. Evliliğin tanımını işinize geldiği gibi şekillendiriyorsunuz.
Yazdım yazdım geri sildim banlanmak istemiyorumdüşündüm de şimdi sırf sizin için 1 hafta uzaklaştırma almak içime sinmez. Bu hakkımı başka konuya başka kişilere saklamak istiyorum .
Malesef ben sizin gibi lafı dolandirarak kendimi ifade etmem, olduğu gibi olmayacaksa gerek yok kendimi yormaya. Zaten sizinle de zıt kutuplardayız dediğiniz gibi fikir alışverişi yapabilmemiz imkansız. Teşekkür ederim size de iyi formlar :)Banlanmanızı gerektirmeyecek kelimelerle kendinizi ifade etmeyi beceremiyor musunuz ki? Size komik gelmiş ama ben çok garip buldum. Zaten böyle bir insanla fikir alış verişi yapabilmem mümkün değildi, kararınız isabet olmuş. İyi forumlar :)
Doğum yapıp bebeğinizle ilgili akıl verdiklerinde de hoş görüyle karşılarsınız o zaman. Sonuçta bi siz bebek doğurmuyorsunuz. Ya da kayınvalideniz bebeği sahiplendiğinde kızmazsınız sonuçta onunda genini taşıyacak çocuğunuz. Yani kıssadan hisse evli erkeklerin evlilik cüzdanı ile tapusunu almış oluyoruz. Boşuna o cüzdan verilmiyor.Off sanane ya evlendin diye tapusunumu aldın adamın. Bence sende kendine bi arkadaş grubu bul ve adamı rahat bırak.
Linç yemeye hazır olun zira burası tehlikeliBenim eş kendiliğinden çıkmıştı benle sevgili olduktan sonra.
Linçlesinler. Ben arada girip çıkıyorum buraya. Bi ara okurumLinç yemeye hazır olun zira burası tehlikelisözde eşleri ile evli olduklarını sananlar ile dolu buralar. Relax olun derinnn nefes alın ve evliliğinizin tadını çıkarın.
What? Konu ile yazdıklarınız kel alaka olmamış mı? Madem tapu vs almış oluyorsunuz. Zihniyetiniz geri olduğuna göre eşiniz sizin tapunuzu almış oluyor malum onun kütüğüne giriyorsunuz yani kıssadan hisse yazdıklarınıza pek ala karışacaklar oluyorDoğum yapıp bebeğinizle ilgili akıl verdiklerinde de hoş görüyle karşılarsınız o zaman. Sonuçta bi siz bebek doğurmuyorsunuz. Ya da kayınvalideniz bebeği sahiplendiğinde kızmazsınız sonuçta onunda genini taşıyacak çocuğunuz. Yani kıssadan hisse evli erkeklerin evlilik cüzdanı ile tapusunu almış oluyoruz. Boşuna o cüzdan verilmiyor.
Kendiniz ile çeliştiğiniz için ayrıca müteşekkirimDoğum yapıp bebeğinizle ilgili akıl verdiklerinde de hoş görüyle karşılarsınız o zaman. Sonuçta bi siz bebek doğurmuyorsunuz. Ya da kayınvalideniz bebeği sahiplendiğinde kızmazsınız sonuçta onunda genini taşıyacak çocuğunuz. Yani kıssadan hisse evli erkeklerin evlilik cüzdanı ile tapusunu almış oluyoruz. Boşuna o cüzdan verilmiyor.
Ne alaka ?Doğum yapıp bebeğinizle ilgili akıl verdiklerinde de hoş görüyle karşılarsınız o zaman. Sonuçta bi siz bebek doğurmuyorsunuz. Ya da kayınvalideniz bebeği sahiplendiğinde kızmazsınız sonuçta onunda genini taşıyacak çocuğunuz. Yani kıssadan hisse evli erkeklerin evlilik cüzdanı ile tapusunu almış oluyoruz. Boşuna o cüzdan verilmiyor.
Ben eşimin arkadaşları ile olan konuşmalarına bakmıyorum sinirim bozulmasın diye o da benim telefonuma hiç bakmazKızlar dertliyim bana akıl verin. Eşimin arkadşalrıyla whatsp grubu var. Bana bakma o gruba küfürlü yazışıyorlar der hep. Ben arada bakıyorm çünki galerisine saçma sapan kadın resimleri ve videoları düşiyor. O grubtaki çoğu muhabbett karı kızdan ibaret. Eşimin bu grupta olması beni rahtsız ediyor akıl verir misinz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?