Merhaba..
Dün gece eşimin kardeşinin doğum gününü kutladık, evdeydik foto çekildikten filan sonra fotoları göndermek için eşim WhatsApp ini açtı, neyse... Bir tane grubu var ona girdi, birkac şey sildi ben de ne sildin dedim.. o da birkaç küfürlü video, şimdi herkesin yanında açamam başbaşa izleriz dedi.
Ben tabiki ısrar ettim ve kaydedilen kısmına girdi 7 saniyelik bir video çıktı karşıma. Bir kadına sarhoş bir şekilde beni *burda sansur var* Beşiktaşlı yaptılar diye soyletmisler. O da bunu kardeşine atmış... Ben tabiki bozuldum. Kaç yaşında adamsın böyle şeylerle mi uğraşıyorsun dedim, gruptan attılar bana da komik geldik sen erkek muhabbetini bilmiyorsun, daha neler dönüyor dedi.
Ben de dönebilir ama senin bir çocuğun ve evlisin bu tarz videolara gulmen bile beni irrite etti dedim. Sonra konuyu Kapadik. Butun gece konuşmadık. Ben kardeşi ile konuştum o sustu. Dut yemiş bülbüle döndü. Sonra hiç konuşmadan yattık uyuduk. Sabah da ise gitmiş bu saat oldu hiç konuşmadık aramadı filan. Ben zaten tepkiliyim. Kardeşine de ayıp oldu ama tutamadım kendimi o an. Ben istiyorum ki bişey varsa konuşsun anında çözüp kapatalım konuyu. Ama o kızsam bile susuyor hiçbir şey olmamış gibi davranıyor. Yine aynı... Ama ben kızmak da haksız mıyım arkadaslar? Koca adamın böyle şeylerle uğraşması ne kadar doğru? Fikir istiyorum....
Sağolun simdiden..