• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin WhatsApp grubu

Merhaba..
Dün gece eşimin kardeşinin doğum gününü kutladık, evdeydik foto çekildikten filan sonra fotoları göndermek için eşim WhatsApp ini açtı, neyse... Bir tane grubu var ona girdi, birkac şey sildi ben de ne sildin dedim.. o da birkaç küfürlü video, şimdi herkesin yanında açamam başbaşa izleriz dedi.
Ben tabiki ısrar ettim ve kaydedilen kısmına girdi 7 saniyelik bir video çıktı karşıma. Bir kadına sarhoş bir şekilde beni *burda sansur var* Beşiktaşlı yaptılar diye soyletmisler. O da bunu kardeşine atmış... Ben tabiki bozuldum. Kaç yaşında adamsın böyle şeylerle mi uğraşıyorsun dedim, gruptan attılar bana da komik geldik sen erkek muhabbetini bilmiyorsun, daha neler dönüyor dedi.
Ben de dönebilir ama senin bir çocuğun ve evlisin bu tarz videolara gulmen bile beni irrite etti dedim. Sonra konuyu Kapadik. Butun gece konuşmadık. Ben kardeşi ile konuştum o sustu. Dut yemiş bülbüle döndü. Sonra hiç konuşmadan yattık uyuduk. Sabah da ise gitmiş bu saat oldu hiç konuşmadık aramadı filan. Ben zaten tepkiliyim. Kardeşine de ayıp oldu ama tutamadım kendimi o an. Ben istiyorum ki bişey varsa konuşsun anında çözüp kapatalım konuyu. Ama o kızsam bile susuyor hiçbir şey olmamış gibi davranıyor. Yine aynı... Ama ben kızmak da haksız mıyım arkadaslar? Koca adamın böyle şeylerle uğraşması ne kadar doğru? Fikir istiyorum....
Sağolun simdiden..
Erkeklerin bu zamanda böyle grup sohbetleri olmayan yoktur heralde ben küfürlü konuşmalar var diye whatsappına girmem bakmam bile isterse 5 çocuklu olsun niye böyle şeylere gülüp konuşmasınlar ki yanlış düşünüyorsunuz bence boşuna üzmeyin üzülmeyin gayet normal durum.

Evli, barklıyım buna gülmemeliyim mi diyecekti eşiniz?!

Daha öncede yazdım..bazı kadınlarla evlilik hakkaten o kadar zor ki..herşeye karıştıkları yetmiyor gibi artık neye gülüneceğine de "hanım" karar verir olmuş..bu durum videodan daha komik.

Evli, barklıyım buna gülmemeliyim mi diyecekti eşiniz?!

Daha öncede yazdım..bazı kadınlarla evlilik hakkaten o kadar zor ki..herşeye karıştıkları yetmiyor gibi artık neye gülüneceğine de "hanım" karar verir olmuş..bu durum videodan daha komik.

Bence burda olay konu sahibinin eşinin neye güleceğine karar vermesi değil. Erkeklerin komik ya da erkek muhabbeti lafı adı altında birbirlerine açık saçık kadın fotoğrafı ve ya videosu atması. Emin olun videodaki bir göğüs şöleni olmasaydı hiçbiri bunu komik diye paylaşmazdı bile orda asıl amaç farklı ve bir kadın da bundan gayet rahatsız olabilir.

Yorumlara şaşırdım gerçekten yahu. Mesele küfür değil bence burada. Kadının Türkçe bilmemesinden ve sarhoş olmasından faydalanılarak söyletilen şey, mide bulandırıcı.

Saçma sapan bir fanatizm uğruna hem de...

Videoyu çekenlerin ya da konu sahibinin bir yakınına kızına/kız kardeşine/annesine/ablasına bu laf zorla söylettirilseydi, gülebilir miydi videoyu çeken ya da konu sahibinin eşi olan adam?

Son düzenleme:
Kız valla işte senşn gibiler kıymetli oluyor. Yahu sanane adamın erkek muhabbetinden sıkmayın bu adamları bu kadar. Aynısını ben kocama yapsam adam 10 gün konuşmaz Benimle.

Karısının, "arıza" çıkaracağına emin olduğu için silmiş..

Haklıda çıkmış adamcağız..

Sonuçta gruptaki herşeyi silmemiş bir kaç şey sildi diye belirtmiş konu sahibi. Demekki arıza çıkarılabilecek birşeyler içerdiğini biliyor.

Sonuçta gruptaki herşeyi silmemiş bir kaç şey sildi diye belirtmiş konu sahibi. Demekki arıza çıkarılabilecek birşeyler içerdiğini biliyor.

Konu sahibine hak verip, savunma çabanız takdire şayan :))

Bu kadar ince hesaplar evliliklerde adamı boğar..

Huzursuz yuva isteyen buyursun her halta karışmaya devam etsin ;)

Konu sahibine hak verip, savunma çabanız takdire şayan :))

Bu kadar ince hesaplar evliliklerde adamı boğar..

Huzursuz yuva isteyen buyursun her halta karışmaya devam etsin :KK66:

Aynı fikirde olduğum için savunmam çok normal. Erkekleri savunamıyorum bu konuda kimse kusura bakmasın. Herkese bol huzurlu evlilikler.

Ya ben sizi haklı buldum ilk sayfayı okudum sadece ve herkes haksız olduğunuzu söylemiş. İyi de saçma sapan şeyleri komik bulan bir insanla ne yapayım ben? Evlenmişim sonuçta tabii ki aynı şeylere güleceğiz. Ayrıca anlatılan video midemi kaldırdı yani. Siz sadece ne hissettiğinizi söylemişsiniz eşinize.

Erkek muhabbeti diyerek böyle şeyleri geçerli kılmayın. Bugün buna erkek muhabbeti der yarın artık hangi videoyu böyle savunur kim bilir. Ben bu tür seviyesiz whatsapp gruplarına karşıyım zaten.

Eğer böyle şeylere gülüyorsa tabii ki karışacaksınız. Ortada rahatsız edici bir video var sonuçta. Kadın sanki eşim Recep İvedik izledi güldü napıcam diye konu açmış gibi davranmayın.
Çok haklısınız

Kardeşiyle niye konuşuyorsunuz. Çok mahcup etmişsiniz eşinizi. Çok haksızsınız. Ve saygısız. Göstermek istememiş zorla izleyip, bide kardeşine karşı rencide etmişsiniz.

Evli ve çocuğu olmasıyla videoya gülmesinin ne alakası var çocuklarının yanında yapmıyor ya hatta abartacağınızı düşünmediği için size de göstermiş kadına o mantıkla bakmıyor ki dediğine gülüyor erkek erkeğe video paylaşımı espri olabilir geçen gün bizim gruptan biri de attı güldük falan hele ailenin yanında hiç.hoş değil evinize gidince konuşun bunları insanlar hiç.mi gülmesin birşey paylaşmasın sırf gülmek için gönderilen şeyler yani.

Tabi ki haksızsınız. Bu sizin gördüğünüz, görmediğiniz ne Videolar vardır eminim.

Hepsini kontrol edemezsiniz. Geçen eşimin abisi de eşime gösterdi, güldüler. Ben hiç merak da etmedim. Kapandı gitti. Kardeşi ile konuşmak size düşmez. Abisi desin yengen rahatsız oluyor diye.

Son düzenleme:
pf kadinlar arasindada ne muhabbetler dönio esim karissa surat yapsa deliririm...

Yorumlara şaşırdım gerçekten yahu. Mesele küfür değil bence burada. Kadının Türkçe bilmemesinden ve sarhoş olmasından faydalanılarak söyletilen şey, mide bulandırıcı.

Saçma sapan bir fanatizm uğruna hem de...

Videoyu çekenlerin ya da konu sahibinin bir yakınına kızına/kız kardeşine/annesine/ablasına bu laf zorla söylettirilseydi, gülebilir miydi videoyu çeken ya da konu sahibinin eşi olan adam?

İyi de konu sahibi kadın böyle bir durumdayken buna gülüyolara takılmamış ki onun tek umrunda olan şey bir kadın türünün eşinin whatsapp ında olması. Eğer sizin dediğiniz durumla alakalı bir durum olsa tüm kadınlar video da ki kadini savunur zaten.

Olay zaten kadının orada aşağılanması ve erkek milletininde buna anası karısı bacısı kızı yok gibi davranması .. erkek evlatlarınıda bu zihniyetle yetişip sonra sapık gibi ortaya çıktığı nasılda belli oluyor .. yazık yani ne var bunda diyorsunuz daha ne olsun ki böyle abuk subuk şeylere güleceğine o da videoyu atan kişiyi uyarsa hoş olmadığını söylese herkes insan olurdu !! Kadın kadına bunu yaparsa erkek neler yapmaz ki ? Erkek muhabbeti denilen iğrenç şeylere göz yummayın normal demeyin uyarın tepkinizi verin erkek evlatlarınızıda o şekilde yetiştirin anneler lütfen ...

O zihniyette emin olun yapan olur.Kendi aralarında yaparlar.Kendilerinin de eşi çocuğu kardeşi var.Hic düşünmezler.Bunlari bu hale getiren yetistirenler zaten.Buldumcuk gibi koca manyağı olan tipler de hoş karşılayıp kendini rahatlatan zavallılar.Bu benim görüşüm.Kimse kusura bakmasın.Iyiki sizin gibi hanımlar var.:) Çok haklısınız takmakta.Yeterki onay vermeyin.Esiniz zaten kendini düzeltir.

Buldumcuk mu hahhahaha hiç güleceğim yoktu. Asıl videoda ki kadını kıskanan sorun yapan kadınlar buldumcuk oluyor canım yaa hani koca kişisi etkilenecek diye :deli:

Çoğu kadın ben dahil kız whatsapp gruplarımızda belaltı makara yapıyoruz biz yaparken erkeklerinde yapması normal diyoruz. Hani erkektir yapar demiyoruz bizde yapıyoruz. Zihniyet canım zihniyet

Tam da bunu anlatmaya çalıştım.
Kadın o yolun yolcusu belli. Bunu elden ele dolaştıran adamlar da kabahat.
Herkese saygı duyuyorum ancak bu kaldırabilecegim bir şey değil.
KAldıramıyorsan boşa adamı madem. Biz kız grubuyla bazen öyle saçma videolara saatlerce gülüyoruz ki kimseyide ilgilendirmez kocam dahil

Olay zaten kadının orada aşağılanması ve erkek milletininde buna anası karısı bacısı kızı yok gibi davranması .. erkek evlatlarınıda bu zihniyetle yetişip sonra sapık gibi ortaya çıktığı nasılda belli oluyor .. yazık yani ne var bunda diyorsunuz daha ne olsun ki böyle abuk subuk şeylere güleceğine o da videoyu atan kişiyi uyarsa hoş olmadığını söylese herkes insan olurdu !! Kadın kadına bunu yaparsa erkek neler yapmaz ki ? Erkek muhabbeti denilen iğrenç şeylere göz yummayın normal demeyin uyarın tepkinizi verin erkek evlatlarınızıda o şekilde yetiştirin anneler lütfen ...
:KK9:

Back