- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
- Konu Sahibi Azra kayra
-
valla ben de pişi paylaşılan grup ta yok seksi çamaşır paylaşılan da.zaten a101 den aldıklarımın nesini paylaşayım ayoll?Sizin bu tarz kadın grubunuz yok mu?
Hepimizde yok mu böyle gruplar?
Hepimiz pişi tarifi üstüne seksi iç çamaşırı falan paylaşıyoruz hani?
Bence sorun yok, ben etmezdim.
valla ben de pişi paylaşılan grup ta yok seksi çamaşır paylaşılan da.zaten a101 den aldıklarımın nesini paylaşayım ayoll?
Eşiniz de peki karıcım derdi heraldeBen olsam girip kendim 'gruptan ayrıl'yapardım sonra eşimle kavga etmeden güzel bi dille anlatırdım benim rahatsız olmamdan önemli mi derdim.
bu da bir buluş sayılır şaşıp kalsam da.kadın demokrasilerde çare tükenmez demiş resmenYav absürt ama geçenlerde a 101e gelen titreşimli yüz temizleme aletini vibratör niyetine kullandığını söyleyen bir yorum görmüştüm. A101 diyip geçmeyin bence
Nasıl olmuyor ki. Mesela yakın arkadaşınız var size ailevi bir problemini anlatıyor çok da bilinmesini istemediti bir problem. Mesela bu problem eşinizle sizin aranızdaki özel değil, arkadaşınız ve sizin arasındaki özel oluyor. Ya da kardeşiniz var diyelim eşiyle ilgili bir problemini anlatıp hem dertleşip hem fikir istiyor diyelim. Bu da özeliniz olmuyor. Tam tersi eşiniz ve onun yakınları ile de ilgili.
Paylaşıyoruz
Vallahi çok haklısınız baskalari ile olan ilişkimiz eş ile olan ilişkimize dahil değil ki. Yani kardeşiyle yazismalarina kadar okuyanlar var eşinin sana ne yahu sana ne diyesim geliyorÇok çok özel bir problem de olması gerekmiyor aslında. Ben anlamıyorum bu eşler arasında özel olmaz olayını. Eşim benim her şeyimi bilir ama arkadaşımla konuştuğum epilasyon aleti muhabbetini de okumasın bir zahmet. Benim açımdan sıkıntı yok ama karşıdaki sadece bana yazdığını, sadece benimle konuştuğunu düşünüyor. Ya da yeni bir flörtünü anlatırken eşimin telefona burnunu dayadığını tahmin edemez.
Herhangi bir konuda eşimin yanında konuşamayacağı rahatlıkta konuşup o rahatlıkla espriler yapıyor belki.
Ne yapalım, bir arkadaşımızla konuşurken "aman bunun eşiyle gizlisi saklısı yok" deyip üçümüz sohbet ediyormuşuz gibi mi kuralım cümlelerimizi?
Eşim geçenlerde ablasıyla hoparlörde konuşuyordu. İş yüzünden edindiği hoşuma gitmeyen bir alışkanlık bu.
Telefonu kapatınca "ailenden ya da arkadaşlarından biriyle konuşurken bunu yapma bir daha, hoparlörden konuşacaksan içeride konuş" dedim.
Kadın o sırada sadece kardeşiyle konuştuğunu düşünüyor çünkü. Belki bir anda özel bir şey anlatır, belki benim asla şahit olmamı istemeyeceği bir tavırla kardeşine gevşek gevşek espri yapası gelir, belki benim bilmek istemeyeceğim hoşuma gitmeyecek bir şeye şahit olurum vs vs... O da "haklısın düşünemedim o an" dedi.
3. kişi bilmediği sürece telefonda ya da mesajlardaki ikili diyaloglara dahil olmak çok çirkin bence. Eşe ayrı saygısızlık, 3., 4. kişilere ayrı saygısızlık.
Yorumlara baktım da bütün kadınlarımız ne kadar çağdaş modern olmuş. Bu ne rahatlık. Yani kadın surda kocamın telini karıştırdım beni aldatiyormus dese herkes çıkıp aaaaa çok ayıp niye karıştırdın diyecek. Ya hu sizin telefonunuz da böyle muhabbetler yapılsa ve kocanız görse evi başınıza yıkar en azından bir çoğu. Ama kadınların hakkını yemiyim çoğu böyle iğrenç toplara girmez bile. O yüzden eşleri telefonlarına bakma gereği bile duymuyor. Peki bu erkekler nasıl yanlarında kendi eşleri varken gruplarda onun bunun resmine bakıyor. Ben eşime güveniyorum , ben eşime güveniyorum, bende eşime güveniyorum da böyle sohbetleri okumasını videolara bakmasını açık saçık kadın fotoğrafları görmesini istemem. Hele böyle arkadaşlar amaaaaaaan!
valla ben de pişi paylaşılan grup ta yok seksi çamaşır paylaşılan da.zaten a101 den aldıklarımın nesini paylaşayım ayoll?
bu konu masum valla.başka bir gruplu konu var akıllara zararAlayım ben seni böyle gruplara aşk olsun <3
Avokadonla gel.
Ben gözünün önünde gruptan ayrılırdım o kadın muhabbetlerinin de fotoğraflarının da videolarının da hesabını sorardım elbette.Kızlar dertliyim bana akıl verin. Eşimin arkadşalrıyla whatsp grubu var. Bana bakma o gruba küfürlü yazışıyorlar der hep. Ben arada bakıyorm çünki galerisine saçma sapan kadın resimleri ve videoları düşiyor. O grubtaki çoğu muhabbett karı kızdan ibaret. Eşimin bu grupta olması beni rahtsız ediyor akıl verir misinz
Vallahi çok haklısınız baskalari ile olan ilişkimiz eş ile olan ilişkimize dahil değil ki. Yani kardeşiyle yazismalarina kadar okuyanlar var eşinin sana ne yahu sana ne diyesim geliyor
3 gün de uzaklaştırma verirseniz uslu bir çocuk olabilir hatta Şirinleri bile görebilirBen gözünün önünde gruptan ayrılırdım o kadın muhabbetlerinin de fotoğraflarının da videolarının da hesabını sorardım elbette.
Çok çok özel bir problem de olması gerekmiyor aslında. Ben anlamıyorum bu eşler arasında özel olmaz olayını. Eşim benim her şeyimi bilir ama arkadaşımla konuştuğum epilasyon aleti muhabbetini de okumasın bir zahmet. Benim açımdan sıkıntı yok ama karşıdaki sadece bana yazdığını, sadece benimle konuştuğunu düşünüyor. Ya da yeni bir flörtünü anlatırken eşimin telefona burnunu dayadığını tahmin edemez.
Herhangi bir konuda eşimin yanında konuşamayacağı rahatlıkta konuşup o rahatlıkla espriler yapıyor belki.
Ne yapalım, bir arkadaşımızla konuşurken "aman bunun eşiyle gizlisi saklısı yok" deyip üçümüz sohbet ediyormuşuz gibi mi kuralım cümlelerimizi?
Herkesin ilişkisi evliliği farklıdır3 gün de uzaklaştırma verirseniz uslu bir çocuk olabilir hatta Şirinleri bile görebilir
Yooo bana ilişki farklılığı gibi gelmedi. Ebeveynlige soyunmak ilişki tarzı gelmiyor. Tersligini, düzgünlugunu tartismiyorum zaten. O ayrı konu. Onu kimse istemez. Ama foto diyeceksek avmye gidince de belirli mağazalarda görüyorum ben fotolar. Ya da haber okurken başlıkları geçerken görüyorum bit şeyler falan. Artık her şey çok ulaşılabilir zaten birinin atmasına bile gerek yok. Kendi rahatsız olup çıkmıyorsa ben ne yapsam boş.Herkesin ilişkisi evliliği farklıdırsize doğru gelen bana yanlış gelebilir. Düşünceme katılmak zorunda değilsiniz ama saygı duyabilirsiniz Gerekirse 3 gün uzaklaştırma da veririm ki eşim böyle birşey yapmaz zaten. Bize ters durumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?