Eşimin WhatsApp grubu

Bizimkilerin asla birbirlerini "kilibik, karıdan korktu" vs diye kadini kucuk gorup birbirlerini gazladiklarini görmedim.
Gayet aralarinda en hanimci benim vs diye dalga bile geciyorlar.

Aslanın dişisi de aslandir.

Erkeklerin bekar wp grupları hep böyle

Bekarlıktan kalma büyük ihtimalle. Eşiniz olgunluk yapacak bn artık evli barklı adamım diyecek gruptan çıkacak.

Bekarlarda arkasından arkadaşı kaybettik. Allah rahmet eylesin diyecek

Evli bir adam böyle gruplarda olmaması gerektiğinin bilincinde olmalı. Asla tahammül edemem. Allahtan Bnmki çıkmış düğüne yakın. Arkadaşları baş sağlığı dilemişler dışarıda ara ara görüşürler ama eskisi kadar sıkı değiller evlendikten sonra bi mesafe girdi tabi. İyi de oldu. Yarısı boş insandı bn olsam onlara selam bile vermem ama arkadaşı ne diyim.

Aynen sende kaslı erkeklerin goy goyu yap noluyo bakalım.

Aa ama onlar evli değilmiş ki, tapu almadan yapılmaz böyle şeyler.
İmzayı atıyorsun, eşinin arkadaşının üroloji muayenesinin ya da sevgilisiyle neden ayrıldıklarının detaylarını öğrenme hakkı otomatik yükleniyor. Evlilik cüzdanının en arkasında yazıyor bunlar hep. Ben baktım.

"Bakıyorum, eşim hiçbir şey yazmıyor" demişti yanlış hatırlamıyorsam. Yazdıklarını siliyordur kesin konu sahibinin okuyacağını bildiği için. Whatsappta yazdığın mesajları silmek 2 saniyelik olay.

"Gruptan çıksa yüz yüze görüşmeyecekler mi sanki" diyeceğim ama "insan evlenince arkadaşlarıyla görüşmez, benim eşim bensiz bakkala bile gitmez, arkadaşlarıyla görüşmek isteyen evlenmesin" gibi cevaplar gelecek diye tırsıyorum.

Kemalim yapmaz diyosun

Hayır demek istediğim ben güveniyorum ve konuştuğu kişilerin karakterlerini az çok biliyorum. Önce güven olmalı ilişkide zaten ne o öyle sürekli telefon mu kurcalayalım yani
Bak o cok dogru, surekli kontrol hissi berbat yorucu birsey ve guvensizlik…ve bence bazi seyleri bilmemek bilmekten iyidir arkadasiyla arasinda kufur yazilari gorsen ne gormesen ne..

Biri daha yazmis ama evlenmis barklanmis kisilerin surekli ergen gibi kufur kadin kiz muhabbeti yapmasi basit kalitesiz ucuz geliyor banada..

Eşimin galerisinde rahatsız olacağım birşey görsem sorarım, hayırdır diye. O da bana sorar muhtemelen. Ama özellikle arkadaş gruplarını, kiminle olursa olsun mesajlarını açıp okumak bana çok yanlış geliyor bana.

Arkadaş grubundan hoşlanmıyorum demek de anlamsız geliyo, eşiniz o arkadaş grubunu içerisindeyae çokta farklı değildir. Wahtsaptan yazismalarını engelleseniz, görüşmelerini engelleyemezsiniz. Önemli olan eşiniz.

Bizimkilerin asla birbirlerini "kilibik, karıdan korktu" vs diye kadini kucuk gorup birbirlerini gazladiklarini görmedim.
Gayet aralarinda en hanimci benim vs diye dalga bile geciyorlar.

Aslanın dişisi de aslandir.
İstisnalar da var demek ki evde yaptıkları işi bile konuşulsa utanan bunu ayıp bir şey mis gibi gizleyeni de çok ne yazık ki

Ya arkadasım boşveeerr o kadarda sıkmayın adam ayip olmasin diye cikamiyordur belkide ay nolcak yani sanki ciplak kadin fotosuna bakmak istese sanki imkan mi yok hic iç huzurunu bozma valla bak nolcam yani

Biraz karışık yazmışım evet. Lakin kendimce haklı sebeplerim var. Açıklamak isterdim ama o da karışık olur. O yüzden en iyisi mi boş verelim. Kim kimi tapulamışsa tapulasın.

Hmmmm
Yani tapulari mi değiştiriyoruz şimdi

Ayy bi ben de var sanıyordum. Ben biseye sahit olmadım sürekli sildigi için ama tam nefretlik insanın içine şüphe düşürüyor. Ne halt yiyorlarsa artık. Sorduğum zaman neden siliyorsun ne karıştırıyorsun sen diye gruptaki küfürleri saçma sapan muhabbetleri görmemi istemiyormuş. Sizinki silmiyormus enteresan.

Bizimki muhabbete dahil olmuyor çünkü o kırk yılda bir hal hatır soruyor. Muhabbetlerde krda kalıyor. Gecen konuştum ama komple sildi. Burda bi arkadışn önerdiği gibi de otomotik fotografta inmiyor artık.

Bizimki muhabbete dahil olmuyor çünkü o kırk yılda bir hal hatır soruyor. Muhabbetlerde krda kalıyor. Gecen konuştum ama komple sildi. Burda bi arkadışn önerdiği gibi de otomotik fotografta inmiyor artık.
Muhabbete dahil olmuyorsa bosverin. Belki kendi başına bir gün kendisi çıkar gruptan.

Arkadaşlarına karşı gurur yapıyor sanırım o uüzden çıkamıyor. Yoksa biliyorum umrunda olmadıgını ama can sıkıcı bir konu işte
Ah bi de o gurur evet. Ben takmıyorum artık daha doğrusu takacağım bi dolu şey var bu masum kalıyor. Valla takmayın sizinki sohbete dahil olmuyormuş benimki benle değil onlarla konuşarak geçiriyor çoğu akşamı

Ortak bir şeyler yapın vakit geçirin onlara zamanı kalmamalı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…