Eşimin WhatsApp grubu

Benim de wp grubum var böyle. Bazen arkadaşlar birini atar ufff iyi sevilir geyiği yaparız. Eşim bu ne? Deseydi okuduğu için tepki gösterirdim. Eşimin de var grubu, orda da arada saçma sapan videolar atılır eşim de ayıp ama komik bişey atıcam der bana atar. Hiç çemkirmek aklıma gelmedi. Hatta siz yazınca kendi grubumdan bir yazı paylaşayımfkfj

Bu konuşmadan sonra da çocuğun fotoğraflarını atıp malum boy tahmini yapmıştık. Evet

dediğim gibi herkesin kendi yaşam tarzıyla alakalı bir durum bu. Kendi adıma öyle yakın arkadaşlıklarım yok. Mesafeli bir tanıdık çevrem var diyeyim.Kız kardeş vs gibi aile bireylerim de olmadığı için çok sorun yaşamıyorum.Aynı şekilde eşiminde kardeş falan gibi durumları yok. Biz tanışmadan önce bir kaç arkadaşı varmış, onların da böyle erkek muhabbeti yapmalarından ötürü aralarına mesafe girmiş. O yüzden kendi yaşantınız ancak kendiniz bilirsiniz dedim zaten.Üstelik olsaydı da erkek muhabbeti yapılan bir yerde eşimin yer almasını hem istemez hem de ona karşı saygımı kaybederdim açıkçası. Benim evlilik anlayışımda kadın resimleri ya da erkek resimleri paylaşıp offf abi gibi cümlelerin kullanılması olası değil açıkçası.O yüzden nasıl bir hayatı varsa konu sahibi ona göre karar versin ne yapacağına.

Anladım. Fotoğraf için demedim zaten başka örnekler vermiştim. Ama yakın arkadaş, kardeş vs olmadığı için örnekler havada kalıyor zaten. Ben telefonun özel olduğunu düşünüyorum bakmıyorum ama böyle şeyler yaptığını sanmıyorum koca adamın. Yapsa hile engellenebilir bir şey olduğunu düşünmüyorum. Bu muhabbetlere katılabilecek kapasitede ise zaten eşi görmeden de katılabilir. Konu sahibi bir şey yapamaz diye düşünüyorum onun için bu grubu engellese başka türlü konuşur, yazar.

Evet bende istemiyorum. Bunu eşime nasıl açıklayacgm onu bilmiyorum. Çünkü kaç senelik arkadşları
Dümdüz söyleyin . Aynı durumu kendinizden örnek verin. Bayan grubunuzda erkek muhabbetleri dönse kendi nasıl hazmedemezse, sizinde kaldiramayacaginizi söyleyin. Empati kurunca anlayacağını düşünüyorum

Ee benimkinin de var öyle grubu hatta bazen beraber açar güleriz. Çok çok takıyorsanız kafanıza oturup konuşun.

Eşiniz gruptan çıksa böyle arkadaşları olan biri olduğu, böyle muhabbetlere dahil olan biri olduğu gerçeği değişecek mi? Adam yine aynı adam olarak kalmaya devam edecek.

Eşin telefonunu karıştırmak da çok çirkin. Herkesin özeli var. Üstelik siz eşinizin telefonunu karıştırırken sadece eşinizin değil elalemin adamlarının özeline de dahil olmuş oluyorsunuz.
Kim arkadaşına yazdığı bir şeyi arkadaşının karısı/kocası okusun ister ki? Kimsenin özeline bu şekilde dahil olmaya hakkınız yok.

Kimse bana çoook gizli ailevi problemini yazmiyor. Eşime de yazan olmuyor, hatta gorumcem boşandi ve bunun hakkinda eşimle konuşmadilar ve buluşmadilar bile. Cunku biz de bu tarz paylaşimlara girmiyoruz insanlarla dolayisiyla onlar da anlatmiyor.

Yakın çevreme eşimle olan herhangi bir problemimi ufackta olsa anlatmamaya özen gösteriyorum, kimseye de eşiyle problemi hakkinda öyle yap boyle yap tavsiyesi vermemeye calisiyorum kendi hayatimda.

Ha kuzenim doğum yapti emzirirken vs bazı fotolar atmisti baktiktan sonra sildim direkt anı saklayacak degilim oyle şeyleri.
Çok gizli olmasa da başkasinin gormesini istemedigim şeyleri yaziya dökmem ben zaten arayip konuşuruz veya buluşup konusuruz.

Biraz relax olmakta fayda var. Cok mu öz güvensizsiniz gruptaki kadınları falan merak ediyosunuz? Altı üstü bi’ beden, fizikten ibaret yani “öffff tas” denilir gecilir ejderhayı harekete gecirmiyorlar neticede. Gereksiz anlamsız bi takıntı. Takılsınlar, ellemeyin.

Keanu acayip iyi değil mi ama ya kaç yaşına gelmiş hala taş. Melez olmanın artilarindan biri.
Adamda olmayan gen yok zaten her ırkın güzelliğini toplamış. Türk erkekleri bile adamda bok atacak taraf bulamıyorlar. Yakışıklı başarılı merhametli kibar ay adamın sevgilisi bile yaşıtı ya böyle mükemmel bi erkek

Eşle ilgili problemi kardeşler arasında dedim. Benim kız kardeşlerim var ve arada konuşuruz. Hatta kötü biliyorum ama arada babami bile çekiştiririz. Kıracak bir şey söylediyse.
Onun dışında benim ilkokuldan lisenin yarışına kadar beraber okuduğum birbirimizde kaldığımız ailesinin beni kızları gibi gören. Benim ailemin onu kızları gibi gördüğüm arkadaşım var mesela. Bir sürü şeyi konuşuyoruz. Yazmak konuşmaktan daha kolay geliyor çünkü arasınca laf lafı açıyor konuşma uzun sürüyor falan. Konuşma daha az onun için. Sonuçta ne olursa olsun bazı şeyler özeldir telefon gibi, banka şifresi gibi.

yani açıkçası banka şifrelerimiz falan da özel değil bizim, ikimiz de birbirimizin şifrelerini biliriz. gidip bir alışveriş yapılacak olsa kimin kartı uygunsa onunki alınıp gidiliyor. Bazen çıkamadığım oluyor para çekmeye eşim gidip çekip geliyor falan. Benim arzu ettiğim evlilik şekli de buydu açıkçası, zaten eşimde bu arzuda olmasa evlilik devam ettiremezdim. Hayattaki en yakın arkadaşım da ailem de eşim açıkçası. Sosyal çiftler için dedikleriniz doğru olabilir ama çeşit çeşit birliktelik şekilleri var açıkçası.Herkes nasıl rahatsa mutluysa öyle devam etsin.Bunun olması gereken şudur gibi bir formülü de yok sonuçta.

Onu ben de biliyorum eşim de benimkini biliyor. Ben hep eşimin kartını kullanıyorum hatta. Aklıma o an başka örnek gelmedi doğrusu, hani arada mesaj geliyor ya şifrenizi banka çalışanları dahil kimseye söylemeyin diye ondan geliverdi

Yorumlara baktım da bütün kadınlarımız ne kadar çağdaş modern olmuş. Bu ne rahatlık. Yani kadın surda kocamın telini karıştırdım beni aldatiyormus dese herkes çıkıp aaaaa çok ayıp niye karıştırdın diyecek. Ya hu sizin telefonunuz da böyle muhabbetler yapılsa ve kocanız görse evi başınıza yıkar en azından bir çoğu. Ama kadınların hakkını yemiyim çoğu böyle iğrenç toplara girmez bile. O yüzden eşleri telefonlarına bakma gereği bile duymuyor. Peki bu erkekler nasıl yanlarında kendi eşleri varken gruplarda onun bunun resmine bakıyor. Ben eşime güveniyorum , ben eşime güveniyorum, bende eşime güveniyorum da böyle sohbetleri okumasını videolara bakmasını açık saçık kadın fotoğrafları görmesini istemem. Hele böyle arkadaşlar amaaaaaaan!

Benim için de şaşırtıcı bazı cevaplar, arkadaşlar ya evli değil ya da farklı bir bakış açıları var biz içinde olmadığımız için anlayamıyoruz. Eşimin yan tarafta ben otururken, yarı çıplak bir kadına bakıp güzel mi çirkin mi seksi mi olduğunun değerlendirmesini yapıyor olmasından rahatsız olmak neden özgüven eksikliği olsun.Bu olsa olsa kişinin kendine saygısıyla ilintili olabilir. Üstelik eşim neden başka kadınlar hakkında böyle şeyler düşünsün ve bu neden aldatma kapsamına girmesin ve kırıcı olmasın. Çoğunluğun bu davranışları sergiliyor olması bu durumu normal hale getirmez bana göre. Kişinin yoldan geçen birine offf taş gibi demesi ya da düşünmesiyle fotoğrafa demesi arasındaki tek fark birinin ulaşılabilir diğerinin ulaşılamaz olması. Sonuçta yanımdaki erkeğin başka bir kadın hakkında bunları düşündüğü gerçeği değişmiyor. Biz aldatılmaktan sadece yanımızdaki erkeği kaybederiz, başkasına kaptırırız diye mi korkuyoruz, yoksa bize söz verdiği halde başkasına cinsel ya da duygusal şeyler hissettiği için mi incinip kırılıyoruz.

Esimin is grubu vardi
Sirket grubu diyeyim daha dogrusu
+18 videoda payalasiyorlar
Ama komik olanları tabi bu gercegi değiştirmez su an ki tlf wp inmiyor
Kafam coooook rahat

Agziniza sağlık.

Kufur degil karı kız muhabbetidir o.hepside ayni seyi soyluyor nasil kufurlerki bakmaniza bile izin vermiyor.

Rahatsızlığınızı dile getirin çıkartın gruptan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…