- 7 Ocak 2016
- 10.305
- 49.648
- 598
- Konu Sahibi Azra kayra
-
Bacım sen adama demeyeceksin ki o arkadaşlar la görüşme diye. Sadece gruptan çıkmayı istiyorum desen kafi..Evet bende istemiyorum. Bunu eşime nasıl açıklayacgm onu bilmiyorum. Çünkü kaç senelik arkadşları
Bunu bana eşim yapsa dünyayı dar ederim ona, pisman ederim yani cok net, kimsenin telinde, bilgisayarinda, kisisel alaninda bu tarz bir insiyatifi, yerine karar vermeyi kabul edemem, agir ariza cikaririm bana yapana da.Ben olsam girip kendim 'gruptan ayrıl'yapardım sonra eşimle kavga etmeden güzel bi dille anlatırdım benim rahatsız olmamdan önemli mi derdim.
Burda konu sahibin sorun ettiği şey galeriye açık kadın resimleri videoların düşmesi kim olsa sorun eder bunu bi kadın olarak aynı şeyi o yapsa o gruptan erkek resimleri atılsa eminim kıyamet kopar evlendiyse bi insan kendine çeki düzen vermeli böyle bi durumu ben yaşasam beni rahatsız ettiğini söylerdim eşime buda gayet normal bence evlilikte.
Ben olsam girip kendim 'gruptan ayrıl'yapardım sonra eşimle kavga etmeden güzel bi dille anlatırdım benim rahatsız olmamdan önemli mi derdim.
Normalde gruplara katilmiyorum ama bunlari paylasan gruplar varsa beni davet edebilirler. Benim korkum yok:)
Çok bencilsiniz. Eşinizin dünyasında sadece siz yoksunuz, arkadaşları sosyal çevresi de var. Bunun aynısını eşiniz size yapsa ne hissederdiniz? Karı kız muhabbeti normaldir demiyorum ama çözüm bu değil kesinlikle.Ben olsam girip kendim 'gruptan ayrıl'yapardım sonra eşimle kavga etmeden güzel bi dille anlatırdım benim rahatsız olmamdan önemli mi derdim.
Ayy oraya da girmeyin ya. Sanki wp grubundan gelmese karı kız fotoğrafı göremicek. İstese her yerden siz fark etmeden bakar zaten
Nasıl olmuyor ki. Mesela yakın arkadaşınız var size ailevi bir problemini anlatıyor çok da bilinmesini istemediti bir problem. Mesela bu problem eşinizle sizin aranızdaki özel değil, arkadaşınız ve sizin arasındaki özel oluyor. Ya da kardeşiniz var diyelim eşiyle ilgili bir problemini anlatıp hem dertleşip hem fikir istiyor diyelim. Bu da özeliniz olmuyor. Tam tersi eşiniz ve onun yakınları ile de ilgili.Ne benim ne de eşimin birbirimizin göremeyeceği bir özeli olmadığı için eşin özeli konusunu ben çok anlayamıyorum maalesef. Herkesin ilişkisi , hayata bakış şekli farklı elbette o yüzden eşinizin özeli mi yoksa değil mi siz daha iyi bilirsiniz.Mesela sizin galerinize yarı çıplak erkek resimleri düşse ve siz sakın bakma deseniz eşiniz nasıl bir tavır içine girer en iyi sizin bileceğiniz şey.Ne eşimin ne benim telefonlarımızda şifre falan yoktur, can sıkıntısından bile elimize hangi tel gelirse onu karıştırabiliriz mesela. Eşiniz bu konuşma tarzından iğrenmiyor ve memnunsa yapabileceğiniz tek şey ya bakış açılarımız uyuşmuyor deyip ayrılmak ya da uyum sağlayıp kabullenmek. Ya da konuşarak sizi anlamasını ummak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?