Eşimin WhatsApp grubu

Eşiniz sizin çocuğunuz mu? Koca adam kiminle ne konuşacağının kararını siz veremezsiniz. İrade sahibi bir insansa zaten kendine sahip çıkar yok değilse böyle bir adamla neden evli kalasınız? Eşinizin telefonunu karıştırmazsanız görmezsiniz, hele ki arkadaşlarıyla olan mesajlarını okumanız gerçekten çok ayıp. Geçen bir grubumuzda dakikalarca vajinal mantar muhabbeti döndü eşim okusa ortalığı birbirine katmıştım beni geçtim arkadaşımın özeli, bizzat bana anlatılan bir şeyi okumak kimsenin haddi değil. Çoğu Watsap grubunda insan normalde olduğundan daha farklı oluyor, buna takılınmaması gerektiğini düşünüyorum. Gündelik hayatta hiç küfür etmem mesela ama gruplarda ettiğim çok oluyor.

Bu arada biz nişanlı iken eşimin bir WhatsApp grubu vardı eşim ve bir arkadaşı hariç geri kalanlar evliydi diğer arkadaş bu direk dansı yapılan yerlere gitmiş o anı da video çekmiş kızlar direk de dans ediyor bunu videoyu da gruba atmış evli olan arkadaşı da silmemis karısı da görmüş gece yarısı kıyameti koparmış telefonlar falan kırılmış o günden sonra o grubu kapattılar çocuk da baya mimlendi kadın demiş gorusmeyeceksin o çocukla o çocuk hala bekar bu arada şuan bir grupları var mı bilmiyorum

Burda konu sahibin sorun ettiği şey galeriye açık kadın resimleri videoların düşmesi kim olsa sorun eder bunu bi kadın olarak aynı şeyi o yapsa o gruptan erkek resimleri atılsa eminim kıyamet kopar evlendiyse bi insan kendine çeki düzen vermeli böyle bi durumu ben yaşasam beni rahatsız ettiğini söylerdim eşime buda gayet normal bence evlilikte.

Ben olsam girip kendim 'gruptan ayrıl'yapardım sonra eşimle kavga etmeden güzel bi dille anlatırdım benim rahatsız olmamdan önemli mi derdim.
Bunu bana eşim yapsa dünyayı dar ederim ona, pisman ederim yani cok net, kimsenin telinde, bilgisayarinda, kisisel alaninda bu tarz bir insiyatifi, yerine karar vermeyi kabul edemem, agir ariza cikaririm bana yapana da.

Kadın resimlerini görmek rahatsız eder evet neden eşinin galerisini karıştırdığını anlamamakla birlikte hak veriyorum kimse görmek istemez. O yüzden en başta bakmamak en doğrusu. Konu sahibi eşine rahatsız olduğunu söyleyemiyor çünkü eşine gidip telefonunu karıştırdım orda gördüm diyemiyor.

Ben olsam girip kendim 'gruptan ayrıl'yapardım sonra eşimle kavga etmeden güzel bi dille anlatırdım benim rahatsız olmamdan önemli mi derdim.

Ciddi ciddi bu hareketi yaptıktan sonra kavga çıkmayacağını güzelce konuşabileceğinizi mi düşünüyorsunuz?

Eki Görüntüle 2951013

Biz kadınlar arasında grup yapıp böyle fotoğraflar paylaşıyor muyuz ?
Normalde gruplara katilmiyorum ama bunlari paylasan gruplar varsa beni davet edebilirler. Benim korkum yok:)

Konu sahibi mesajlari okumaniz hata. Okuduğunuzda illa ki hosunuza gitmeyen bir soz, resim çıkacaktır. Cocuk gibi o gruptan cikin diyemezsiniz.

Eşinizin özeline bu kadar dahil olmayın, orası onun alanı. Zaten bakma demiş. Bakma dedigi halde meraktan baktım demeniz bile eşinize saygı duymadığınızi gösterir. Niye lafını kaale almadınız? Ona özgür olacağı alan birakmazsaniz gizli alan kurmasına neden olursunuz.
Bırakın orda ergen ergen davransinlar, gülsünler. Size açıkça zararı olmadığı sürece bu kadar kontrol altında tutmaya çalışmayın, siz zararlı çıkarsınız

Çok bencilsiniz. Eşinizin dünyasında sadece siz yoksunuz, arkadaşları sosyal çevresi de var. Bunun aynısını eşiniz size yapsa ne hissederdiniz? Karı kız muhabbeti normaldir demiyorum ama çözüm bu değil kesinlikle.

Ne benim ne de eşimin birbirimizin göremeyeceği bir özeli olmadığı için eşin özeli konusunu ben çok anlayamıyorum maalesef. Herkesin ilişkisi , hayata bakış şekli farklı elbette o yüzden eşinizin özeli mi yoksa değil mi siz daha iyi bilirsiniz.Mesela sizin galerinize yarı çıplak erkek resimleri düşse ve siz sakın bakma deseniz eşiniz nasıl bir tavır içine girer en iyi sizin bileceğiniz şey.Ne eşimin ne benim telefonlarımızda şifre falan yoktur, can sıkıntısından bile elimize hangi tel gelirse onu karıştırabiliriz mesela. Eşiniz bu konuşma tarzından iğrenmiyor ve memnunsa yapabileceğiniz tek şey ya bakış açılarımız uyuşmuyor deyip ayrılmak ya da uyum sağlayıp kabullenmek. Ya da konuşarak sizi anlamasını ummak.

Telefonla alakalı konularda onlarca kez yazdım telefonuma asla baktırmam, tesettürlü arkadaşlarımla kendi aramızda ev oturmasında başımızı açıyoruz öyle fotolar çekiyoruz çeken kişi grubumuza atıyor. Eşimin görmesini de arkadaşlarımın eşinin beni görmesini de asla istemem bunu açıkladım eşime boşuna şifreni söyle bilmem ne diye ısrar etme göstermem dedim bende asla bakmam.

Çalıştığım işyerinde bir arkadaş vardı erkek. Birkaç kızı aynı anda idare ediyordu telefonunda şifreli klasör tarzı bişey vardı gizli görünmüyor sosyal medya yada foto video saklayacağı şeyleri oraya atıyor kimseye yakalanmıyordu. Demem o ki yapacak olan yolunu buluyor bu kadar etmeyin. Bu insanlar sizin yol arkadaşınız kuklanız değil. Uygun bir yol arkadaşı olduğunu düşünmüyorsanız çaresine bakarsınız..

Ayy oraya da girmeyin ya. Sanki wp grubundan gelmese karı kız fotoğrafı göremicek. İstese her yerden siz fark etmeden bakar zaten

Açıp kendisi baksa daha iyi bence. Konu sahibini bilmem de ciplak kadin, erkek gormemişligimiz yok. Eşimle izledigimiz filmlerde bile bazen erkek, kadın tamamen ciplak oluyor goruyoruz zaten, ciplak kadin gormesiyle hiç derdim olmadi.
Daha da merak ettiyse MEME ya da neyi merak ediyorsa o kadar onu yazıp aratsin kendisi cikar Meragi gidecekse...

Nebileyim arkadaşlar arasinda devamli cinsellik konuşmak ve "ayipli" fotolari birbirine gosterip kikirdamak cinselligi ve karsi cinsin vucudunu yeni ögrendiğimiz zamanlarda kaldı artik ya. en az 25-30 yaşlarında insanlarin hala ayni muhabbetlere girmesi cidden bende hayal kirikligi yaratacak bir şey.

Nasıl olmuyor ki. Mesela yakın arkadaşınız var size ailevi bir problemini anlatıyor çok da bilinmesini istemediti bir problem. Mesela bu problem eşinizle sizin aranızdaki özel değil, arkadaşınız ve sizin arasındaki özel oluyor. Ya da kardeşiniz var diyelim eşiyle ilgili bir problemini anlatıp hem dertleşip hem fikir istiyor diyelim. Bu da özeliniz olmuyor. Tam tersi eşiniz ve onun yakınları ile de ilgili.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…