Eşimin whatsapp grubu

Aynısını şuan ben de yaşıyorum. Denk geldi okudum. Bir tane haysiyet yoksunu bir arkadaşı var kadınlarla nasıl beraber olduğunu filan anlatıyor sürekli. Müstehcen fotolar atıyor. Ben de 2 gündür konuşmuyorum eşimle. Ne olduğunun da farkında değil. Sürekli yazışıyorlar. Ben bir koltukta oturuyorum mesela bazen baya baya gülüyor yazışmalara. Hazmedemiyorum artık. abartıyor muyum onu da bilmiyorum. şimdilik kendi kendime yiyoirum. Allah yardım etsin. o arakdaşını bulsam bir kaşık suda boğacağım..

Esinde azcik dusunce olsa o watsapl grubundan cikardi. Ama belli ki seni dusunmuyor bu kadar basit!

Eşimde fotoğraflar yok ya silinmiş ya da hiç indirilmemis ama o insanların evli adamlara bu tarz foto atmalari da nedir?

Onu o evli adamların karısı düşünsün burda sen konu açtın bizde senin evli kocanı konuşuyoruz, gitmez yapmaz etmez haramı helâli bilir iyi güle güle kullan ne diyelim

"Avmye gidelim desem cok kalabalik dışarda cafede oturmayi sevmiyorum diyor ama arkadaşlarımevzu olunca hicbir problem yok."

Hadi bakalım şu kısımda da kocanı akla bunun bahanesi ne, seni kıskandığı için mi seninle çıkmıyo

Hala cafe de kız kesen ergenler kaldı mı yaa??

Benimle kocam gezmeyecek ama arkadaşları ile çıkmasına izin vereceğim-
Benimle kv gelecek ama sabaha kadar beni orda bırakıp o eğlenecek-
Erkek arkadaşları kocamın teline popo resmi yollayacak ve o gurup hala devam edecek-
Eşim gitmek istemeyince ve ben göndermeyince arkadaşları kılıbık diyecek ve ben hala o arkadaşlarla görüştüreceğim-

Kuzum siz evli olduğunuza emin misiniz?
Evlilik çok ciddi bir kurum,senin kocan o kurumun üzerine wc açmış ,gelen ......... giden...........

Ben izin vermezdim. Gerekirse kavga ederdim. Ara ara olabilir fakat beraber gidebileceğiniz yerler olmalı. Çok nadir de tek gitmesine izin verirdim. Bazıları eleştirebilir fakat bu benim davranış biçimib

Kocami aklamiyorum zaten. Yaptığı ve yapmadığı şeyler de var siz de bunu anlayin. Bi dışarı çıktı diye aldattı muamelesi gelmesin. Asla yapmaz demiyorum kimse için de demem. Belki yapar belki yapmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…