• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin whatsapp grubu

masoleil

Çalıkuşu
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2017
1.133
582
53
Eşimin çocukluk arkadaşlarıyla bi whatsapp grubu var bekar evli karışık. Eşim çok aktif değil yoğun çalıştığı için çok fazla muhabbet edemiyor. Yanlış biliyorum ama gruptaki mesajlari arada gizlice bende okuyorum. Bu grupla eşli olarak da görüşürüz zaten. Ağır erkek muhabbetleri dönüyor zaten. Sevgilisi olanlar buluşmalarda çok sadikken grupta ev tutma muhabbeti dönüyor. Hatta daha önce de bi düğünden sonra gece yemeğe gideceklerdi gece 12den sonra ama apart tutulmuş dansöz vs cagrilmis sanirim. Eşimi de cagirdilar gitmesine müsade etmedim ama gidicekti. Hatta bi arkadaşı iş için bi süre başka bi ile gitti bi süre orda çalışacak. Ev tuttum haftasonu gelin yazmış ama ne manada olduğunu anlayin artik :) ha bide grupta sürekli dekolteli kiz fotoğrafi atılıyor eşim siliyor ama dün bi fotoğraf atılmış tamamen popo fotoğrafi iç camasirsiz ve grupta evliler de var.

Eşime güveniyorum alkol almaz ama herkesin bi nefsi var sonuçta. Onlar da en yakin arkadaslari. Görüşmek istiyor ama genelde gittikleri ortam alkollü oluyor. Ya da cafedeki kestikleri kizlar için yazdıklarini gördükten sonra o kişilere guvenemiyorum. Eşim kendi gitmek istemese kılıbık durumuna düşürüyolar ki ben asla gitme vs demem.

Az önce aradilar. Erkek erkege oturuyolarmis. Esim sende gel falan dedi yarim agizla ben gelmem kiz yok dedim o gitti ben evdeyim. Sturbucks da oturuyolarmis ama eşim ben gidelim desem gidip oturmaz oraya arkadaslari isteyince gidiyor. 1.5 yillik evliyiz haftasonlarimiz öyle saçma gecti ki çocuk yok hani basbasa gecirelim ya evde ya dışarda diye hayal kuruyorum ya onun isi çıkıyor ya yine saçma sapan bi plan. Avmye gidelim desem cok kalabalik dışarda cafede oturmayi sevmiyorum diyor ama arkadaşları mevzu olunca hicbir problem yok. Yarin da kayinvalidemde geciricez bütün günü. Yeni evliligi cicim aylarini hiç hissedemedim sanirim buna cok doldum. Whatsapp grubuna da sinir oluyorum. Arkadaşım hoslandigi çocuğu atmıştı bana göstermek icin telde kalmis eşim kızmıştı ne isi var sende diye. Rahatsız olmakta haksiz miyim?

Yani ben bu konudaki biçok şeye itiraz ederdim ama benim eşime itiraz edilir mesela,sanki siz çıldırsanız da adam bildiğini okurmuş gibi hissettim,zaaflarını biliyorsunuzdur ordan yürüyün diyebilirim sadece

Yakın bi zamanda buna çoook benzer nir konu okumuştum burada. O konuda da eş alkol almıyordu ifadesi vardı

Eşinize güvenin ama çokta fazla rahat bırakmayın Güzellikle konuşun benim de seninle arada vakit geçirmeye ihtiyaçım var arkadaşlarımla da çık ama beni de ihmal etme bide grup için çok haklısınız o ne öyle iğrenç şeyler
Eşim için senin tohumlar burda tutmuyor sen şu ülkede dene tarzinda bişeyler demişler diğer evli arkadaşı icinde benzer seyler ki esinden biliyorum cocuk icin tedavi görüyorlar o erkek için ne kadar onur kirici bi konuşma siz düşünün.

Eşim alkol almiyor o gece de alkol alacaklarini bildiğim için gitmeni istemiyorum demiştim kafama kakti. Beni kayinvalideme birakip o sabaha kadar arkadaslariyla takilacakti çünkü. Evde kalalim desem eline telefon alip takiliyor bide surat yapiyor kv me gitmedik diye. Dışarı çıkalım desem avm kalabalik cafede de oturmam diyor öyle geçiyor işte

Evliliğinizde görmezden gelemeyeceğiniz bir sorun var: Güvensizlik. Mesajları okumak bunun kanıtı. Okudunuz diye kızmıyorum. Demek ki eşiniz bunu yapabilecek, arkadaşlarına uyabilecek potansiyelde.

Son olarakta “Bana arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim.” diyorum.

Yerinde olsam yarın kv ye gitmem işte.
Sonra evlilik yürütemiyorum ama sen yapma :/
Bi kac kere gtmeyelim dedim esimin tavir aninda degisti. Benim yanima bile gelmedi aldi eline telefonu surat asti butun gun. Yalniz vakit gecirelim dedim burnumdan geldi bi daha da demedim

Evliliğinizde görmezden gelemeyeceğiniz bir sorun var: Güvensizlik. Mesajları okumak bunun kanıtı. Okudunuz diye kızmıyorum. Demek ki eşiniz bunu yapabilecek, arkadaşlarına uyabilecek potansiyelde.

Son olarakta “Bana arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim.” diyorum.
Şimdiye kadar biseyini görmedim eşimin. Güveniyorum ama aldatilanlar da güveniyordu. Demek ki güven yetmiyor.

Ya o değil de eşşşşek kadar adamların böyle abazan liseli muhabbeti yapması nedir ya?

Ben olsam buz gibi soğurum kocamdan. Aldatacağından falan değil bu kadar ergen bir çevresi olduğu için.

Ha aldatma bile olur bu çevreyle, kişi refikinden azar derler.

Yani ben bu konudaki biçok şeye itiraz ederdim ama benim eşime itiraz edilir mesela,sanki siz çıldırsanız da adam bildiğini okurmuş gibi hissettim,zaaflarını biliyorsunuzdur ordan yürüyün diyebilirim sadece
Sen de gel beraber gidelim dedi ama erkek erkege oturuyolar ben napiyim ki. Sevgilileri olanlar asla sevgililerini getirmiyolar bizim yanimizda bile yeri geliyor kiz muhabbeti ediliyor ya da cafede vs kiz kesiyolar bildigin.

Eşim normalde kendi çıkmaz ama onlar cagirinca hayir diyemiyor. Yorgunum gitmem dese karin bir gondermiyo diyolar ki asla gitme demem alkollü bi ortam olmadikca

Ya o değil de eşşşşek kadar adamların böyle abazan liseli muhabbeti yapması nedir ya?

Ben olsam buz gibi soğurum kocamdan. Aldatacağından falan değil bu kadar ergen bir çevresi olduğu için.

Ha aldatma bile olur bu çevreyle, kişi refikinden azar derler.
Eşim genelde yorgunum der kendi gitmek istemez kilibik kesin karisi göndermiyo derler

Sen de gel beraber gidelim dedi ama erkek erkege oturuyolar ben napiyim ki. Sevgilileri olanlar asla sevgililerini getirmiyolar bizim yanimizda bile yeri geliyor kiz muhabbeti ediliyor ya da cafede vs kiz kesiyolar bildigin.

Eşim normalde kendi çıkmaz ama onlar cagirinca hayir diyemiyor. Yorgunum gitmem dese karin bir gondermiyo diyolar ki asla gitme demem alkollü bi ortam olmadikca
Başbaşa istedğim gibi bi haftasonu geçirme isteğin daha önemli bence yoksa arkadaşlarıyla takılmış ben ona takılmazdım

Eşimin çocukluk arkadaşlarıyla bi whatsapp grubu var bekar evli karışık. Eşim çok aktif değil yoğun çalıştığı için çok fazla muhabbet edemiyor. Yanlış biliyorum ama gruptaki mesajlari arada gizlice bende okuyorum. Bu grupla eşli olarak da görüşürüz zaten. Ağır erkek muhabbetleri dönüyor zaten. Sevgilisi olanlar buluşmalarda çok sadikken grupta ev tutma muhabbeti dönüyor. Hatta daha önce de bi düğünden sonra gece yemeğe gideceklerdi gece 12den sonra ama apart tutulmuş dansöz vs cagrilmis sanirim. Eşimi de cagirdilar gitmesine müsade etmedim ama gidicekti. Hatta bi arkadaşı iş için bi süre başka bi ile gitti bi süre orda çalışacak. Ev tuttum haftasonu gelin yazmış ama ne manada olduğunu anlayin artik :) ha bide grupta sürekli dekolteli kiz fotoğrafi atılıyor eşim siliyor ama dün bi fotoğraf atılmış tamamen popo fotoğrafi iç camasirsiz ve grupta evliler de var.

Eşime güveniyorum alkol almaz ama herkesin bi nefsi var sonuçta. Onlar da en yakin arkadaslarifalan
üşmek istiyor ama genelde gittikleri ortam alkollü oluyor. Ya da cafedeki kestikleri kizlar için yazdıklarini gördükten sonra o kişilere guvenemiyorum. Eşim kendi gitmek istemese kılıbık durumuna düşürüyolar ki ben asla gitme vs demem.

Az önce aradilar. Erkek erkege oturuyolarmis. Esim sende gel falan dedi yarim agizla ben gelmem kiz yok dedim o gitti ben evdeyim. Sturbucks da oturuyolarmis ama eşim ben gidelim desem gidip oturmaz oraya arkadaslari isteyince gidiyor. 1.5 yillik evliyiz haftasonlarimiz öyle saçma gecti ki çocuk yok hani basbasa gecirelim ya evde ya dışarda diye hayal kuruyorum ya onun isi çıkıyor ya yine saçma sapan bi plan. Avmye gidelim desem cok kalabalik dışarda cafede oturmayi sevmiyorum diyor ama arkadaşları mevzu olunca hicbir problem yok. Yarin da kayinvalidemde geciricez bütün günü. Yeni evliligi cicim aylarini hiç hissedemedim sanirim buna cok doldum. Whatsapp grubuna da sinir oluyorum. Arkadaşım hoslandigi çocuğu atmıştı bana göstermek icin telde kalmis eşim kızmıştı ne isi var sende diye. Rahatsız olmakta haksiz miyim?

bence evlilik adaletli olmalı
sizin telefonunuzda erkek resmi olamıyor mu
onun telefonundan da kadın resmi olmayacak
sizinle cafeye gitmiyor mu
arkadaşlarıyla da gitmeyecek vs vs
ben olsam çok net tavır koyarım

yalnız eşinizin grubu tuhaf geldi bana
daha bir takım şeylere doyamamışlar
bekarları bilemem ama
evli adamların bu muhabbetlere girmemeleri lazım bence
ne demek ya popo paylaşmak falan
hani esprili bi durum vardır, ok
sürekli öyle şeyler paylaşılır mı ya

çüş
ne biçim insan onlar ya
sizin yanınızda kız muhabbeti, kız kesmek falan

Back