Eşimin Tuhaf Halleri

Bi arkadaşınıza yaptırın bunu. Bu da çok mantıklı. Kadına şiddet araştırması yapıyoruz vs denebilir. Birkaç soru sorarsınız evli misiniz hiç şiddet gördünüz mü en son ne Zaman şiddete uğradınız vs gibi

Maalesef bunu yaptıracak kadar güvendiğim kimse yok çevremde. Açıkçası böyle bir şeyi şu an kimsenin bilmesini de istemem.

dayak var mı yok mu senaryo mu belli değil.
eşinizin iş yerinden kimselerle bu konu hakkında yazışması var mı?
belki dayak yok.eşinizle iş yerinde tartıştı,vardiya değiştirdi,kavga sonrası sinir krizi geçirdi serüm yedi selfie çekti yani bu senaryo uzar gider.
eşinizde nasıl oldun diye sordu falan filan.

Aklıma şu geliyor. Kadını kendi numaramdan arayıp şey desem. Ben şu kurumdan arıyorum. Eşinizden şiddet gördüğünüzle ilgili bir bilgi aldık. Şimdi nasılsınız falan filan.
Aşırı gereksiz ve şüphe çekici hareket. Yemez bunu kadın

Merhaba arkadaşlar. Biraz önce yaşanan bir olayı anlatmak istiyorum.

Eşimin telefonu çaldı. Telefonu açtı ve konuşurken kalktı mutfağa doğru yürüdü. Karşı taraftan bir kadın sesi geliyordu. Eşime rahatsız ettim gibi bir şey söyledi herhalde ki eşim de yok sorun değil dedi. Sonra da “ne zaman oldu” dedi. Böyle davranınca ben de acaba birine bir şey mi oldu diye kalkıp arkasından gittim. Mutfağın en köşesine gitmiş orda konuşuyordu. Yapabileceğim bir şey var mı falan dedi. Bir an önce kapatmaya çalışır gibiydi. Neyse kapattı ben de kim diye sordum. İş yerinden birini kocası dövmüş ben de mesaj atmıştım ama geri aradı dedi.

Biraz tuhaf geldi. Eşinden şiddet görmüş birini telefonla aramak da ne bileyim. İş yerinde karşılaşır geçmiş olsun dersin tamam da. Herkes aramış, ayıp olmasın diye ben de mesaj attım dedi. Mesaj attıysan niye arıyor geri yazsaymış dedim. Neyse sonra bir ara telefonu içerde kaldı mesaja baktım. Kadından gelen bir mesaj var. İyiyim sen nasılsın yazıyor. Eşime sordum ne alaka sadece böyle bir mesaj var senin yazdığın nerde dedim. Her şeyden bir anlam çıkardığın için sildim gibi bir şeyler geveledi.

Yalnız daha önce eşimle aramızda hiç böyle bir muhabbet olmadı. Benim de erkek arkadaşlarım gerek sosyal hesabımda gerek telefonumda eklidir, aynı şekilde eşimin de.

Bir de kadına muhtemelen hal hatır sormuş olmalı ki kadın da iyiyim sen nasılsın demiş ama ardından eşimi neden aradı acaba? İyiyim sen nasılsın yazdıktan sonra araması ne alaka dedim. Kadın telefonda geçmiş olsun demek için mi yazmıştın demiş eşim de evet demiş.

Bu arada biz yemek sipariş etmiştik. Ben böyle sorgulayınca eşimin tadı kaçtı. Ben oturup yedim ama eşim yemeğine hiç dokunmadı. Normalde deli gibi tartışsak da ne olursa olsun hiç umursamaz normal hayatına devam eder. Daha önce bununla ilgili konu da açmıştım hatta. Umursamaz vs diye. Ben o an nedense çok gerildim biraz söylendim sorguladım yani gıcık oldum işte. Oturup bir güzel yemeğimi de yedim. O da savunmaya geçti önce. Sonra da oturdu bir kenara.

Eşim bu iş yerinde 3 aydır çalışıyor onu da ekleyeyim.

Somut bir şey yok ama tuhaf geldi işte. Sizce bir şeylerden şüphe etmeli miyim?
Geç kalmışsın şüphelenmek için arama kayıtlarını inde telefondan hangi hatsa bak günlük ne kadar konuşma var whatsabı kendi telefonuna Yükle hemen görürsün zaten.ah bu erkekler illaki biboklar yer

Mantıklı değil gibi.... Yani eşiniz bayan olsa hani destek olması merak etmesi normal dicem ama... Aklınıza bir şey getirmek istemiyorum...

Kadını direk ara kocamı arama de sorununu eşinle hallet stokta eşimde derim de başta kıyamet koparmarsan sonra bir bakmışssın aldatılmışsın ve ,pişman olan bir erkek olur af diler iş değiştirir falan yaptığı yanına kar kalır kısaca

Msj silmesi ayrı şüpheci durum normal bir durum olsa yanınızda konuşur zaten size de anlatır onden

Arama kısmını önce ben de düşünmüştüm ama eğer bir ilişki varsa adam ne yalan söylediğini aşıklamıştır. Kadın bozmaz. Hatta sizin aradığınızı anlar. Ama eşiniz size söyleyemez ve daha da dikkatli davranır. O nedenle iyi bi yol değil. Siz kadının adres bilgilerine vs ulaşmalısınız. Olayı araştırmanız için. Eşinize tamamen normal davranmalı ve artık onunla bu konuyu tartışmayı konuşmayı bırakmalısınız ki hata yapsın. Zaten aşırı dikkatlidir şuan.
Ama tabi ben çok stalkerımdır gerçeği neyleşitrmeden duramam herkes bukadar enerji harcar mı bilemiyorum🥲

Arama kısmını önce ben de düşünmüştüm ama eğer bir ilişki varsa adam ne yalan söylediğini aşıklamıştır. Kadın bozmaz. Hatta sizin aradığınızı anlar. Ama eşiniz size söyleyemez ve daha da dikkatli davranır. O nedenle iyi bi yol değil. Siz kadının adres bilgilerine vs ulaşmalısınız. Olayı araştırmanız için. Eşinize tamamen normal davranmalı ve artık onunla bu konuyu tartışmayı konuşmayı bırakmalısınız ki hata yapsın. Zaten aşırı dikkatlidir şuan.
Ama tabi ben çok stalkerımdır gerçeği neyleşitrmeden duramam herkes bukadar enerji harcar mı bilemiyorum🥲

Ben de öyleyim. Dün gece hiç uyumadım sabaha kadar bir şeyler aradım internette. İsmini aratıyorum bir bağlantı bulmaya çalışıyorum falan. Şimdi oğlumu uyuttum yine didik didik kadını arıyorum ama hiçbir şey bulamıyorum.

İşin kötüsü eşime de bir şey yokmuş gibi davranamam ben. Gece sinirlenip salona geldim odaya gitmedim bir daha. Sabah eşim evden çıkarken de yüzüne bakmadım. Strateji yapamıyorum içim içimi yerken.

Nasıl öğrenebilirim ki? Enişte ve teyzeyle samimiyetim yok. Bayramdan bayrama karşılaşıyoruz. Öyle telefonda arayıp sohbet etme durumumuz hiç olmadı bu zamana kadar. Şimdi durup dururken arayıp ya da evine gidip konuyu oraya getirmem zor. Başka da nasıl öğrenebilirim bilmiyorum.

Aklıma şu geliyor. Kadını kendi numaramdan arayıp şey desem. Ben şu kurumdan arıyorum. Eşinizden şiddet gördüğünüzle ilgili bir bilgi aldık. Şimdi nasılsınız falan filan. Böyle bir şey normalde yaparım ama şimdi bir de gerçekten hiçbir şey yoksa. Tamamen eşimin salaklığıysa. Sonra ilerde kadınla tanışıp numara alıp verirsek o zaman her şey ortaya çıkar.

Çünkü eşimin daha önceki iş yerinden tanıştığı bir ablayla birbirimizde numaralarımız var. Birbirimize gidip geliyorduk numaraları da paylaştık.
Son söylediğiniz çok uçuk 😄🙈 teyzeyle dayıyla naber lan dayı söyle bakim bu olay var mı yok mu demeniz bile daha mantıklı yanı da 😂

Başka mantıklı bir yol illaki Bulucaz bakalım düşğnelim

Ben de öyleyim. Dün gece hiç uyumadım sabaha kadar bir şeyler aradım internette. İsmini aratıyorum bir bağlantı bulmaya çalışıyorum falan. Şimdi oğlumu uyuttum yine didik didik kadını arıyorum ama hiçbir şey bulamıyorum.

İşin kötüsü eşime de bir şey yokmuş gibi davranamam ben. Gece sinirlenip salona geldim odaya gitmedim bir daha. Sabah eşim evden çıkarken de yüzüne bakmadım. Strateji yapamıyorum içim içimi yerken.
Ozaman dayağı mayağı karıştırmadan numaranın sahibini netleştirin. Kadını bankadan vs aramış gib biyerden sabit bi numaradan ankesörlüden vs mesela arayıp Bilmemkimle mi görüşüyorum diye sorun. Sonra işte üyelik falan teklif ediyormuş gibi yapın. Yani ilk aşamada mesajlaşılan kadın idda edilen kadın mı onu netleştirin. Sonra ikinci aşamaya geçersiniz. Asla kendi numaranızı karıştırmayın bu işlere tabii🌼

Ozaman dayağı mayağı karıştırmadan numaranın sahibini netleştirin. Kadını bankadan vs aramış gib biyerden sabit bi numaradan ankesörlüden vs mesela arayıp Bilmemkimle mi görüşüyorum diye sorun. Sonra işte üyelik falan teklif ediyormuş gibi yapın. Yani ilk aşamada mesajlaşılan kadın idda edilen kadın mı onu netleştirin. Sonra ikinci aşamaya geçersiniz. Asla kendi numaranızı karıştırmayın bu işlere tabii🌼

Bahsettiğiniz tarzda bir uygulamadan kadının numarasını sorgulattım. İsmi ve soyisminin baş harfini gösteriler uygulama. Onlar da doğru. Herhalde isim soyismi doğru en azından bu cepte.

Yani böyle bir olay olsa eşiniz anlatırdı. "Ne zaman oldu" falan da bir garip konuşma, fazla sakin geldi bana, insan şaşırır ve o yönde tepkiler verir veya ben kadın olduğum için mi böyle düşünüyorum bilemedim. Yanınızdan kalkıp gitmesi ayrı bir şey. Hepsi ayrı ayrı faul. Bir de şu var siz eşinizin normal halini tanırsınız aslında ortada dışarıdan bakan birinin şüphe edeceği bir şey yokken siz normalini bildiğiniz için anormal halini hemen anlarsınız.

Son olarak "sen her şeyden huylanıyorsun ondan şöyle yaptım" erkeklerin en sık kullandığı manipülasyon tekniklerinden birisidir. Umarım sizinkinde durum bu değildir ama genelde karşıyı susturmaya yönelik bu sözleri kullanıyorlar, çok fazla yaşadım ve şahit oldum. Sakince takipte kalın ki daha fazla tedbir almasın bir şey varsa. Unutmuş gibi yapın normalleşin. Kolay değil biliyorum ama verdiğiniz tepkiler süreci etkiler. Umarım yanılıyoruzdur.

Hah tamam ozaman. O kısmı cepteyse ikinci aşama şimdi bu kadına yoğunlaşmak lazım. Nerde yaşar kimle evli bahsedilen sorun var mı ve güncel bi sorun mu bunlar netleşmeli

Buarafa eşiniz biraz akıllandıysa sizin de tedirginliğinizi ve tavırlarınızı görerek size bi açıklama daha yapıp kendince sizi rahatlatmaya çalışacaktır. Lütfen böyle bişi olursa bunu tamamen yemiş ve aşırı rahatlamış gibi yapın.

s
Bahsettiğiniz tarzda bir uygulamadan kadının numarasını sorgulattım. İsmi ve soyisminin baş harfini gösteriler uygulama. Onlar da doğru. Herhalde isim soyismi doğru en azından bu cep
Ay ben çok safımdır bu konularda ama yine de eşinizin açıklaması bana çok saçma gelmedi. Hatta yorumlarda eşimizle mesajlaştığı için dövülmüştür falan kısmı çok abartı geldi.
Siz eşinize neden mutfakta gizlice konuştun diye sordunuz mu?
İnşallah gerçekten de aldatma durumu yoktur sessizce izlemeye devam edin. Kendinizi üzmeyin

Söylediğiniz şekilde ismi arattım. Tek bir hesap çıkıyor o isimle. Profil fotosunu eşime gösterip kadın bu mu diye sordum değil dedi. Ben yine de sahte bir hesaptan istek attım bakalım kabul ederse belki takipçilerden falan birini bulurum fabrikada çalışıp çalmadığına bakar kadının o olduğun anlayabilirim. Değilse de başka o isimde kimse yok. Numarayı da internette sorguladım hiçbir bilgi çıkmadı.

Sadece şöyle bir şey oldu. İnstagrama giriş yaparken o numarayı kullandım. Şifremi unuttum dedim. Eğer öyle bir hesap olmasa hesap bulunamadı derdi. Ama numaranıza şifre yenileme bağlantısı gönderildi yazdı. Demek ki bu numara üzerinden açılmış bir insta hesabı var. Tabi hangi hesap onu göremedim maalesef.
Eğer kadınla kocanızın münasebeti varsa danışıklı dönüşüklü iş yapmaları çok muhtemel
Yani karım şüphelendi illaki ya kendi ya sahte hesaplarla sana ulaşmaya çalışacak ayık ol inkar et vs gibi

Bu konuya mantıklı fikir veremeyeceğim doğru ya da yanlış ben fevriyim. Ben olsam şu an o kadınla çoktan telefonda konuşmuş ve yüz yüze görüşmüştüm ben.
Şiddete uğradıysa kadının halinden kadın anlar diye ayarı da verirdim. Bu kafayla daha çok dayak yiyebilir çünkü.

Ortada bir sey varsa dahi su an cikmasi imkansiza yakin. Bence bu konuyu kapatmis gibi yapip takipte kalin. Biraz zaman verin kendinize. Mantikli dusunmek icin. Bence su an hicbir adimda bulunmayin ki bir sey varsa cok suphe ceker, kadinin numarasini aramaniz vs.
Biraz zamana birakin. Gercekten esinizin anlattiginin dogru olma ihtimali de bence yuksek. Su an en dogrusu sakince takipte kalmaniz ve bu olayi kapatmis gibi yapmaniz bence. Kendinizi mahvetmeyin bir sey varsa ortaya cikar, gizli kalmaz.

Back
X