Eşimin Tuhaf Halleri

Dün gece bu kadın meselesini tartışırken dedi ki, ben senin böyle her şeyi mesele edeceğini biliyorum. O yüzden son zamanlarda çok fazla arabayı bahane edip gittin dersin diye her şeyin faturasını aldım. Saati saatine belli dedi.
Yanlız bu daha da dikkat çekici

Biraz siz mi büyütüyorsunuz acaba,bazen bizlerde çalışırken çok saçma şeylerle karşılaşabiliyoruz.Aralarında bir şey olsa eşin evdeyken niye arasın ,hadi o aradı eşin senin yanında niye teli açıp mutfağa gitsin.Meşgule atar,başka bir şey uydurur,ekstra önlem alır.Böyle bir duruma düşmezler bence.

Bu söylediğiniz de mantıksız değil ama yine de tuhaf hissettim.

Ya bencede😌

öyle pis bir durumdaki konu sahibi Allah yardımcısı olsun çok zor tam muallak

Amin inşallah. Kafayı yemek üzereyim. Biz nelerle uğraşırken neleri dert ederken son 24 saatte karşıma çıkana bak. Şu sıralar hiç böyle bir gündemim olacağı aklıma bile gelmezdi. Durduk yere bir ton şüphe.

Ne tuhaf birşey kimin aklına gelir yani bu bir haltlar karistirirsam yapacavim birseydir

Öyle mi dersiniz? Beni de tanımıyorsunuz. Aşırı şüpheci ve çok enteresan bağlantılar kuran bir insanım. Eşim benden küçük diye yıllardır bazı şeylerin altında bir şeyler aradım hep. Ve maalesef bunu da eşime yansıttım. Bilemiyorum gerçekten.

Tamam diyorum ya ben şüphe ettim öyle bir şey yoktur diyorum. Sonra ama neden mutfağa gitti, neden kadın mesaja karşılık aradı, neden eşim mesajı sildi… bir sürü şey geliyor aklıma

Öyle mi dersiniz? Beni de tanımıyorsunuz. Aşırı şüpheci ve çok enteresan bağlantılar kuran bir insanım. Eşim benden küçük diye yıllardır bazı şeylerin altında bir şeyler aradım hep. Ve maalesef bunu da eşime yansıttım. Bilemiyorum gerçekten.

Tamam diyorum ya ben şüphe ettim öyle bir şey yoktur diyorum. Sonra ama neden mutfağa gitti, neden kadın mesaja karşılık aradı, neden eşim mesajı sildi… bir sürü şey geliyor aklıma
Hemen hemen bütün sayfaları okudum en başından beri haklı olduğunuzu düşünmüştüm . Ama bu yorumunuz kafamı karıştırdı.
Hatta arabayla ilgili faturaları saklaması da tuhaf gelmişti ama kendi deyiminizle sürekli enteresan bağlantılar kurduğunuzu bildiği için saklamış olduğunu düşündüm şu an .
Evet benim için de şüphe uyandıran bi konu oldu ama yıllardır gerçekten bu kadar çok şüpheci davranıyorsanız o yüzden eli ayağı birbirine girmiş de olabilir.

Ben olsaydım eşime kadınla tanışmak istediğimi söylerdim. Sonuçta kadına şiddet söz konusu ve hepimiz hassasız. Kadına sizin üzüldüğünüzü ve yanında olmak istediğinizi söyleyerek tanıştırabilir.
Hem sizin içiniz rahat eder hem de olay doğruysa hemcinsinizin yanında olmuş olursunuz.

Bugün başka vardiyadan bir abi bana çiçek getirdi ( bunu eşim daha önce söylemişti, değişik sukulentler yetiştiren bir abi var bana fotoğraflarını gösterdi
Konu sahibi eşin çiçek yetiştiren başka vardiyadaki adamdan bile bahsederken, aylarca beraber çalıştığı kadın şiddet görmüş ama sana söylemedi bunu. Garip değil mi? Bu kadından hiç bahsetti mi size daha önce?

Esinizin aciklamasi mantikli geldi. Kendinizi süpheci olarak tanimliyorsunuz zaten. Oda bu yüzden kavga cikmasin derdinde. Reflex olarakta odadan cikmis olabilir. Bende annemle bile konusurken odadan ayrilyiorum kendiligimden sonra esime konustugumuzu anlatsam bile. O an lafa daliyorum bakiyorum baska odadayim😂

Gecen benim esimide aksam 11 de bayan is arkadasi aradi. Yasca cok büyük. Esim raporluydu ve makinalarin ayarindan kendi vardiyasinda bi o anliyor. Kadinda yapamamis o yüzden aramis. Oda konusmaya baslayip sonra baska odaya gitti geldi. Ama ben hic süphe etmedim sordum nolmus frlan diye, acikladi.

Ama eminim süpheci biri olsam oda temkinli davranir aksam aksam huzurumuz kacmasin diye. Esinizi en iyi siz bilirsiniz. Bana mantikli geldi.

Kadinlda cogu kisi tabi ariyordur cünkü is yerinde düsmüs fenalasmis sinir krizi gecirmis dediniz. Yani evde dövülüp sonra olay konusulmamis. Bildiginiz is yerinde patlama yasamis darp sonrasi demekki. Bu yüzden insanlar ariyor. Iyimisin diye. Yoksa diger türlü kimse aramaz. Sadece evde olan bir olay olsa. Ayrica " bu yüzden mi aradin" diye sormasi da normal bence esinize, cünkü konusuldumu yani herkesin haberi oldumu diye bende merak ederdim o an 🫠 lafin gelisi sormus demekki. Nasilsin diye sormasi esinizin is yerindeki fenalasmasindan yola cikiyor bence tabikife sonrasinda " olaylari duydum"a baglayacak. Gayet normal.

Kadinda ilgi alaka bekliyo herkesten demek. 3 ay yan yana calismislar illaki sohbet oluyordur normal. Esinden istedigi ilgiyi göremeyen üstüne birde dövülen bir kadinin pisikolojisinden bakin olaya. Her ilgiye alakaya muhtac. degersiz hissediyo mahcup hissediyo ezilmis hissediyo... is arkadaslarininda aramasi ona iyi geliyordur muhmemelen.

Bence o numarayı kaydet profil fotoğrafına bak .
Ardından iş yerine ziyarete git aynı kadını görürsen bi kontrol et bakışlarını vs .
Yani bence mutfağın en köşesinde konuştuğu kişiyle pek masum bir diyalog kurmuyordur .artı şiddet görmüş kadın polise ya da akrabasına söyler kocana niye dert yansın ki.

Merhaba arkadaşlar. Biraz önce yaşanan bir olayı anlatmak istiyorum.

Eşimin telefonu çaldı. Telefonu açtı ve konuşurken kalktı mutfağa doğru yürüdü. Karşı taraftan bir kadın sesi geliyordu. Eşime rahatsız ettim gibi bir şey söyledi herhalde ki eşim de yok sorun değil dedi. Sonra da “ne zaman oldu” dedi. Böyle davranınca ben de acaba birine bir şey mi oldu diye kalkıp arkasından gittim. Mutfağın en köşesine gitmiş orda konuşuyordu. Yapabileceğim bir şey var mı falan dedi. Bir an önce kapatmaya çalışır gibiydi. Neyse kapattı ben de kim diye sordum. İş yerinden birini kocası dövmüş ben de mesaj atmıştım ama geri aradı dedi.

Biraz tuhaf geldi. Eşinden şiddet görmüş birini telefonla aramak da ne bileyim. İş yerinde karşılaşır geçmiş olsun dersin tamam da. Herkes aramış, ayıp olmasın diye ben de mesaj attım dedi. Mesaj attıysan niye arıyor geri yazsaymış dedim. Neyse sonra bir ara telefonu içerde kaldı mesaja baktım. Kadından gelen bir mesaj var. İyiyim sen nasılsın yazıyor. Eşime sordum ne alaka sadece böyle bir mesaj var senin yazdığın nerde dedim. Her şeyden bir anlam çıkardığın için sildim gibi bir şeyler geveledi.

Yalnız daha önce eşimle aramızda hiç böyle bir muhabbet olmadı. Benim de erkek arkadaşlarım gerek sosyal hesabımda gerek telefonumda eklidir, aynı şekilde eşimin de.

Bir de kadına muhtemelen hal hatır sormuş olmalı ki kadın da iyiyim sen nasılsın demiş ama ardından eşimi neden aradı acaba? İyiyim sen nasılsın yazdıktan sonra araması ne alaka dedim. Kadın telefonda geçmiş olsun demek için mi yazmıştın demiş eşim de evet demiş.

Bu arada biz yemek sipariş etmiştik. Ben böyle sorgulayınca eşimin tadı kaçtı. Ben oturup yedim ama eşim yemeğine hiç dokunmadı. Normalde deli gibi tartışsak da ne olursa olsun hiç umursamaz normal hayatına devam eder. Daha önce bununla ilgili konu da açmıştım hatta. Umursamaz vs diye. Ben o an nedense çok gerildim biraz söylendim sorguladım yani gıcık oldum işte. Oturup bir güzel yemeğimi de yedim. O da savunmaya geçti önce. Sonra da oturdu bir kenara.

Eşim bu iş yerinde 3 aydır çalışıyor onu da ekleyeyim.

Somut bir şey yok ama tuhaf geldi işte. Sizce bir şeylerden şüphe etmeli miyim?
Asla masum değil, takipte kalın...

Onca tartışmalar yaşarız hiç umrunda olmaz. Bu konuda surat astı oturdu durdu.

Neler yaşadık hiç dert etmedin, normal hayatına devam ettin, arkadaşının şiddet görmesi mi seni bu kadar üzdü yemeğini bile yemedin dedim. Duramadım işte yine laf soktum. Çünkü içim içimi yiyor. Böyle şeylerle beni itham etmenden bıktım falan dedi.

Yahu millet instagram şifresi ister her dk kontrol eder. Ben hiç umursamam herkesin şifresi kendine. Gayet bir sürü kadın arkadaşıyla takipleşir, onlarla ilgili bir şey olsa anlatırdı falan. Aynı şekilde ben de ona anlatırım arkadaşlarımla ilgili olanları. İtham eden biri olsam böyle mi olurdum.

Evet fazla şüpheciyim ve normal bir insana göre biraz fazla gözlemliyorum her şeyi. Didik didik inceleme huyum var. Stalk ata sporum. Ve gözüme bir şey takılınca da sessiz kalamam hemen söylerim. Bu konular yüzünden uzun tartışmalar yaşayan bir çift de değiliz. Çoğu evli çiftin yaşadığı kadar bile tartışmamız olmamıştır kıskançlık konusunda.

Neyse Çok zaman sonra yemeğini yedi sonra da gidip uyudu ama benim hala içim içimi yiyor.
Sizi kendime benzettim. Allah sonunuzu benzetmesin.

Kafamda bir şeyleri oturtmaya çalışıyorum belki de yanılıyorum bilmiyorum.

Şimdi: Ortada dayak yiyen şiddet gören kadın var. Velev ki eşiniz herkes gibi “geçmiş olsun,şu an nasılsın?” dedi.

Kadının cevabı “Şu an daha iyiyim teşekkürler” gibi olurdu.

“İyiyim,sen nasılsın?” olmazdı.

Bu cevap şiddet dışında geçmiş olsun dışında eşinizin ne yazdıysa artık mesajına verilebilecek cevap.

Gayet sakin,her şey normal,ve bu nasılsın mesajları ilk defa olmuyormuş gibi,belirli aralıklı yazıştığın kişiye yazarsın bu şekilde.

Yukarıda bir üye,konuyu tam okumadınız galiba(okudum) konu sahibin eşi gün içinde neşeliymiş,iştahlıymış yani konu sahibinin eşinin mesajı yüzünden dayak yememiş kadın yazdı.

Ben pek emin olmazdım.Eşinizle dip dibeydiniz,araba tamiri vs işler. O arada kadınla detaylı konuşamayacağı için veya daha dayak yediğini o saat öğrenmediği için neşeli ve hayatın olağan akışına göre davranmış olabilir.

Oyuzden sordum mesaj saatı kaçtı diye. Oğlen 12 de kadına geçmiş olsun dediyse ve akşama kadar neşeliyse,evet şiddete sebep vermiş olmayabilir.

Ama atıyorum eve 18:00 geldiniz o ara geçmiş olsun mesajı attı şiddet olayını öğrendi,üstüne kadın aradı,evet gayette eşinizle alakalı durum ortaya doğar.

Yoksa kim dıdısının dıdısı için içine kapansın yemek yemesin neşesi kaçsın?

Evet çok üzüldüm ,elleri kırılsın şerefsiz der size olan biteni bildiği kadarını anlatır,yemeğini de iştahla yerdi.

Bilmiyorum inşallah ben kuruntu yaptım,eşiniz size karşı dürüsttür ve en kısa zamanda çözülür bu meseleniz.
Aferm kiz Sherlock Holmes anlatiyo gibi okudum

Konu sahibi eşin çiçek yetiştiren başka vardiyadaki adamdan bile bahsederken, aylarca beraber çalıştığı kadın şiddet görmüş ama sana söylemedi bunu. Garip değil mi? Bu kadından hiç bahsetti mi size daha önce?

Çiçek yetiştiren adamdan daha önce bahsetmişti. Bana çiçek getirecek demişti. Dün de ben kapının önünde bekliyordum eşimi sanayiye gitmek için. Elinde çiçekle geldi. Abi çiçeği getirmiş dedi arabaya koyduk.

Kadından daha önce hiç bahsetmedi. Genel olarak iş yerindeki kimseden bahsetmedi. Ben sukulent sevdiğim için o adamdan çiçek getirecek diye bahsetmişti sadece. Bir de

Back
X