Eşimin Tuhaf Halleri

Bu konuya mantıklı fikir veremeyeceğim doğru ya da yanlış ben fevriyim. Ben olsam şu an o kadınla çoktan telefonda konuşmuş ve yüz yüze görüşmüştüm ben.
Şiddete uğradıysa kadının halinden kadın anlar diye ayarı da verirdim. Bu kafayla daha çok dayak yiyebilir çünkü.
Ben de sizin gibiyim. Ortaligi atese vermistim simdi ama bu dogru degil:/ ama tabiatimiz boyle.

Ben şiddet görsem, bir süre hiçbir erkeği görmek bile istemem..kaldı ki evli bir adamı bir mesaja istinaden aramak?
Kadın neden şiddet görmüş mesela, eşi böyle davranan birini başka bir erkek arasa, bu durum o şiddete uğrayan kadını daha da zor duruma sokar. Zaten toplum sosyopat kaynıyor. Onlara mı kaldı seni avutmak deyip kadını bir daha döver.
Eşinizin tavrında gariplik var.

Hah tamam ozaman. O kısmı cepteyse ikinci aşama şimdi bu kadına yoğunlaşmak lazım. Nerde yaşar kimle evli bahsedilen sorun var mı ve güncel bi sorun mu bunlar netleşmeli

Bu isimde sosyal hesaplarda tek bir kişi var. Ona da çakma hesaptan istek yolladım ama kabul etmedi. Beklemede duruyor. Hesabında kiminle evli olduğu yazıyordu ona da istek yolladım adam isteği reddetti.

Eğer kadınla kocanızın münasebeti varsa danışıklı dönüşüklü iş yapmaları çok muhtemel
Yani karım şüphelendi illaki ya kendi ya sahte hesaplarla sana ulaşmaya çalışacak ayık ol inkar et vs gibi

Evet eşim benim sahte hesap kullanabileceğimi tahmin eder. Kadınla böyle bir iletişimi varsa zaten çoktan haber vermiştir de bilemiyorum başka ne yapabilirim.

Buarafa eşiniz biraz akıllandıysa sizin de tedirginliğinizi ve tavırlarınızı görerek size bi açıklama daha yapıp kendince sizi rahatlatmaya çalışacaktır. Lütfen böyle bişi olursa bunu tamamen yemiş ve aşırı rahatlamış gibi yapın.

Sanmıyorum. Eşim hiç öyle biri değil. Bu zamana kadar da çok kavgalarımız oldu. Olayların hiç üzerine girmez aksine konu kapansın diye bekler. Lafını bile etmez.

Bu isimde sosyal hesaplarda tek bir kişi var. Ona da çakma hesaptan istek yolladım ama kabul etmedi. Beklemede duruyor. Hesabında kiminle evli olduğu yazıyordu ona da istek yolladım adam isteği reddetti.
Sen bununla ne yapmaya çalışıyorsun
Sosyal hesapta bulup istek attığın kişinin bu kadın olup olmadığını mı merak ediyorsun

Eğet evetse ve o sosyal mecra instgram sa sana bunu ispatlatayım hemen

Sen bununla ne yapmaya çalışıyorsun
Sosyal hesapta bulup istek attığın kişinin bu kadın olup olmadığını mı merak ediyorsun

Eğet evetse ve o sosyal mecra instgram sa sana bunu ispatlatayım hemen
A alindalin Diyelim instagrama girdin
o ismi yazdın ve tek bir kişi çıktı

Hemen anlayabilirsin çünkü telefon numarası sende

Napıcaksın yazıyorum:
İnstagrama mevcut hesap açmaya girip bu kişinin instagramdaki adını yazıyorsun tmm mı
Sonrada şifreyi unuttum diyorsun
İnstagram sana cep numarasının başını sonunu gösterip bu numaraya şifre yenileme göndereyim mi diye soruyor
Bak o numaraya senmdeki kadının numarasıyla aynı mı değil mi?

Aynıysa o kişidir

Ama instagramda bulup napcan ki

Evet eşim benim sahte hesap kullanabileceğimi tahmin eder. Kadınla böyle bir iletişimi varsa zaten çoktan haber vermiştir de bilemiyorum başka ne yapabilirim.
Eşiniz işe kendi arabasıyla mı gidiyor servisle mi?
Gece dışarı çıkıyor mu?
Gündüz istirahatli zamanlarda hep tek dışarı çıkıyormu bir iş bahanesiyle?

Ben olsam arabasına başka bir telefonu titreşimini kapatıp sessize alıp Ses kaydını açıp saklardım arabaya
Saatlerce ses kayıt edebiliyor
Eve gelincede gizlice arabadan alıp uygun vakitte sarıp sarıp dinlerdim
İllaki kadınla arabada buluşacak bir yerlere gitmek için yada telefonda konuşak

Napıcaksın yazıyorum:
İnstagrama mevcut hesap açmaya girip bu kişinin instagramdaki adını yazıyorsun tmm mı
İnstagram sana cep numarasının başını sonunu gösterip bu numaraya şifre yenileme göndereyim mi diye soruyor

Aynıysa o kişidir

Dediğinizi denedim. Numaralar tutmuyor. Demek ki kadın sosyal hesap kullanmıyor. Bilmiyorum bulsam sahte hesaptan ekler ağzından laf almaya çalışırdım belki.

Sanmıyorum. Eşim hiç öyle biri değil. Bu zamana kadar da çok kavgalarımız oldu. Olayların hiç üzerine girmez aksine konu kapansın diye bekler. Lafını bile etmez.
Biraz siz mi büyütüyorsunuz acaba,bazen bizlerde çalışırken çok saçma şeylerle karşılaşabiliyoruz.Aralarında bir şey olsa eşin evdeyken niye arasın ,hadi o aradı eşin senin yanında niye teli açıp mutfağa gitsin.Meşgule atar,başka bir şey uydurur,ekstra önlem alır.Böyle bir duruma düşmezler bence.

Eşiniz işe kendi arabasıyla mı gidiyor servisle mi?
Gece dışarı çıkıyor mu?
Gündüz istirahatli zamanlarda hep tek dışarı çıkıyormu bir iş bahanesiyle?

Ben olsam arabasına başka bir telefonu titreşimini kapatıp sessize alıp Ses kaydını açıp saklardım arabaya
Saatlerce ses kayıt edebiliyor
Eve gelincede gizlice arabadan alıp uygun vakitte sarıp sarıp dinlerdim
İllaki kadınla arabada buluşacak bir yerlere gitmek için yada telefonda konuşak

Eşim 3 vardiya çalışıyor. Servisle gidiyo işe. İş dışında genelde birlikte vakit geçiriyoruz. Şüphemi çekecek kadar dışarı çıkmışlığı yok. Arada kuzen yada arkadaşlarıyla buluşuyor çok nadir.

Son zamanlarda şöyle oldu. Arabamızda bir arıza var ama bir türlü çözüm bulunamadı. Son iki hafta içinde bir kere, bulunduğumuz şehire 1 saat uzaklıkta başka bir şehire gitti araba için. Bunu da telefonla tüm servisleri arayarak en son orda bulduğu için yapmıştı. Bu sürede sık sık araba için bir yerlere gitti iş haricinde.

Dün gece bu kadın meselesini tartışırken dedi ki, ben senin böyle her şeyi mesele edeceğini biliyorum. O yüzden son zamanlarda çok fazla arabayı bahane edip gittin dersin diye her şeyin faturasını aldım. Saati saatine belli dedi.

Evet ben böyle her şeyi inceleyen biriyim kabul. Ama arabayı bahane edip bir yerlere gittiğini düşünmemiştim. Hatta dün sanayiye birlikte gidio bıraktık arabayı. Onun dışında fazla şüpheci biri olduğum için bazen şakayla karışık yoksa şöyle mi böyle mi diye bir şeyler söylerim. Ama bu aramızda kavga konusu olmamıştır. Dün gece araba meselesiyle ilgili öyle söylemesi beni çok şaşırttı. Sanki her şeyi kafasında planlamış gibi.

Biraz siz mi büyütüyorsunuz acaba,bazen bizlerde çalışırken çok saçma şeylerle karşılaşabiliyoruz.Aralarında bir şey olsa eşin evdeyken niye arasın ,hadi o aradı eşin senin yanında niye teli açıp mutfağa gitsin.Meşgule atar,başka bir şey uydurur,ekstra önlem alır.Böyle bir duruma düşmezler bence.
Kesinlikle katılıyorum ben aldatacak olsam beni arasa kırıştırdığım kişi hemen meşgule atarım , teli sessize alırım .Metresimle de karımın yanında konuşmam herhalde o kadar da değil . Ayrıca aldatacak olsam o teli sürekli kaçırırım ortada asla bırakmam . Eşiniz teli bırakıyormuş ortaya mesela .

Napıcaksın yazıyorum:

Aynıysa o kişidir

Bir de şöyle bir şey var. Benim sosyal hesapta bulduğum kadınla telefon numarası eşleşmiyor. Ama telefon numarasıyla giriş yapmak isteyip şifremi unuttum diyince bu mesaja şifre gidiyor. Yani bu numara üzerinden açılmış bir hesap da var demek ki ama bulamadım bir türlü.

Nedense bana eşinizin sizi aldattığı hissi geçmedi.

Kadınla aralarında flörtleşme dahi olsa ikisi de birbirlerini tembihler evdeyken arama, mesaj olayları olmasın diye.

Bence sizin gerginlik yaratacağınızı düşünüp kendisi de gerildi ve o gerginlikle ne yapacağını bilemeden mutfağa, oraya buraya geçti.

Siz daha iyi tanırsınız eşinizi ama ben bu olaydan aldatıldığınız hissine kapılamadım. Dikkatli olmak isterseniz yine olun ama işin sonunda masum oldukları ortaya çıkarsa iki tarafında o zaman daha çok mahcup olursunuz.

yaşanmış bir örnek de ben vereyim yakınımın başından geçtiği için ve biraz da benzediği için.

şimdi bu x kişinin sevgilisi var ama aldatıyor. sevgilisi de eve gelecek o gün.
x kişisi, aldattığı kişiye telefondan söyliyo bunu bişey yapma msj atma gibisinden bu dangoz da geri tm diye mesaj atıyo ama bu x kişinin sevgilisi eve geldiği için mesajı görüyo sonrası kıyamet.
telefona kayıtlı değilmiş nosu falan filan derken yalan da söylenecek bişey kalmadığı için patlıyo orda olay yani.
bide siz evlisiniz eş kişisinin böyle kıvırması çok normal. kadın erkek kimseye güvenmemekgerek.

eşinizin konuşmak için yanınızdan ayrılması çok kafa karıştırıcı burda, ona ne açıklama getirdi acaba? Yani kadın böyle rahat arıyorsa ne bileyim eşiniz banyodaken de arar siz açarsınız. bu rahatlık belki de bir şey yok diye düşündürttü bana ama mutfağa gidişini açıklaması lazım.

eşinizin konuşmak için yanınızdan ayrılması çok kafa karıştırıcı burda, ona ne açıklama getirdi acaba? Yani kadın böyle rahat arıyorsa ne bileyim eşiniz banyodaken de arar siz açarsınız. bu rahatlık belki de bir şey yok diye düşündürttü bana ama mutfağa gidişini açıklaması lazım.

Ben sorun ederim mutfağa diye gitmiş öyle söylüyor. İlk sorduğumda özellikle gitmedim, başka herhangi biri aradığında da bazen istemsizce insan kalkıp gidiyor falan dedi.

Bir de şöyle bir şey var. Benim sosyal hesapta bulduğum kadınla telefon numarası eşleşmiyor. Ama telefon numarasıyla giriş yapmak isteyip şifremi unuttum diyince bu mesaja şifre gidiyor. Yani bu numara üzerinden açılmış bir hesap da var demek ki ama bulamadım bir türlü.
De em başka isim kullanıyor nick gibi
Benimde kendi ismim yazmıyor instagramda normal

yaşanmış bir örnek de ben vereyim yakınımın başından geçtiği için ve biraz da benzediği için.

şimdi bu x kişinin sevgilisi var ama aldatıyor. sevgilisi de eve gelecek o gün.
x kişisi, aldattığı kişiye telefondan söyliyo bunu bişey yapma msj atma gibisinden bu dangoz da geri tm diye mesaj atıyo ama bu x kişinin sevgilisi eve geldiği için mesajı görüyo sonrası kıyamet.
telefona kayıtlı değilmiş nosu falan filan derken yalan da söylenecek bişey kalmadığı için patlıyo orda olay yani.
bide siz evlisiniz eş kişisinin böyle kıvırması çok normal. kadın erkek kimseye güvenmemekgerek.
😂😂 erkekler bu konuda çok aptallar malesef. Bilmiyorlarki o ikinci kadın bekleyip duruyor bu adamlar kadınlarını bırakıp onlara gelsin diye. Ama bekle bekle yok, bakıyorlarki ben kendimi belli etmediğim sürece bu adam açıklamayacak karısına, onlarda böyle yapıp kendi kendilerini kazara ortaya çıkarıyorlar. Benim arkadaşımın arabasına da sevgilisi ojesini bırakmıştı. Karısı anlasın diye 😂😂

Ah Erkek, safım ya 🤣🤣

Bu anlattığınız olaydada bilerek tmm mesajını geç atmış 😂😂 hem suçlu olmayacak tmm demiş sonuçta hemde zamanlamayı iyi ayarlayıp istediğini gerçekleştirmiş 🤣😂🤣😂

Back
X