Eşimin Tuhaf Halleri

Konuda garip bir şeyler var ancak bana yine de çok da saçma gelmedi.
Ben de olsam böyle hassas bir konuyu özel bir yere giderek konuşurum gayrıihtiyari.
Cidden şüphelendiysem de hoparlörü açarak aratırım, kusura bakma yapabileceğim bir şey var mı içim rahat etmedi dedirtir ve nasıl konuşuyor eşimle bakarım. Bundan kaçınırsa zaten olay büyür bende ama kaçınmaz da konuşursa bir tık rahatlarım. Tabi bunu aniden yapmak lazım haber vermeyeceğine emin olunmalı.

Eşim 3 vardiya çalışıyor. Servisle gidiyo işe. İş dışında genelde birlikte vakit geçiriyoruz. Şüphemi çekecek kadar dışarı çıkmışlığı yok. Arada kuzen yada arkadaşlarıyla buluşuyor çok nadir.

Son zamanlarda şöyle oldu. Arabamızda bir arıza var ama bir türlü çözüm bulunamadı. Son iki hafta içinde bir kere, bulunduğumuz şehire 1 saat uzaklıkta başka bir şehire gitti araba için. Bunu da telefonla tüm servisleri arayarak en son orda bulduğu için yapmıştı. Bu sürede sık sık araba için bir yerlere gitti iş haricinde.

Dün gece bu kadın meselesini tartışırken dedi ki, ben senin böyle her şeyi mesele edeceğini biliyorum. O yüzden son zamanlarda çok fazla arabayı bahane edip gittin dersin diye her şeyin faturasını aldım. Saati saatine belli dedi.

Evet ben böyle her şeyi inceleyen biriyim kabul. Ama arabayı bahane edip bir yerlere gittiğini düşünmemiştim. Hatta dün sanayiye birlikte gidio bıraktık arabayı. Onun dışında fazla şüpheci biri olduğum için bazen şakayla karışık yoksa şöyle mi böyle mi diye bir şeyler söylerim. Ama bu aramızda kavga konusu olmamıştır. Dün gece araba meselesiyle ilgili öyle söylemesi beni çok şaşırttı. Sanki her şeyi kafasında planlamış gibi.
Ben tüm yorumların aksine eşinizin dediği gibi her şeyi çok incelediğiniz için mesajı sildigini ve ortada herhangi bir aldatma vs olmadığını düşünüyorum. Mesajı silmesi evet yanlış olabilir ama her şeyin faturasını aldım cümlesinden yola cikarak ve diğer yazdıklarınızı okuyarak da böyle düşündüm.

Ben de olsam böyle hassas bir konuyu özel bir yere giderek konuşurum gayrıihtiyari.
Cidden şüphelendiysem de hoparlörü açarak aratırım, kusura bakma yapabileceğim bir şey var mı içim rahat etmedi dedirtir ve nasıl konuşuyor eşimle bakarım. Bundan kaçınırsa zaten olay büyür bende ama kaçınmaz da konuşursa bir tık rahatlarım. Tabi bunu aniden yapmak lazım haber vermeyeceğine emin olunmalı.

Evet bunu isteyeceğim eşimden. Çok mantıklı.

Aralarında birşey varsa şayet %100 şuan kadının haberi vardır konu sahibinin işgillendiğinden.
Onun için aniden de aransa bence iyimisin içim rahat etmedi tarzı konuşmadan anlar hmn bozuntuya vermez

Öyle mi dersiniz? Beni de tanımıyorsunuz. Aşırı şüpheci ve çok enteresan bağlantılar kuran bir insanım. Eşim benden küçük diye yıllardır bazı şeylerin altında bir şeyler aradım hep. Ve maalesef bunu da eşime yansıttım. Bilemiyorum gerçekten.

Tamam diyorum ya ben şüphe ettim öyle bir şey yoktur diyorum. Sonra ama neden mutfağa gitti, neden kadın mesaja karşılık aradı, neden eşim mesajı sildi… bir sürü şey geliyor aklıma
Bu mesajınız üzerine ben problemin sizde olduğuna inandım tamamen.Sizin gibi şüpheci insanlar doğru yolda şaşırtır insanı.Eşiniz kızacağınızı düşünerek pek çok olağan şeyi de saklıyor sizden büyük ihtimal.Lütfen daha fazla kendinizi de eşinizi de üzmeyin.Böyle devam ederseniz yapacağı yoksa da yapar artık.
Ne kadını siz arayın ne de eşinize aratın.Eğer sadece yapabilirsiniz telefon dökümüne bakın,yeterli.Daha da uzatıp boğmayın adamı.

Merhaba arkadaşlar. Biraz önce yaşanan bir olayı anlatmak istiyorum.

Eşimin telefonu çaldı. Telefonu açtı ve konuşurken kalktı mutfağa doğru yürüdü. Karşı taraftan bir kadın sesi geliyordu. Eşime rahatsız ettim gibi bir şey söyledi herhalde ki eşim de yok sorun değil dedi. Sonra da “ne zaman oldu” dedi. Böyle davranınca ben de acaba birine bir şey mi oldu diye kalkıp arkasından gittim. Mutfağın en köşesine gitmiş orda konuşuyordu. Yapabileceğim bir şey var mı falan dedi. Bir an önce kapatmaya çalışır gibiydi. Neyse kapattı ben de kim diye sordum. İş yerinden birini kocası dövmüş ben de mesaj atmıştım ama geri aradı dedi.

Biraz tuhaf geldi. Eşinden şiddet görmüş birini telefonla aramak da ne bileyim. İş yerinde karşılaşır geçmiş olsun dersin tamam da. Herkes aramış, ayıp olmasın diye ben de mesaj attım dedi. Mesaj attıysan niye arıyor geri yazsaymış dedim. Neyse sonra bir ara telefonu içerde kaldı mesaja baktım. Kadından gelen bir mesaj var. İyiyim sen nasılsın yazıyor. Eşime sordum ne alaka sadece böyle bir mesaj var senin yazdığın nerde dedim. Her şeyden bir anlam çıkardığın için sildim gibi bir şeyler geveledi.

Yalnız daha önce eşimle aramızda hiç böyle bir muhabbet olmadı. Benim de erkek arkadaşlarım gerek sosyal hesabımda gerek telefonumda eklidir, aynı şekilde eşimin de.

Bir de kadına muhtemelen hal hatır sormuş olmalı ki kadın da iyiyim sen nasılsın demiş ama ardından eşimi neden aradı acaba? İyiyim sen nasılsın yazdıktan sonra araması ne alaka dedim. Kadın telefonda geçmiş olsun demek için mi yazmıştın demiş eşim de evet demiş.

Bu arada biz yemek sipariş etmiştik. Ben böyle sorgulayınca eşimin tadı kaçtı. Ben oturup yedim ama eşim yemeğine hiç dokunmadı. Normalde deli gibi tartışsak da ne olursa olsun hiç umursamaz normal hayatına devam eder. Daha önce bununla ilgili konu da açmıştım hatta. Umursamaz vs diye. Ben o an nedense çok gerildim biraz söylendim sorguladım yani gıcık oldum işte. Oturup bir güzel yemeğimi de yedim. O da savunmaya geçti önce. Sonra da oturdu bir kenara.

Eşim bu iş yerinde 3 aydır çalışıyor onu da ekleyeyim.

Somut bir şey yok ama tuhaf geldi işte. Sizce bir şeylerden şüphe etmeli miyim?
Bence bu iste bi bit yenigi var esiniz de hem suclu hem guclu

Çiçek yetiştiren adamdan daha önce bahsetmişti. Bana çiçek getirecek demişti. Dün de ben kapının önünde bekliyordum eşimi sanayiye gitmek için. Elinde çiçekle geldi. Abi çiçeği getirmiş dedi arabaya koyduk.

Kadından daha önce hiç bahsetmedi. Genel olarak iş yerindeki kimseden bahsetmedi. Ben sukulent sevdiğim için o adamdan çiçek getirecek diye bahsetmişti sadece. Bir de
Acaba çiçek yetiştiren "abi" değil de bu kadın olabilir mi?? bir de özel mesaj attım size görmezsinzi belki buraya da yazayım:

. Önce kadının numarasını kayıtlayın kendinize. Sonra kendi telefonunuzdan ya da pc'nizden turkcell'e girin. hesaba giriş yap diyin eşinizin tel numarasını girin, eşinizin telefonuna da turkcellden bir şifre gelecek. tebrıkler Hesaba giriş yaptınız, fatura detayları diyin bir kez daha sms ile şifre gelecek. oraya da girdinşz tarih aralığını seçin kadının numarasını aratın saat kaçta hangi tarihte kaç dk konuşmuşlar. Yani bunu yapabilmek için iki tane sms almanız gerekiyor eşinizin telefonundan 5 dk lık iş. sonra silin o turkcell smslerini. Diğer operatorlerde de benzerdir diye dusunuyorum.

Kafamda bir şeyleri oturtmaya çalışıyorum belki de yanılıyorum bilmiyorum.

Şimdi: Ortada dayak yiyen şiddet gören kadın var. Velev ki eşiniz herkes gibi “geçmiş olsun,şu an nasılsın?” dedi.

Kadının cevabı “Şu an daha iyiyim teşekkürler” gibi olurdu.

“İyiyim,sen nasılsın?” olmazdı.

Bu cevap şiddet dışında geçmiş olsun dışında eşinizin ne yazdıysa artık mesajına verilebilecek cevap.

Gayet sakin,her şey normal,ve bu nasılsın mesajları ilk defa olmuyormuş gibi,belirli aralıklı yazıştığın kişiye yazarsın bu şekilde.

Yukarıda bir üye,konuyu tam okumadınız galiba(okudum) konu sahibin eşi gün içinde neşeliymiş,iştahlıymış yani konu sahibinin eşinin mesajı yüzünden dayak yememiş kadın yazdı.

Ben pek emin olmazdım.Eşinizle dip dibeydiniz,araba tamiri vs işler. O arada kadınla detaylı konuşamayacağı için veya daha dayak yediğini o saat öğrenmediği için neşeli ve hayatın olağan akışına göre davranmış olabilir.

Oyuzden sordum mesaj saatı kaçtı diye. Oğlen 12 de kadına geçmiş olsun dediyse ve akşama kadar neşeliyse,evet şiddete sebep vermiş olmayabilir.

Ama atıyorum eve 18:00 geldiniz o ara geçmiş olsun mesajı attı şiddet olayını öğrendi,üstüne kadın aradı,evet gayette eşinizle alakalı durum ortaya doğar.

Yoksa kim dıdısının dıdısı için içine kapansın yemek yemesin neşesi kaçsın?

Evet çok üzüldüm ,elleri kırılsın şerefsiz der size olan biteni bildiği kadarını anlatır,yemeğini de iştahla yerdi.

Bilmiyorum inşallah ben kuruntu yaptım,eşiniz size karşı dürüsttür ve en kısa zamanda çözülür bu meseleniz.
Şunu okuyana kadar bir şey yok diyordum ama ben de şüphelendim şimdi. Zeki kadınlarsınız💪

"Canım benim iyi misin ne oldu "tarzı bir mesajdır ki silmiştir kendininki,sadece bu bile şüphe uyandırıyor.

Mesajla geçmiş olsun nasılsın a. Daha iyiyim teşekkürler sorduğun için, sen de iyisindir umarim. Dersin. Sohbeti uzatmazsin. Hani kotusun ya hani dayak yedin ya. İyiyim sen nasılsın demezsin.

Öyle mi dersiniz? Beni de tanımıyorsunuz. Aşırı şüpheci ve çok enteresan bağlantılar kuran bir insanım. Eşim benden küçük diye yıllardır bazı şeylerin altında bir şeyler aradım hep. Ve maalesef bunu da eşime yansıttım. Bilemiyorum gerçekten.

Tamam diyorum ya ben şüphe ettim öyle bir şey yoktur diyorum. Sonra ama neden mutfağa gitti, neden kadın mesaja karşılık aradı, neden eşim mesajı sildi… bir sürü şey geliyor aklıma
Yani çok enteresan bağlantılar kuruyorsan ondan saklamış olabilir o zaman

Konu benimde dikkatimi çekti İnsta dan çok anlamam ama ismi yazınca çıkmıyorsa fakat hesap varsa acaba kadın sizi engellemiş olabilirmi yani benim kızlarım beni engelliyorlar da ondan geldi aklıma

Konu benimde dikkatimi çekti İnsta dan çok anlamam ama ismi yazınca çıkmıyorsa fakat hesap varsa acaba kadın sizi engellemiş olabilirmi yani benim kızlarım beni engelliyorlar da ondan geldi aklıma

Evet engellemiş olabilir diye düşündüm ama farklı birkaç hesaptan baktım hiçbir şekilde çıkmadı. Muhtemelen nick kullanıyor.

Evet önceki çalıştışı yerde de hep kadınlar çoğunluktaydı. Telefonunda kayıtlı olanlar ya da sosyal hesaplardan takipleştikleri de vardı. Bunlar normal şeyler zaten benim de var aynı şekilde. Eşim de yanımda rahatlıkla konuşabilirdi. Ama akşam yansıttığı şey şu. Sen sorun edeceğin için gittim çünkü en ufak şeyi sorun ediyorsun diyor. Oysaki öncesinde öyle bir şey olmadı.

Tabi ki sorguladığım şeyler olmuştur bu da bence çok normal. O kim neden ekli falan demişimdir de bu aramızda kavgalara sebep olmadı. Kim olduğunu söylemiştir aklıma yatmıştır konu kapanmıştır. Kendi kendine böyle tavırlara girmesi beni şüpheye düşüren şey zaten.
Bu nasıl çırak bir manipülasyoncu ya. Sözde sizi sizi suçlayarak manipüle edecek ama tamamen mantık dışı bir şekilde. Yahu siz sorun edersiniz diye kalkıp gitmiş sözde, yanında konuşmayı sorun edecek kadının kalkıp başka bir yerde konuşmasını daha da sorun edeceğini bilmiyor mu bu kendini uyanık sanan arkadaş.

Görmüşsünüz yani arandığını. Ayrıca flört durumu olsa açmazdı falan yazan arkadaşlar olmuş da bence kesinlikle açmak zorunda kaldığı için açtı. Açmasa daha çok irdeleyecektiniz ve söyleyecek bir bahanesi olmayacaktı. Konuşması da zaten bir muhabbet değil üstü kapalı konuşmalar. Kestirip atıp kapatmış ve size de bir bahane sunmaya çalışıyor.

Konu sahibi,bir gelişme var mı? Bir şey öğrenebildiniz mi

Konu sahibi,bir gelişme var mı? Bir şey öğrenebildiniz mi

Maalesef hiçbir şey öğrenemedim. Şimdilik sorgulamayı bıraktım konuyla ilgili hiçbir şey söylemiyorum. Fırsat buldukça telefonunu kontrol ediyorum ama bir şeye ulaşamadım. Başka bir telefon/hat kullanıyorsa bilemiyorum ama şu an hiçbir iz bulamadım.

Back
X