- 1 Şubat 2015
- 667
- 392
- 73
- 34
- Konu Sahibi ece ulusoy
Zamanında hepsini yaptım da yine aynı yine aynı bıktırdıBir sinir krizi herşeyi çözer,oyun konsolunu çöpe atın ,yenisini alırsa onu da atın,hakediyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zamanında hepsini yaptım da yine aynı yine aynı bıktırdıBir sinir krizi herşeyi çözer,oyun konsolunu çöpe atın ,yenisini alırsa onu da atın,hakediyor.
olur oluyormuş yani bende aynı durumdayım 1 senelik evliyim nişanlıykende aynıydı ama hiç olmazsa konuşma vardı telden bu kadar görmüyordum evlendigim günden beri aynı ve asla vazgeçmiyor.Ya işten geliyor put gibi tv başında,Yada saatlerce oyun başında bide konuştugunu duymuyor tuvalette yatakta her yerde fark etmez oyun oynuyor. şimdi hamileyim hala aynı,Sonumuz hayır olsun diyorum sadece nereye kadar dayanırım daha bilmiyorum bendeMerhabalar eşim sürekli telefondan y da bilgisayardan oyun oynuyor evleneli 3 buçuk sene oldu hala aynı ilk zamanlar çok kavga ettik ama vazgecmedi sonra bıkar dedim bi oyundan bıktıysa başka oyuna başladı sonra bende oyuna başladım beraber oynadik ama artık bebeğim var biraz onla ilgilenmesini istiyorum biraz benle ilgilensin istiyorum ama o sabah kalkıyor oyun akşam yemek yiyoruz oyun yatağa giriyoruz oyun artık bıktım paylaştığımız hiç bir şey yok ne beraber televizyon izliyoruz nede başka birşey bıktım artık böyle evlilik mi olur
Dayanma arkadaşım zaten hamilesin de duygu patlaması de bağır çağır sncı de bahame uydur sennle ilgilenmesini sağla gerekirse tehdit et sil bütün oyunları been hamile olacaktım nazımdan geçilmezdiolur oluyormuş yani bende aynı durumdayım 1 senelik evliyim nişanlıykende aynıydı ama hiç olmazsa konuşma vardı telden bu kadar görmüyordum evlendigim günden beri aynı ve asla vazgeçmiyor.Ya işten geliyor put gibi tv başında,Yada saatlerce oyun başında bide konuştugunu duymuyor tuvalette yatakta her yerde fark etmez oyun oynuyor. şimdi hamileyim hala aynı,Sonumuz hayır olsun diyorum sadece nereye kadar dayanırım daha bilmiyorum bende
ay yok herkes diyor senin gibi hamilelik olacaksa her dakika dogur diye ne naz yapabildim,Ne öyle aşermem oldu,Ne başka bişey vallahi sessiz sakin gidip geliyorum bazen hamile olduguumu bile unutuyorum düşün yani adamda anlamıyo haliyle bazı şeyleriDayanma arkadaşım zaten hamilesin de duygu patlaması de bağır çağır sncı de bahame uydur sennle ilgilenmesini sağla gerekirse tehdit et sil bütün oyunları been hamile olacaktım nazımdan geçilmezdi![]()
Oyun bağımlısı ilgisiz eşe çocuk
İletişiminiz sıfırken çocuk yapmaya zaman ayırması şaşılası.
Cinnet anında telefonu bilgisayara fırlatarak 2 taşla 1 kuş vurabilirsiniz.
Ben geçen de ne göreyim 5 sene önce ilk tanıştığimiz da facene yazmışım oyunkolik diye aldım mesaj olarak gönderdim 5 sene dayanmışım sana bi 5 sene daha dayanamam alırım çocuğumu giderim baba evine de dönmem bulamazsın dedim şimdilik bıraktı gibi en azından evde oynamıyor pek sonunda ya ama yinede fazla sürmez gibi geliyorda hayırlısı bakalımolur oluyormuş yani bende aynı durumdayım 1 senelik evliyim nişanlıykende aynıydı ama hiç olmazsa konuşma vardı telden bu kadar görmüyordum evlendigim günden beri aynı ve asla vazgeçmiyor.Ya işten geliyor put gibi tv başında,Yada saatlerce oyun başında bide konuştugunu duymuyor tuvalette yatakta her yerde fark etmez oyun oynuyor. şimdi hamileyim hala aynı,Sonumuz hayır olsun diyorum sadece nereye kadar dayanırım daha bilmiyorum bende
Aynen Benimkide öyle evlilikten soğudum bebeğim olmasa boşanacağım o derece başına gelmeyenede demesi kolay amann bu da sorunmuymuş demesi ben bıktım artık birde en kötü huylarından biri ne yaşıyorsak ele güne anlatıyor geçen kavga ettik geldi bana vurdu bende ona vurdum tabi sinirle sonra kardeşine anlatmış karımı dövdüm diye ne yaparsın böyle adamıNe yaparsak yapalım değişmez 3 yıllık evliyiz 3 aylık bebeğimiz var tamam ev işi yardım ediyor çocuğa bakıyor benim işlerim olduğunda hatta hergün bir saat yürüyüş bile yapıyorum ben bakarım sen git diyor ama yinede o sürekli tel elinde olması telefonda sürekli msjlaştığı kankalarıyla konuştuğunun yarısını konuşmuyor benimle bunu hissediyorum eski ilgisi kalmadı sadece yaşıyoruz işte kabullenmişlik gibi 20 yıllık evli gibi olduk her dakika ya bilgisayarda ya telde ya oyunda
Yalniz değilsin bizde ayniyiz 3 yillik evlilikte hersey bitti...Merhabalar eşim sürekli telefondan y da bilgisayardan oyun oynuyor evleneli 3 buçuk sene oldu hala aynı ilk zamanlar çok kavga ettik ama vazgecmedi sonra bıkar dedim bi oyundan bıktıysa başka oyuna başladı sonra bende oyuna başladım beraber oynadik ama artık bebeğim var biraz onla ilgilenmesini istiyorum biraz benle ilgilensin istiyorum ama o sabah kalkıyor oyun akşam yemek yiyoruz oyun yatağa giriyoruz oyun artık bıktım paylaştığımız hiç bir şey yok ne beraber televizyon izliyoruz nede başka birşey bıktım artık böyle evlilik mi olur
En sinir bozucu olanda bizim onlardan evlilikten sogumamiz hiç önemli değil kendi bencillikleri hat safada rahatları hiç bozulmasınYalniz değilsin bizde ayniyiz 3 yillik evlilikte hersey bitti...
O kötüymüş ya yok benim öyle dayaktı küfürdü gibi şeyler yok olmaz tamam kavga var da çok sinirlenirse gider başka odaya siniri geçene kdr konuşmaz akşam küstü isek sabah sabah küstü isek akşam kesin barışırız ama dediğim gibi bilgisayar ve tel oynaması gerçekten sinir bozucu neyse ki yakında işe başlayacağım böyle davranmayı biraz bırakır eşit olacağımız için diye umuyorumAynen Benimkide öyle evlilikten soğudum bebeğim olmasa boşanacağım o derece başına gelmeyenede demesi kolay amann bu da sorunmuymuş demesi ben bıktım artık birde en kötü huylarından biri ne yaşıyorsak ele güne anlatıyor geçen kavga ettik geldi bana vurdu bende ona vurdum tabi sinirle sonra kardeşine anlatmış karımı dövdüm diye ne yaparsın böyle adamı
Sende oyna temizlik yapma yemek yapma utu yapma o oynarken yat uyu da tek kalsin anlasin nasil oldugunu..Merhabalar eşim sürekli telefondan y da bilgisayardan oyun oynuyor evleneli 3 buçuk sene oldu hala aynı ilk zamanlar çok kavga ettik ama vazgecmedi sonra bıkar dedim bi oyundan bıktıysa başka oyuna başladı sonra bende oyuna başladım beraber oynadik ama artık bebeğim var biraz onla ilgilenmesini istiyorum biraz benle ilgilensin istiyorum ama o sabah kalkıyor oyun akşam yemek yiyoruz oyun yatağa giriyoruz oyun artık bıktım paylaştığımız hiç bir şey yok ne beraber televizyon izliyoruz nede başka birşey bıktım artık böyle evlilik mi olur