- 16 Haziran 2016
- 5.966
- 37.617
- 498
- Konu Sahibi ece ulusoy
Sohbetli bir oyunsa aman dikkat...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Veriyorum vermezmiyim hiç ayağına koyup sallıyor telefon da oyun oynamaya devam ediyorsinir aninda eline ilk gecen o telefon olsun firlat gitsin. Sorumluluk almayi bilsin oturarak babalik yapamaz, tek basiniza yapmadiniz o cocugu verin eline baksin.
Aynen sabretmek çok zoraynı benim ablamın problemide böyle.
10 Yıldır evliler eniştem hiç düzelmedi hala aynı ablamn psikoojisi bozuldu hatta.
Sohbetli ama yazışmaları görüyorum daha öncede beraber oynadığımızdan biliyorum bu oyunları çokta bayanlar oynamıyor genelde erkek başlayan bayanda kocası yüzünden başlıyor bunların derdi kaleyi fethetmek saldırıya geçmek falanSohbetli bir oyunsa aman dikkat...
He iyi o zaman kelimelik trivia filan sandım da aman aman...Sohbetli ama yazışmaları görüyorum daha öncede beraber oynadığımızdan biliyorum bu oyunları çokta bayanlar oynamıyor genelde erkek başlayan bayanda kocası yüzünden başlıyor bunların derdi kaleyi fethetmek saldırıya geçmek falan
Bağımlılık derecesinde olduğu için problem bi şey soruyorsun yarım saat sonra cevap veriyor bir alışveriş merkezine gidiyoruz bişey alacağım nasıl diyorum iyi diyo geçiyor kafasını oyundan kaldirmiyor karşısında birsey anlatamiyorsun çünkü seni dinlemiyor insanın sinirlerini bozuyoryani oyun oynamasında bişey yok ne var ben de oynuyorum ya
tabii çocuğuyla hiç ilgilenmeyecek boyuttaysa ona 3310 gibi bişey bulmakta fayda var![]()
Bağımlılık derecesinde olduğu için problem bi şey soruyorsun yarım saat sonra cevap veriyor bir alışveriş merkezine gidiyoruz bişey alacağım nasıl diyorum iyi diyo geçiyor kafasını oyundan kaldirmiyor karşısında birsey anlatamiyorsun çünkü seni dinlemiyor insanın sinirlerini bozuyor
Merhabalar eşim sürekli telefondan y da bilgisayardan oyun oynuyor evleneli 3 buçuk sene oldu hala aynı ilk zamanlar çok kavga ettik ama vazgecmedi sonra bıkar dedim bi oyundan bıktıysa başka oyuna başladı sonra bende oyuna başladım beraber oynadik ama artık bebeğim var biraz onla ilgilenmesini istiyorum biraz benle ilgilensin istiyorum ama o sabah kalkıyor oyun akşam yemek yiyoruz oyun yatağa giriyoruz oyun artık bıktım paylaştığımız hiç bir şey yok ne beraber televizyon izliyoruz nede başka birşey bıktım artık böyle evlilik mi olur
Benim ki dönmedi canım 3 kez annemin evine gittim barışınca yine aynıBende sinir oluyorum eşimin benim yanımda telefonu eline almasına oyun dahil sosyal medya hesaplarımızı heeep kapattık bu yüzden birbirimize vakit ayıralım diye şimdide oyun çıktı valla ben bi gün çok kötü tartışmış oyunları telefondan silmiştim hatta youtube bile silmiştim ordada çok takılıyor du kontrol ediyorum hep maç videosu filan izliyor ama bana zaman ayır be adam... Şimdi mutluyum inanın o oyunlar boşanma sebebi resmenyapmanız gereken büyüüük bi tartışma bağırış çağırış sonra normale döner...
![]()
kabullenmekten başka çareniz yok gibiBenim ki dönmedi canım 3 kez annemin evine gittim barışınca yine aynı
Şu erkeklerin maç telefon haber huyları insanı deli ediyor oturup dertlesmek konuşmak bişeyler paylaşmak yokbizimkide haber falan izliyor telefondan aman Allahım son ses birde hoperlörü patlamış beynimde çınlıyor .kıs şunu diyorum bu sefer tv sesini açıyor telefonu kısıyor .inek çanları çalıyor her akşam kafamda![]()
Güzel fikir ama evde kardeşi var bu yüzden yapamıyorumkabullenmekten başka çareniz yok gibi
siz de oynayın en iyisi . belki farkeder yaptığının yanlışlığını.
yemek vs yapmayın . evi toplamayın , oyun oynayın . telefonu elden bırakmayın
neden . yapın bence. ya da yarı yarıya indirin yaptıklarınızı. oyundan kendimi alamıyorum vs deyin . hastalık gibi telefon yahu deyin .Güzel fikir ama evde kardeşi var bu yüzden yapamıyorum
Deniyim bakalım zaten şu sıralar onunla hiç konusasım yokEşinizi eşinizin silahıyla vurun
oyun oynarayarak sürekli bunaltanacağın kadar
çocuğunuzu emzirirken yada ilgilenirken telefon olsun elinizde
Deniyim bakalım z
Deniyim bakalım zaten şu sıralar onunla hiç konusasım yok