• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin telefondan oyun oynamasindan bıktım ne yapmalıyım

ece ulusoy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2015
667
392
73
34
Merhabalar eşim sürekli telefondan y da bilgisayardan oyun oynuyor evleneli 3 buçuk sene oldu hala aynı ilk zamanlar çok kavga ettik ama vazgecmedi sonra bıkar dedim bi oyundan bıktıysa başka oyuna başladı sonra bende oyuna başladım beraber oynadik ama artık bebeğim var biraz onla ilgilenmesini istiyorum biraz benle ilgilensin istiyorum ama o sabah kalkıyor oyun akşam yemek yiyoruz oyun yatağa giriyoruz oyun artık bıktım paylaştığımız hiç bir şey yok ne beraber televizyon izliyoruz nede başka birşey bıktım artık böyle evlilik mi olur

Sizde ' her şeyi ben yaparım' becerikli annelerinden misiniz?
Yapamayın
Su ana kadar olan kısmı geçmiş zaten ama bundan sonra bir şeyi yüklenirken iki kere düşünün. Ben çocuk varken yemek yapamıyorum deyin mesela aksamlar 1 saat çocuk baktırın. Kişisel bakımımı yapamıyorum, bugün duş bile alamadım deyip çocuğu eşinize verin
Kısacası beceriksiz olun biraz.
O evde 2 yetişkin 1 bebek var
1 i bakamiyorsa diğeri bakar

Benim eşimde ilk zamanlar candy crush delisiydi.İki kere güzellikle söyledim, üçüncüye o şekerler gibi seninde ben patlatırım dedim :KK53:
Tamam tamam dedi,azalttı baktım yine bırakmıyor oyunu sildim :KK45:
Nedense birdaha yapmadı:halay:
Şimdi başka bir oyun var arada bir sigaara molasına gidince oynar.Salona geldiğinde baktım hala oynuyorsa bi bakış atarım :mapus:

Ben de kk dayım sürekli , ama o olduğunda bırakıyorum.Bazen ikimizde teli alıyoruz elimize sonuçta kişisel birşey herkesin zevki ayrı, ama tadında...

Kaldır bilgisayarı , Çocuğun ödev yapacak yaşa gelene kadar çok bir ihtiyaç değil
Al telefonu elinde 3 saat sonra ver ne hali varsa görsün . Sigara gibi bir şey bu
Uzman desteği ile bırakan çok fazla kişi var dünya çapında . Uzman yardı dediğiniz kadarsa iyi gelir

Bide bebek anne babayı örnek alır . ona göre yaşamınızı şekillendirin

sinir aninda eline ilk gecen o telefon olsun firlat gitsin. Sorumluluk almayi bilsin oturarak babalik yapamaz, tek basiniza yapmadiniz o cocugu verin eline baksin.

aynı benim ablamın problemide böyle.
10 Yıldır evliler eniştem hiç düzelmedi hala aynı ablamn psikoojisi bozuldu hatta.

yani oyun oynamasında bişey yok ne var ben de oynuyorum ya:KK53:

tabii çocuğuyla hiç ilgilenmeyecek boyuttaysa ona 3310 gibi bişey bulmakta fayda var:KK53:

Merhabalar eşim sürekli telefondan y da bilgisayardan oyun oynuyor evleneli 3 buçuk sene oldu hala aynı ilk zamanlar çok kavga ettik ama vazgecmedi sonra bıkar dedim bi oyundan bıktıysa başka oyuna başladı sonra bende oyuna başladım beraber oynadik ama artık bebeğim var biraz onla ilgilenmesini istiyorum biraz benle ilgilensin istiyorum ama o sabah kalkıyor oyun akşam yemek yiyoruz oyun yatağa giriyoruz oyun artık bıktım paylaştığımız hiç bir şey yok ne beraber televizyon izliyoruz nede başka birşey bıktım artık böyle evlilik mi olur
benim eşim oynayamaz . öyle bi lüksü yok. çocuk mu ayrıca. evin erkeği ise çocuklara babalık yapacak. ilgilenecek vs .
bizde kıyamet koptu öyle sosyal medyaya takılınca . bi daha eline almaz. alsa da 15 dk yı geçmez .
baktığı yerler de kendi mesleği üzerine hastalıklar , tedaviler vs ler. öyle vara yoğa zaman geçirsin çok pis dilime dolarım.
bebe gibi elinde telefon . o nedir yahu

Benim eşimde ilk zamanlar candy crush delisiydi.İki kere güzellikle söyledim, üçüncüye o şekerler gibi seninde ben patlatırım dedim :KK53:
Şimdi başka bir oyun var arada bir sigaara molasına gidince oynar.Salona geldiğinde baktım hala oynuyorsa bi bakış atarım :mapus:

Ben de kk dayım sürekli , ama o olduğunda bırakıyorum.Bazen ikimizde teli alıyoruz elimize sonuçta kişisel birşey herkesin zevki ayrı, ama tadında...
keşke o şeker oyunu kadar basit olsa oynadıkları oyunlar :

yani oyun oynamasında bişey yok ne var ben de oynuyorum ya:KK53:

tabii çocuğuyla hiç ilgilenmeyecek boyuttaysa ona 3310 gibi bişey bulmakta fayda var:KK53:
chess o kadar basit bişey değil. gün içinde 15 saat uyanıksa 14 saatini bilgisayar başında geçirdiğini düşün.
eşimden biliyorum aynen böyle yapıyor.
söylendiğimde bi saniye bi dakika bitti bitiyor oyalıyor resmen.
bu boyutta olduğunu bilmiyordum ve gerçekten sinir bozucu. dahası insanın içini acıtıyo. birlikte vakit geçireceğin saatler zaten sınırlıyken seni değil bilgisayarı tercih eden bi koca.

Sizde ' her şeyi ben yaparım' becerikli annelerinden misiniz?
Yapamayın
Su ana kadar olan kısmı geçmiş zaten ama bundan sonra bir şeyi yüklenirken iki kere düşünün. Ben çocuk varken yemek yapamıyorum deyin mesela aksamlar 1 saat çocuk baktırın. Kişisel bakımımı yapamıyorum, bugün duş bile alamadım deyip çocuğu eşinize verin
Kısacası beceriksiz olun biraz.
O evde 2 yetişkin 1 bebek var
1 i bakamiyorsa diğeri bakar
Aynen öyle yapıyordum ama şimdi eve amcası geldi akşamları bizde kalıyor o da ben ona verdikçe o amcasına baktırıyor sadece seveceginde alıyor

Oyun bağımlısı ilgisiz eşe çocuk :KK20:
İletişiminiz sıfırken çocuk yapmaya zaman ayırması şaşılası.
Cinnet anında telefonu bilgisayara fırlatarak 2 taşla 1 kuş vurabilirsiniz.
Birde en çok çocuğu o istedi biliyor musun böyle yapmasına hayret ediyorum bebek olunca bırakır oyunu dedim aynı devam ediyor

Bende onu diyorum 1 saat oyna 2 saat oyna bıktırıncaya kadar oynama diye ama kızınca biraz azaltıyor sonra yine aynı evde de hergün küslük olmaz ne yapacağım bilemedim aslında 3 gün hiç konuşmam ama onu da yapamıyorum erkek kardeşi var evde sonra abisinin haksız olduğunu görmez bana karşı onu doldurur

Back
X