• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin telefon görüşmesi

konu sahibine kızmışsınızda kadının asıl derdi ilgisizlik..ilginin başka tarafa kaydığından şüphe ediyor doğal olarak.. kızmak yerine bence yardımcı olmaya çalışalım ayrıca 2 dk 4 dk kısa değil hatta bence bi erkekle konuşmak için uzun..bende bi paranoyagım bunu biliyorum belkide o yüzden hak verdim bilemiyorum

eşinize numarayı gösterin, bugün beni aradı ama açamadım..
kim acaba bir fikrin var mı diye sorun ..

sonra da alın başınıza belayı :KK53:

Herkes sevgilisi olsa uzun konuşur demiş de, eski sevgilim beni her aradığında 2 dk konuşup kapatırdı. Erkekler öyle telefonda saatlerce konuşmayı sevmiyorlar. Ayrıca adam aşırı derecede ilgisizse gayet de şüphe edilebilir bir durum her gün aynı saatlerde aynı numarayı araması. Her gün öğle saatlerinde aradıysa acaba öğle yemeğine çıktığı bir arkadaşını arıyor olabilir mi?

Şunu da belirteyim. Adamın telefon dökümünü izinsiz incelemeniz hiç hoş bir davranış değil.

Kocanın telefonunun senin elinde ne işi var ki .. Ah ah, yapmayın etmeyin hanımlar kurcalamayın biraz özel alan tanıyın şu adamlara

tatlım al karşına kocanı içindeki şüpheleri, tedirginlikleri sor, söyle... sakin yaklaş yap kahvesini otur konuş. sonra da numarayı birlikte arayın...

Gerçekten bir aldatma söz konusu ise sırf eşinizle konuşmak için gizlenip alınmış bir hat olabilir ve ayrıca sizin numaranızda engellenmiş olabilir...Bana göre en iyi çözüm sabah çaktırmadan eşinizin hattını kendi telinize takın ve tam eşinizin aradığı saatte arayın...

eşimin telefonundan baktım o numara iş hattına ait yani aynı numaranın 1 rakam farklısı başka iş arkadaşına ait.eşimin rehberinde kayıtlı olan iş arkadaşıyla benim benim aveadan baktığım bu numaranın ismiyle aynı yani ikisde yu..... ile başlıyor.telefonda arama kayıtlarına baktım silinen birşey yok.konuyu açmadan ağzını aradım ölçüm için sürekli konuşmam gerekiyor dedi.takip ediyorum yinede

Kocanın telefonunun senin elinde ne işi var ki .. Ah ah, yapmayın etmeyin hanımlar kurcalamayın biraz özel alan tanıyın şu adamlara
ben arada karıştırıyorum içim rahat ediyor kim eşinin telefonunu karıştırmazki

Şüphe ve sevgi bir arada olmaz devam etmez. Benim de numaram rehberde gizli çünkü anlamsız konularda aranmak istemiyorum benim istediğim kişilerde is ortamı dahil numaram var. Ne gerek var. Bukadar takıntı yapmayın kendinizezarar verirsiniz.

ben arada karıştırıyorum içim rahat ediyor kim eşinin telefonunu karıştırmazki

Bizim telefonlarımız masada durur bazen birimizin kontörü olmaz diğerimizin işi vardır arar okey ama kalkıp da birbirimize gelen mesajlara aramalara uzun uzadıya bakmayız öyle ne bileyim ben mi fazla safım bilmiyorum ki :KK53: ..hiç aklıma gelmez açıkçası benden gizli biriyle görüşüyor mu diye , sizin de gelmesin bence ? İyi şeyler düşününce iyi şeyler olur derler inşallah sizde de işe yarar :KK51:

Bizim telefonlarımız masada durur bazen birimizin kontörü olmaz diğerimizin işi vardır arar okey ama kalkıp da birbirimize gelen mesajlara aramalara uzun uzadıya bakmayız öyle ne bileyim ben mi fazla safım bilmiyorum ki :KK53: ..hiç aklıma gelmez açıkçası benden gizli biriyle görüşüyor mu diye , sizin de gelmesin bence ? İyi şeyler düşününce iyi şeyler olur derler inşallah sizde de işe yarar :KK51:
bizimde ortada durur o benimkini alır bende onunkini ama elimde de değil her şeyinden birşey çıkatıyorum iyice kötü oldum

Back
X