konu sahibine kızmışsınızda kadının asıl derdi ilgisizlik..ilginin başka tarafa kaydığından şüphe ediyor doğal olarak.. kızmak yerine bence yardımcı olmaya çalışalım ayrıca 2 dk 4 dk kısa değil hatta bence bi erkekle konuşmak için uzun..bende bi paranoyagım bunu biliyorum belkide o yüzden hak verdim bilemiyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
eşimin telefon görüşmesi
- Konu Sahibi oD2808
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Herkes sevgilisi olsa uzun konuşur demiş de, eski sevgilim beni her aradığında 2 dk konuşup kapatırdı. Erkekler öyle telefonda saatlerce konuşmayı sevmiyorlar. Ayrıca adam aşırı derecede ilgisizse gayet de şüphe edilebilir bir durum her gün aynı saatlerde aynı numarayı araması. Her gün öğle saatlerinde aradıysa acaba öğle yemeğine çıktığı bir arkadaşını arıyor olabilir mi?
Şunu da belirteyim. Adamın telefon dökümünü izinsiz incelemeniz hiç hoş bir davranış değil.
Şunu da belirteyim. Adamın telefon dökümünü izinsiz incelemeniz hiç hoş bir davranış değil.
eşimin telefonundan baktım o numara iş hattına ait yani aynı numaranın 1 rakam farklısı başka iş arkadaşına ait.eşimin rehberinde kayıtlı olan iş arkadaşıyla benim benim aveadan baktığım bu numaranın ismiyle aynı yani ikisde yu..... ile başlıyor.telefonda arama kayıtlarına baktım silinen birşey yok.konuyu açmadan ağzını aradım ölçüm için sürekli konuşmam gerekiyor dedi.takip ediyorum yinede
ben arada karıştırıyorum içim rahat ediyor kim eşinin telefonunu karıştırmazkiKocanın telefonunun senin elinde ne işi var ki .. Ah ah, yapmayın etmeyin hanımlar kurcalamayın biraz özel alan tanıyın şu adamlara
ben arada karıştırıyorum içim rahat ediyor kim eşinin telefonunu karıştırmazki
Bizim telefonlarımız masada durur bazen birimizin kontörü olmaz diğerimizin işi vardır arar okey ama kalkıp da birbirimize gelen mesajlara aramalara uzun uzadıya bakmayız öyle ne bileyim ben mi fazla safım bilmiyorum ki ..hiç aklıma gelmez açıkçası benden gizli biriyle görüşüyor mu diye , sizin de gelmesin bence ? İyi şeyler düşününce iyi şeyler olur derler inşallah sizde de işe yarar
bizimde ortada durur o benimkini alır bende onunkini ama elimde de değil her şeyinden birşey çıkatıyorum iyice kötü oldumBizim telefonlarımız masada durur bazen birimizin kontörü olmaz diğerimizin işi vardır arar okey ama kalkıp da birbirimize gelen mesajlara aramalara uzun uzadıya bakmayız öyle ne bileyim ben mi fazla safım bilmiyorum ki ..hiç aklıma gelmez açıkçası benden gizli biriyle görüşüyor mu diye , sizin de gelmesin bence ? İyi şeyler düşününce iyi şeyler olur derler inşallah sizde de işe yarar