• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin telefon görüşmesi

Evet aldatmış eşin. Bunu mu duymak istiyorsun?
Ne yapacaksın boşanacak mısın?
kadın çıksa hergün günde 3-4 defa bir bayanla ne konuşulabilir?kasımdan beri bakmadım bugün fark ettim.ben anlamıyorum ki hem hat gizli,hem kapalı,hem günde kaç kez konuşulmuş hala neler deniyor

Ne gizli kapalı hanımefendi numarası gizliyse olabilir herkes telefon numarasını kapattırıyor önüne gelen her yerden numarasını almasın diye benim de kapalı. Çünkü birileri bankalar onlar bunlar alıp alıp arayabiliyorlar rastgele. Ne yani telefonu kapalı gizli diye kesin bir haltlar mı karıştırıyor. Cesaretiniz varsa eşinize sorun o zaman kim diye hareketlerinden anlarsınız bir şekilde endişelenecek mi, ne tepki verecek açıklama yapmasına izin verin. Her zaman zaman ilgisiz olan erkek aldatıyor anlamına gelmez. Birkaç dk lık konuşmalarla ne aldatması bende size bunu soruyorum birlikte olan adam uzun konuşur zaten.
hergün aynı saatlerde konuşma neden olur iş arkadaşı olsa mesai saatinde niye kapalı olsun,niye adını gizli tutsun zaten sorucam akşam

hergün aynı saatlerde konuşma neden olur iş arkadaşı olsa mesai saatinde niye kapalı olsun,niye adını gizli tutsun zaten sorucam akşam
ay yok sizin bizi anlamanız zor hakkınızda hayırlısı diyorum ve bir daha açtığınız hiç bi konuya yorum yapıp kendimi germiyorum

Dürüstçe anlatacağını mı sanıyorsun?
Elinde kanıtın yok boşuna huzursuzluk çıkaracaksın.
Madem her gün aynı saatlerde konuşulmuş o saatlerde aramaya çalış yakalarsın belki.

Hanımefendi söylediğimi yanlış anlamayın ama gerçekten tedavi olmalısınız siz. Aşırı derecede özgüvensizlik var sizde.

Arka arkaya konularınız var. Eşiniz face açmış hiçbir işlem gönderi yapılmamış eklenmemiş kimse onu takmışsınız.

Aile danışmanına gitmişsiniz kıskançlıklarınızdan o da söylemiş abartı olduğunu.

Ayrılmaya bile karar vermiş adam sizden. Zaten bu kadar kıskanç iken o dökümlere de bakma şansınız varken ilk defa bu ay baktığınızı söylemeniz de inandırıcı olmuyor. Konuyu açarken gün içinde demişsin sonra kasımdan beri diyorsunuz demek ki taa kasım ayına kadar gittiniz dökümlerde. Sürekli konularınız bu şekilde daha dün açmışsınız mesela bir konu daha. Evliliğiniz sallantıda eğer kendinize çeki düzen vermezseniz bu evlilik bitecek. Telefon kapalı diye bile kesin aldatıyor kanısına varabiliyorsunuz. Bu nasıl bir mantık bu kişinin iki telefonu mu var da biriyle eşinizle görüşüp hemen kapatıyor. Eşinize de söylemiyorsunuz çünkü sorun yaşamışsınız bu yüzden. Yapmayacağı varsa da bu şekilde kendiniz iteceksiniz zaten bunun yerine eşinize ilgi gösterin, vakit geçirin. Yazık heba ediyorsunuz kendinizi böyle hayat geçmez.
ister inanın ister inanmayın ben bayadır bakmıyorum bugün detaylı baktım numarayı fark edince son 6 aya kadar bakılıyor ben de baktım.zaten evliliğim çok kötü bende biliyorum psikoloğoda gidiyorum ama kimse bana hak vermiyor her gün aynı saatte normal birşey mi

kadın çıksa hergün günde 3-4 defa bir bayanla ne konuşulabilir?kasımdan beri bakmadım bugün fark ettim.ben anlamıyorum ki hem hat gizli,hem kapalı,hem günde kaç kez konuşulmuş hala neler deniyor

İşte bu da bir önyargı nereden biliyorsunuz "kadın" olduğunu da hemen bir kadınla ne konuşabilir diyorsunuz hala. Yani o kadar eminsiniz ki kadın olduğundan erkek çıksa bile kesin telefonu başkasına vermiştir diyeceksiniz. Nasıl bu kadar eminsiniz onu aklım almıyor benim. Hat gizli olabilir yahu benimde gizli eşim istedi hatta gizli olmasını alıp alıp abuk subuk yerlerden arıyorlar.

Kapalı diyorsunuz peki numara gizliyse zaten numarayı dökümde görmediniz mi nasıl gizli oluyor? hadi gizli dökümde tam numara yazmıyor diyelim siz numarayı daha bulamaduysanız ve numarayı bulmaya çalışıyorsanız telefonun kapalı olduğunu nereden biliyorsunuz çok çelişkili değil mi. Gizliyse zaten arayamadınız demektir aramadığınız numaranın kapalı olduğunu nereden biliyorsunuz hem kapalı hem gizli diyorsunuz..

ister inanın ister inanmayın ben bayadır bakmıyorum bugün detaylı baktım numarayı fark edince son 6 aya kadar bakılıyor ben de baktım.zaten evliliğim çok kötü bende biliyorum psikoloğoda gidiyorum ama kimse bana hak vermiyor her gün aynı saatte normal birşey mi

Psikolog bile size hak vermiyor, davranışlarınız anormal diyor siz hala diretiyorsunuz farkında mısınız. İyi eşinize sorun yahu ama gerçekten doğruluğuna inanmıyorum artık konunuzun bir numara hem gizli diyorsunuz numarayı bulmaya çalışıyorsunuz, hem de telefonu kapalı diyorsunuz ulaşıp arayamadan kapalı olduğunu nasıl anladınız hepsini geçtim kesin ve kati olarak "kadın" diye nasıl konuşabiliyorsunuz.

İşte bu da bir önyargı nereden biliyorsunuz "kadın" olduğunu da hemen bir kadınla ne konuşabilir diyorsunuz hala. Yani o kadar eminsiniz ki kadın olduğundan erkek çıksa bile kesin telefonu başkasına vermiştir diyeceksiniz. Nasıl bu kadar eminsiniz onu aklım almıyor benim. Hat gizli olabilir yahu benimde gizli eşim istedi hatta gizli olmasını alıp alıp abuk subuk yerlerden arıyorlar.

Kapalı diyorsunuz peki numara gizliyse zaten numarayı dökümde görmediniz mi nasıl gizli oluyor? hadi gizli dökümde tam numara yazmıyor diyelim siz numarayı daha bulamaduysanız ve numarayı bulmaya çalışıyorsanız telefonun kapalı olduğunu nereden biliyorsunuz çok çelişkili değil mi. Gizliyse zaten arayamadınız demektir aramadığınız numaranın kapalı olduğunu nereden biliyorsunuz hem kapalı hem gizli diyorsunuz..
telde cia programı var ya ordan aratmış canım ondan bahsediyo

ben anlatamıyor muyum eşimin operatöründe aradığı kişilerin numarası görünüyor numara belli ama sorguladığım zaman isim gizli tutulmuş yani numara var ama isim çıkmıyor

Kasımdan beri bakmadım deyip kendini mi kandırıyorsun bizi mi?
bu senin daha önce ki mesajın değil mi? "telefonuna casus prog. yükledim birşey bulamadım,operatöründen online dökümlere baktım birşey bulamadım,telefonu ortada duruyor şüpheli hareket yok "

Adamı adım adım takip ediyorsun zaten, nefes alamıyor bile ne aldatması?

Sizde o saatlerde ayni Numarayi arayin ,ya da hat nneyse o.hattin bayisine gidin numaranin kime ait oldugu belli olur belki

Ben de tam o saatlerde arayın dicektim numarayı ...Benim içinde böle bir durumla karşılaşmak şüphelendirirdi açıkcası. Umarım kötü bir durumla karşı karşıyada kalmazsınız ...

buraya konu açmıştım.az önce eşimin hattının döküne baktım netten,bir numara ile aynı gün içinde 4 kez 2dak.,4dak. gibi zamanla konuşmuş.ben işte olduğum zaman.sms yok ama konuşma var.kime ait diye baktım görünmüyor,aradım kapalı.ben ne yapıcam nee bu şimdi?
sik sik olmasa da başka numaradan arayıp kontrol et bir iletişim merkezinden ariyrum faln de isim öğrenmeye çalış sonrada eşine sorarsin bu ismi beni aradı faln diye tepkisini orcersin

ya ben gerçekten inanamıyorum size.kasım ayından beri sıklıkla sabah 10-11-12 akşamüzeri devamlı konuşulmuş.iş arkadaşıyla bu kadar niye konuşsun,niye hattı gizli niye aradığımda kapalı
belki sizin numaranızı engellemiştir. farklı bşr hattan deneyin. numara rehbere kayıtlı olmayabilir. bende kaydedilmesini istememiştim. normal bir şey.

2 dakika çok kısa bir zaman neden sorun ettiniz ki
arkadaşı da olabilir
eşinizin telefonundan o numarayı arayın ne diye kayıtlı ona bakın
şüpheniz varsa arayın gizliden yada arkadaşınızın telefonundan

Senin durumun iyi değil 2012 yılında bir kere arttığı insanı bile kafana takmışsın bu gidişle biri yoksa bile adam kaçıp gidecek

Back
X