Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
eşimin telefon görüşmesi
- Konu Sahibi oD2808
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?evet yoktu öğle aramda şifre istedim baktım detaylı bu numara gözüme çarptı konuşma sıklığı birde kayıtlı olmayıp kapalı olunca kuşkulandımTango viber falan hiç mi bir şey kullanmıyor acaba o kişi ya. O zaman bulman sıkıntı. E sen bugün kocamin kayıtlarında hiç göze çarpan bir şey yok dedin. Bu ne şimdi ki?
Neden bu kadar şüphelendiniz bende onu anlamadım sürekli böyle dökümlerine bakar mısınız kiminle konuşmuş diye. Özel biri olsa zaten 4 dk, 2 dk konuşmaz daha uzun konuşur. Numarayı arayacak kadar ortada birşey yok bence. Böyle her aradığına kim diye takılıp araştırırsanız en çok kendinize zarar verirsiniz.
11880'i arasan canım ?yok çıkmıyor kafayı yemek üzereyim
hergün aynı saatte kimle konuşuyor o zaman neden gizli neden kapalı zaten son zamanlarda ilgisizdiNeden bu kadar şüphelendiniz bende onu anlamadım sürekli böyle dökümlerine bakar mısınız kiminle konuşmuş diye. Özel biri olsa zaten 4 dk, 2 dk konuşmaz daha uzun konuşur. Numarayı arayacak kadar ortada birşey yok bence. Böyle her aradığına kim diye takılıp araştırırsanız en çok kendinize zarar verirsiniz.
rehbere kayıtlı olmadığı için çıkmıyor11880'i arasan canım ?
Gerçekten mesajlarınıza baktım da haliniz pek parlak değil. Kafayı yiyeceğim, çıldıracağım, bulmam lazım nedir yahu. Ayrıca kasımdan beri arıyorsa nasıl o zamandan beri farketmediniz daha önceden de güven sorunlarınız olmuş öyleyse her ay zaten siz dökümlerine kesin bakıyorsunuzdur şimdi mi farkettiniz bunu Ayrıca uzun konuşmalar olsa neyse demek ki bir muhabbet yok. Neden kadınlarımız bu kadar özgüven sorunu yaşıyorlar, neden didik didik açık arama peşinde oluyorlar anlamıyorum gerçekten tamam bu zamanda güven yok ama daha elle tutulur şeyler olması lazım. Kadın mı erkek mi arayınca çıkınca ne diyeceksin. Normal bir iş arkadaşıysa hem eşini hem kendini rezil edeceksin. Benim eşim öğretmen üniversitede ne bayan öğrencisi bitiyor ne iş arkadaşları her sene de öğrencileri değiştiği için hepsini tanımıyorum napayım sürekli hesap mı sorayım. Davranışlarıyla hareketleriyle sürekli yanımda zaman geçirmesiyle, telefonu zaten hep önümde güvenimi sarsacak birşey yapmıyor yapsa da er geç ortaya çıkar biliyorum kasmayın yani.
sen ne kdr ilgi gösteriyosun peki.Şu harcadığın vakti nie kocana harcamıyosun valla yazık ediyosun bak adam bu yaptıklarını öğrenirse durmuck yanında bunu mu istiyosun dünden beri her konuna aynı şeyi söylüyorum adam gidicek bıktırıyosun empati yap biraz yaa çocukta değilsinhergün aynı saatte kimle konuşuyor o zaman neden gizli neden kapalı zaten son zamanlarda ilgisizdi
hergün aynı saatte kimle konuşuyor o zaman neden gizli neden kapalı zaten son zamanlarda ilgisizdi
Ne gizli kapalı hanımefendi numarası gizliyse olabilir herkes telefon numarasını kapattırıyor önüne gelen her yerden numarasını almasın diye benim de kapalı. Çünkü birileri bankalar onlar bunlar alıp alıp arayabiliyorlar rastgele. Ne yani telefonu kapalı gizli diye kesin bir haltlar mı karıştırıyor. Cesaretiniz varsa eşinize sorun o zaman kim diye hareketlerinden anlarsınız bir şekilde endişelenecek mi, ne tepki verecek açıklama yapmasına izin verin. Her zaman zaman ilgisiz olan erkek aldatıyor anlamına gelmez. Birkaç dk lık konuşmalarla ne aldatması bende size bunu soruyorum birlikte olan adam uzun konuşur zaten.
Burada tepkiler gelince bir de kasımdan beri diyorsunuz. Konunuzda sadece bir günü kastetmişsiniz. "aynı gün içinde" demişsin. Demek ki diğer günler konuşulmamış. Kaldı ki yukarıda da dedim. Sizin gibi eşine güvenmeyen, güven sorunu yaşayan, diğer konularında da bunu dile getiren biri her ay zaten döküme mutlaka bakıyordur ilk bakışınız değildir. Kasımdan beri aynuı numara varsa neden o zaman sorun yapmadınız. Telefon kapalı diye eşinin aldattığını düşünmek enteresan tabi kadın senin görüp arayacağını biliyor ondan kapadı 6. hisleri kuvvetli eşinizden başka hiçbir çevresi arkadaşı da yok.
kadın çıksa hergün günde 3-4 defa bir bayanla ne konuşulabilir?kasımdan beri bakmadım bugün fark ettim.ben anlamıyorum ki hem hat gizli,hem kapalı,hem günde kaç kez konuşulmuş hala neler deniyorGerçekten mesajlarınıza baktım da haliniz pek parlak değil. Kafayı yiyeceğim, çıldıracağım, bulmam lazım nedir yahu. Ayrıca kasımdan beri arıyorsa nasıl o zamandan beri farketmediniz daha önceden de güven sorunlarınız olmuş öyleyse her ay zaten siz dökümlerine kesin bakıyorsunuzdur şimdi mi farkettiniz bunu Ayrıca uzun konuşmalar olsa neyse demek ki bir muhabbet yok. Neden kadınlarımız bu kadar özgüven sorunu yaşıyorlar, neden didik didik açık arama peşinde oluyorlar anlamıyorum gerçekten tamam bu zamanda güven yok ama daha elle tutulur şeyler olması lazım. Kadın mı erkek mi arayınca çıkınca ne diyeceksin. Normal bir iş arkadaşıysa hem eşini hem kendini rezil edeceksin. Benim eşim öğretmen üniversitede ne bayan öğrencisi bitiyor ne iş arkadaşları her sene de öğrencileri değiştiği için hepsini tanımıyorum napayım sürekli hesap mı sorayım. Davranışlarıyla hareketleriyle sürekli yanımda zaman geçirmesiyle, telefonu zaten hep önümde güvenimi sarsacak birşey yapmıyor yapsa da er geç ortaya çıkar biliyorum kasmayın yani.
afedersinizde ne hastası?ben burda sıkıntımı yazdınHastasınız sanırım, yardım alsanız iyi olur.
Şirketlerin numaraları geri arandığında ulaşılamıyor olarak görünebilir. İş le ilgili bir görüşmedir muhtemelen.
afedersinizde ne hastası?ben burda sıkıntımı yazdın
Eski konularınızla harmanlayınca psikolojik bir rahatsızlığınız oldğu ortada. Her rahatsızlık gibi bu rahatsızlıkların da tedavi edilmesi gerekir.
kasımdan beri aynı gün içinde 3-4 defa hemen hemen hergün konuşmuş.kasımdan beride bakmadım geçen akşam baktım ama çok inceleyemediğim için numarayı fark etmedim zaten belli saatlerde konuşulmuşBurada tepkiler gelince bir de kasımdan beri diyorsunuz. Konunuzda sadece bir günü kastetmişsiniz. "aynı gün içinde" demişsin. Demek ki diğer günler konuşulmamış. Kaldı ki yukarıda da dedim. Sizin gibi eşine güvenmeyen, güven sorunu yaşayan, diğer konularında da bunu dile getiren biri her ay zaten döküme mutlaka bakıyordur ilk bakışınız değildir. Kasımdan beri aynuı numara varsa neden o zaman sorun yapmadınız. Telefon kapalı diye eşinin aldattığını düşünmek enteresan tabi kadın senin görüp arayacağını biliyor ondan kapadı 6. hisleri kuvvetli eşinizden başka hiçbir çevresi arkadaşı da yok.
olabilir yeri geliyo ben hastane bilgi işlemcilerini kocamdan fazla arıyorum 30 50 dk olursa o zaman kıllanburaya konu açmıştım.az önce eşimin hattının döküne baktım netten,bir numara ile aynı gün içinde 4 kez 2dak.,4dak. gibi zamanla konuşmuş.ben işte olduğum zaman.sms yok ama konuşma var.kime ait diye baktım görünmüyor,aradım kapalı.ben ne yapıcam nee bu şimdi?
numarayı facebook aramaya yaz o numara kayıtlı olan üyeyi cıkarıyor.
İlk defa duydum doğruymuşş =)
kadın çıksa hergün günde 3-4 defa bir bayanla ne konuşulabilir?kasımdan beri bakmadım bugün fark ettim.ben anlamıyorum ki hem hat gizli,hem kapalı,hem günde kaç kez konuşulmuş hala neler deniyor
Hanımefendi söylediğimi yanlış anlamayın ama gerçekten tedavi olmalısınız siz. Aşırı derecede özgüvensizlik var sizde.
Arka arkaya konularınız var. Eşiniz face açmış hiçbir işlem gönderi yapılmamış eklenmemiş kimse onu takmışsınız.
Aile danışmanına gitmişsiniz kıskançlıklarınızdan o da söylemiş abartı olduğunu.
Ayrılmaya bile karar vermiş adam sizden. Zaten bu kadar kıskanç iken o dökümlere de bakma şansınız varken ilk defa bu ay baktığınızı söylemeniz de inandırıcı olmuyor. Konuyu açarken gün içinde demişsin sonra kasımdan beri diyorsunuz demek ki taa kasım ayına kadar gittiniz dökümlerde. Sürekli konularınız bu şekilde daha dün açmışsınız mesela bir konu daha. Evliliğiniz sallantıda eğer kendinize çeki düzen vermezseniz bu evlilik bitecek. Telefon kapalı diye bile kesin aldatıyor kanısına varabiliyorsunuz. Bu nasıl bir mantık bu kişinin iki telefonu mu var da biriyle eşinizle görüşüp hemen kapatıyor. Eşinize de söylemiyorsunuz çünkü sorun yaşamışsınız bu yüzden. Yapmayacağı varsa da bu şekilde kendiniz iteceksiniz zaten bunun yerine eşinize ilgi gösterin, vakit geçirin. Yazık heba ediyorsunuz kendinizi böyle hayat geçmez.